סיכומפגש @@;

סיכומפגש @@;

כמה כיף לכם ^0^ אתם במפגש וני לא >.> זה הראשון ש'ני לא באה אליו.. קקי ;; אמ.. שרשרו כאן סיפורים וזה ~ ני לא באתי ואתם כן! הא! אמאמאמ.... התקשרתי לעדי ורייבן @@; ועדי נישמעת יותר מבוגרת מהאחיות שלי @@; (הן בנות 21+) ניסיתי להתקשר גם לטאלה אבל הפלא שלו לא היה זמין >.> טוב נו~ לא נורא... במפגש הבא 'ני כניראה אבוא... (ואטריד אתכם למוות D<) אזאז.. זהו ם.ם

ShuNka

New member
חיבקתי את קורל *-*

ניהיהי ^^ קורל קאוואי 3: גם חיבקתי את גל-צ'ע~, את כפית במצב כפית ואחת ששכחתי את הכינוי שלה [שוב >>] שהתחבקה עם מישו עם חולצה אדומה הרבה זמן
וגם את טל שמנסה למחוץ אותי אבל הוא לא יצליח כי אני כבדה ממנו XDD חוצמזה, לא דיברתי עם הרבה אנושים כי לא מזהים אותי XD וגם כי בכלל הייתי יותר עם פורום אינו.. זה משגע אותי, אני רואה כל מפגש את אותם ילדים ואני לא מחברת בין הכינוי לפנים ;; [גורלה של אלפקה] חזרתי עם בר ממש מוקדם כי .. היינו עייפות ואיבדנו אנשים >< דרךאגב - אני יודעת שבר פתחה את השרשור הזה ולא יובל D< יו קנט פול מי !! אהאהאהאה~~

זאת כן ני >< ני כתבתי את זה ><

רק בגלל שיש לי מחשבאקה נתתי לכן להשתמש ביוזר שלי >< יש לך מזל שלא רשמתי עלייך עוד בחתימה >< XP

ShuNka

New member
אמג!! תשני את החתימה שלך ;;

אני ובר .. זה לא שיפ טוב XD

אבלאבל ;-;

לא נורא~ ביומולדת אתן תשתכרו מקולה וני אגרום לכן לעשות דברים לא יפים! הא D<

לבנדר א

New member
הסיכום שלי.

ישבתי על הספה אצל סבתא שלי וראיתי טלווויזיה. אוף. T_T אני מקווה שכולם נהנו. ;-;

Sevri

New member
אניאניאני!(נראה כמו אינדיאני)

היה ממש כיף!^^ ענת(An-Chan) ובתדודה שלה, רותם, אספו אותי מהבית, ונסענו לעזריאלי, ופגשנו שם את גאיע, שחנקה אותי, כרגיל. ואת נוש, ושייז, ו..הרבה אנשים שאנילא מירה. ואז עלינו לגג וישבנו שם ואז הלכנו למינוס ארבע למפגש אינויאשה(ליתר דיוק, הן גררו אותי כי במילא לא ראיתי את זה:$) ואז..אמ...עלינו לגג שוב כדי לחפש אנשים, ואז גילינו שהם במינוס ארבע וזה... ואז ישבנו, והכרתי את שיר, ואז הלכנו לאוטאקו ושמענו מוזיקה מגניבה ביותר
ואז היינו מורעבות והלכנו חזרה לעזריאלי, ו..אמ..אכלנ בבורגראנץ', והיה שם יאוי והנטאי של צ'יבים של רנג'י ורוקיה ואיצ'יגו:)$) ואז הלכנו למינוס ארבע לשחק רביעיות בקלפי-אינויאשה, ואור ציירה לי צ'יבי-מוות!^^ והיה ממש כיף!! "היי, ילדה זה לא פורים עכשיו, זה פסח.!!!11111""הארכנו את החופש..." "יאאא!יצא לי להכיר ערסים מקרוב!" מיאו!^__________________________________________________^

יעל צאן

New member
אמגג , זאת את !!~?

הילדע ה"ג'ינג'ית" החמודה D: זוכרת אותי? >< ביקשת ממני את המסן , וגם הלכנו לחפש אנשים , גנבתי לאן צ'אן את הכובע D: הכובע הזה היה כלכך בישי *_*

cRitiCaL KitTy

New member
מסכנה...../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

הכרת את שיר... אני מקווה שהשוק יעבור מהר...(שיר אינויאשה גירל כן?)

Shishi Sama

New member
גמני היית!D: בערך.XD

ממ.. קודם כל, מצטער אם אני לא יודע לשרשר.XD אני באתי, צעקתץי על המנהל : "מנהל מנהל מנהל! " , הוא בטח חשב שאני חולה נפש..^_^ ממ.. התביישתי להגיד שלום , אמרתי שלום לשאנה ועפתי.. מפגש הבא אני יבוא.>>

An Chan

New member
היה נחמד

בהתחלה היה אמ...קצת לא קשור אבל אחרי שהסתדרנו בקבוצות והלכנו לאוטאקו וקניתי לרנג'י חברה וצי של מחזיקי מפתחות הכל נהיה כיף יותר! הערה:ההודעה כתובה בלשון רבים מכיוון שגם kagome 100 כותבת איתי את ההודעה

coral chan

New member
הווו היה טוף ^____^ ../images/Emo210.gif

התפלחתי מהמלון בשושו. (למרות שאבא הסיע אותי הביתה) הגעתי בול כשהאוטובוס הגיע,וכפית הייתה בתחנה הבאה *,* הגענו לעזריאלי,עדי חיבקה את כפית,ואז..היא ראתה אותי -אתם לא רוצים שאמשיך ואפרט- XDDDDDD מממ...המון אנשים הגיעו,המון אנשים שאני אוהבת X3 היה מאוד מאוד מצחיק הייתה מלחמת מצות D: והיו המון אנשים שאני אוהבת וחיבקתי את כולם (חוץ מעמי. איכ מי מחבק את מאסטר פריד מוזר מטריד XDD) והיו עוד אנשים שאני אוהבת,ועוד כמה וכמה פרחות הציקו לנו,והיה מצחיק ^^~ והיו עוד אנשים שאני אוהבת. אמכן @@ אהה היה כיף!!1 ועכשיו אני חזרתי לחור שממנו באתי >: איכסה. אבל היה כיף!!!!!111 דאמ. סס;

לבנדר א

New member
פאק, עדי הייתה??? TOT

עדי? כלומר, עדי עדי? עדי האורגינלית? אוי, שיט. T_______T

coral chan

New member
עדי,גוגל גירל ../images/Emo210.gif

אני מניחה שזאת עדי האורגילנית... XDD סס; והיא הייתה על אזרחי!!!1111 הוו ויש לה מעיל כל כך גדול ומחמם X3 פרתע ואני נכנסו לתוכו והיה נעים~

למעלה