מחשב. בית. חיםםםם!!1111 ../images/Emo168.gif
אמפג *.* אין לי כוח לקרוא את כל התגובות .___. נקרא אחרכך x.x הומ.. תגובה מפורטת? נוטוב, תגובה מפורטת XD; נתחיל מירוחם~~ D= אז, יוםרביעי, הלכנו לירוחם. היה איכסה, עוד לא לפני שהיגענו. ואז היגענו. והיה עודיותר איכסה. והיו בדרך שלטים של "זהירות! גמלים בקרבת הדרך" וניסיתי לצלם אותם ולא הצלחתי XD. ודודיםמפגרים נהיו יותר ערסים ממה שהם היו בפעם האחרונה שראיתי אותם T-T ואני שונאת את המשפחה שלי. ^.^ אבל אז אנשיםקטנים שלחו לי הודעות של חגשמח וכאלה, והייתי ממש ממש שמחה~ ^__^ ואז קראתי דט'נוט במשך כל ה-4 ימים הנוראיים האלה, ואז הם עוד איכשהו עברו מהר ^-^ הו כן, ודט'נוט. אמפג. המאנגה הכי גיאונית שקראתי בחיים שלי. (ראו זאת כפרסומת סמויה.)
~ ואז, נגמר סיוט ירוחם, והלכתי לנהמע במוצאי שבת~
ו, אמ, כן. >] ואז הלכנו בבוקר לתחנתרכבת של רמלה O= וזה היה מפחיד כמה שהמקום קטן O_ס; וברכבת היה איש שמכר אוכל X__X ומכאן, מפגש~ D= היה כלכך כיףףף~~ ^_____________^ ממש אין לי כוח עכשיו להזכיר אחד אחד ומה היה שם, אבל זה היה אחד מהמפגשים הכי כיפים שהייתי בהם~ ^.^ וכדי להבהיר כמה דברים שנראה לי שאנשים לא הבינו- אני הייתי האחת עם העניבה, השיער הקצר, המשקפיים האדומות והגרביים עם הנקודות הכתומות (חעחע, הם של נהמע XD). ודי להמציא לי שמות, גודאמאיט X_X; זה _אפרת_, לא זוהר ולא מישל. X_x ניע, בכלמקרה, אני אוהבתותכם~ ^___________^ |חיבוקבוצתיענקומוחץ| ועכשיו היגיע הזמן להתעדכן בפורום X_x;