האי DD:
T Takashi Tomoko New member 25/10/05 #144 ../images/Emo34.gif השתחוו וסיגדו כולכם~> למחזיקמפתחות אישידה!! D: אנלמאמינה שהצטלמתי לזה ~_~
M MichelleLev New member 25/10/05 #154 מחזיק מפתחות שלישלישלי ויצאתי מכוערת כרגיל ^^ תתגברו או שתתפגרו><
א אלונית 2006 New member 25/10/05 #157 תנו כבוד למחזיקמפתחות אישיבישי../images/Emo15.gif סיגדו כולכם! *אדישות* *צועקת "תסגדו או שאני אכריח את כולכם לאכול את הבורשט מהחדראוכל בבצפר שלי"* *אדישים* *מאיימת בעזרת פרקים של קטנטבעעעעע* *נבהלים* סגידעעעעע@! סגידעעעעע@! סגידעעעעע@!
תנו כבוד למחזיקמפתחות אישיבישי../images/Emo15.gif סיגדו כולכם! *אדישות* *צועקת "תסגדו או שאני אכריח את כולכם לאכול את הבורשט מהחדראוכל בבצפר שלי"* *אדישים* *מאיימת בעזרת פרקים של קטנטבעעעעע* *נבהלים* סגידעעעעע@! סגידעעעעע@! סגידעעעעע@!
E Envious New member 25/10/05 #176 @_@ זאת לא אנבי זאת כפילה ..>> אני צריכה להתחיל להתשתלט על הכפילות המכוערות האלה ..:X
J JeeChan New member 25/10/05 #177 בעע שוב הכפילים האלה, הייתי בטוח שזאת אנבי האמיתית, החקיינים האלה, כולם רוצות להיות כמו אנבי צ'אן הנסגדת *_* =]
בעע שוב הכפילים האלה, הייתי בטוח שזאת אנבי האמיתית, החקיינים האלה, כולם רוצות להיות כמו אנבי צ'אן הנסגדת *_* =]
L Lust chan New member 25/10/05 #142 זה שלה, נה? :O ../images/Emo135.gif או שיש עוד מוכשרים כמוה?! @______________@