סיכומפגש @@;

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אני לאאא מבריזנית שפלה. ];

לא אשמתי שאת עצלנית מדי בשביל לקום! X:

BlackEyedSpirit

New member
ממ.. אני ^O^

אוקיי.. שני ישנה אצלי בלילה שלפני, הלכנו לישון ב4 וחצי וקמנו ב8, מה שאומר שישנו 3 וחצי שעות @_@ ואז ראינו את ההופעה של אסי וגורי במחשב XDD זה כל כך קורעעעעע XDDDDDDDDDDDD ואז ראיתי שירדו לי 23 פרקים של משחק מכור בלילה אחד @.@;; בשעה 10:45 הלכנו לתחנת אוטובוס כדי לעלות על הסובב שוהם המפגר הזה >> ואז פגשנו את יובלע ופאקו [מפורום אינויאשה] ^___^~ היה נחמד ~ היה מצחיק ~ היה מפגר XD הגענו סופסוף לעזריאלי, ירדנו למינוס 4 למפגש של פורום אינו, ואז גילינו שכל פורום בליץ' גם שם @______________@;;; אזאז הבאתי דיסקים לילדימים ^^~ ושכחתי להביא כמה ציורים
~ ובהיתי בטלצ'אן בזמן שרדפו אחריו XDD ופגשתי את..את.. קורלצ'אן ^^, ואת.. גל ^^ ואת.. את.. *סנילית* XD הרבה אנשים מפורום אינויאשה שבטח לא יעניינו אתכם ^^;; ו..ו..ו.. ואז גירשו אותנו משם XP [נו, מה חדש ? P:] ואז כולם התפצלו ואז אני ושני הסתובבנו בכל האזור של האוכל בתקווה למצוא משהו שהוא לא בשר\עוף\כל גופה אחרת, ולא היה דבר כזה -.-" ואז קנינו צ'יפס וסנדוויצ'ים מגעילים וכשרים לפסח XP וקניתי אייס וניל מגעיל XD ואז.. הלכנו הביתה @_@ מרתק ~ וגומנה, טלצ'אן, שלא הספקתי להפרד ממך ;; ומכל האחרים X_X

akane

New member
המון זמן לא היה לי כזה מפגש כיפי D:

3> לכולכם!! אז אני לא אפרט מה היה מתי, הרי הייתי שם רק שעתיים ^^ אבל אני כבר אתנצל בפני כולם על אבי שהפחיד אנשים ושדד לעדי את המשקפיים XD ואתם אנשים כיפים ונחמדים D: ומוכשריייים O_____O DAMN YOU ALL עדי - היה כ"כ כיף לראות אותך ולחבק אותך ול*צנזורה* אותך 3> ;} קורל- את שיא המתוקיות 3> תצפי לאונס בMSN ולכל שאר האנשים!!! אני מצטערת שאני לא זוכרת שמות ;____; בהחלט באה למפגשים הבאים :}

keep smiling

New member
!!!!1111 ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תישרפי, כישרונית מגעילה.]; ואבי לא היה מפחיד, הוא היה נורא נחמד. הוא התיישב כשעשיתי לו ארצה! D:

Fay Wood

New member
מחשב. בית. חיםםםם!!1111 ../images/Emo168.gif

אמפג *.* אין לי כוח לקרוא את כל התגובות .___. נקרא אחרכך x.x הומ.. תגובה מפורטת? נוטוב, תגובה מפורטת XD; נתחיל מירוחם~~ D= אז, יוםרביעי, הלכנו לירוחם. היה איכסה, עוד לא לפני שהיגענו. ואז היגענו. והיה עודיותר איכסה. והיו בדרך שלטים של "זהירות! גמלים בקרבת הדרך" וניסיתי לצלם אותם ולא הצלחתי XD. ודודיםמפגרים נהיו יותר ערסים ממה שהם היו בפעם האחרונה שראיתי אותם T-T ואני שונאת את המשפחה שלי. ^.^ אבל אז אנשיםקטנים שלחו לי הודעות של חגשמח וכאלה, והייתי ממש ממש שמחה~ ^__^ ואז קראתי דט'נוט במשך כל ה-4 ימים הנוראיים האלה, ואז הם עוד איכשהו עברו מהר ^-^ הו כן, ודט'נוט. אמפג. המאנגה הכי גיאונית שקראתי בחיים שלי. (ראו זאת כפרסומת סמויה.)
~ ואז, נגמר סיוט ירוחם, והלכתי לנהמע במוצאי שבת~
ו, אמ, כן. >] ואז הלכנו בבוקר לתחנתרכבת של רמלה O= וזה היה מפחיד כמה שהמקום קטן O_ס; וברכבת היה איש שמכר אוכל X__X ומכאן, מפגש~ D= היה כלכך כיףףף~~ ^_____________^ ממש אין לי כוח עכשיו להזכיר אחד אחד ומה היה שם, אבל זה היה אחד מהמפגשים הכי כיפים שהייתי בהם~ ^.^ וכדי להבהיר כמה דברים שנראה לי שאנשים לא הבינו- אני הייתי האחת עם העניבה, השיער הקצר, המשקפיים האדומות והגרביים עם הנקודות הכתומות (חעחע, הם של נהמע XD). ודי להמציא לי שמות, גודאמאיט X_X; זה _אפרת_, לא זוהר ולא מישל. X_x ניע, בכלמקרה, אני אוהבתותכם~ ^___________^ |חיבוקבוצתיענקומוחץ| ועכשיו היגיע הזמן להתעדכן בפורום X_x;

למעלה