סיכומפגש @@;

rukia chan

New member
היה לי כל כך כיף!!!

בהתחלה הגענו אני וסובי, עלינו לקומה שלישית ופגשנו את כולם, כולל הרבה אנשים חמודים שהכרתי רק היום ^^. ואז התחלתי להרגיש כמו מתנחלת שמפנים אותה, ועד סוף המפגש הרגשתי כמו 6 מתנחלים שנדחסו לאדם אחד. פינו אותנו מקומה שלישית, אז ירדנו למינוס ארבע. פינו אותנו, חזרנו לקומה 3, ניסו לפנות אותנו והחלטנו להתנחל שם. ואז נפתח הגג והלכנו לגג ואז פינו אותנו משם. ירדנו לטאוור ריקורדס וניסו לפנות אותנו משם פעמיים, אבל הקמנו שם התנחלות והחלטנו שלא מתפנים ^^. ובמשך כל הזמן הזה רציתי להרוג את עצמי כי נקו הלכה לסנטר והקלסר שלה נשאר אצלי. נקו סליחה סליחה סליחה, סורי סורי סורי, גומנה גומנה גומנה... ואני לא מכירה עוד שפות.

rukia chan

New member
נו, סובי. בעצם קוראים לה נועם...

ועד כמה שאני יודעת היא לא מגיבה פה הרבה (אם זה לא נכון אז סליחה מראש). אבל היא מאגניבה וסגידע ובאה למפגשים.

הייתי בערך שעה P:

[באיזשהו שלב איבדתי את כולם וחזרתי, ולא בלי עשרה סיבובים ב2 קומות וכמעט-הזיות מחוסר שעות שינה ואוכל. כי קמתי ב7, אכלתי 3 עוגיות והקאתי אותן כמעט מייד, וכאלה
ברכבת בדרך חזרה כבר לא הייתי מופתעת אם הייתי ממצמצת ורואה מולי ביאקויה בחצאית טוטו ורודה] עדי עשתה לי פט פט ועדי עשתה לי פט פט. P:: ופספסתי את גל-צ'אן. >: -מייבבת לתוך פרוותו של טויה-

לעזאזל איתכם ><

מפגש ראשון שעדי באה וני לא רואה אותה ;; אבל לפחות הטרדתי אותה בפלא וזה >.>

Lust chan

New member
אמגגג../images/Emo135.gif

רציתי לפגוש אותך TT_TT גם חיפשתי אותך ואפילו הבאתי את הצריבה של דראגון האף אבל לא הייתי עם פורום בליץ' ממש XP בסופו של דבר

keep smiling

New member
היה נוראנורא כיף.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אבל פה זאת לא קיטנה וזה לא הוסטל, אז אין לי כוח לפרט. XDDD עדי, את מרשעת.

keep smiling

New member
כאילו, כלכך לאאא!!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

רק פריקים מסריחים שומעים סיסטם!!!!11

למעלה