סיכומפגש @@;

Vivi Sparrow

New member
סליחה, אבל~

אני לא אמרתי כלום לגבי זה. רק ציינתי עובדה. מותר לי, נכון? ואותך בטח שלא יזכירו כי אתה מנהל הפורום, ואתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה לקחת חלק במפגשי הפורום. למה אתה כל כך אנטי כלפיי בזמן האחרון?

../images/Emo204.gifדמט

כתבתי סיכום, מחשב עשה ריסט (מחשב באקא. לעדי פתרונים) והסיכום נמחק. בעעעע זה יותר גרוע מהודעת "ללא נושא" ]; מילא, נסכם במשפט אחד- הייתי, פגשתי מלא אנשים, שרנו כתבנו ציירנו והלכנו הביתה. יאי D:

Goggle Girl

New member
סיכום מפגש פורום בליץ' ראשון

דבר ראשון אני אגיד שזה די אירוני. אבל ניחא. ניראה, אולי לא ננטוש אתכם כל כך מהר אחרי הכל XD דבר שני - תודה על טוב המפגשים שהיו לי בתקופה האחרונה. באמת. אחרי שהמפגשים של פורום אנימנגה נהיו... רקובים... @@;;; זה היה שינוי מרענן ביותר. מה שאהבתי זה שלמרות שאנשים הלכו לאכול\איבוד\פורום אינויאשה\אוטאקו תמיד אבל תמיד היה בסיס שנשאר מאחור, והבסיס הזה היה פעיל והיה כיף איתו. הרבה אנשים שבאו והלכו היה לי כיף עולמים איתם ואני ממש לא זוכרת את הפעם האחרונה שבה יצא לי לנאום כל כך הרבה בקשר לאנימה שאני אוהבת @@; בין אם זה בתחילת המפגש לנאקו על היקארו נו גו או אחר כך לאנשים רנדומליים על איך המנגה של בליץ' תיגמר @@;;; כמובן אז הגיע גירוש הפורום 1, ולא מאוחר מדי הגיע גירוש 2, ואז שלוש, וכו וכו וכו. ואז באקיבאקי הציעה ללכת לליד הטאוור רקורדס ומצאנו מעט מנוחה לפני שעלינו לגג עד לסיום המפגש. יותר מזה אין לי מה לומר, חוץ מזה שפיצה כשרה לפסח של סבארו זה לא נורא כל כך @@ חוץ מהבצק הקשה זה אפילו די טעים. ותודה לכל מי שעשקתי ממנה ציורים. איי לאב יו 3>

Vivi Sparrow

New member
העיפו אותנו שש פעמים! XD

יש לנו את הכישרון של להיות מועפים ממקומות בעזריאלי [או מעזריאלי בכלל].

Goggle Girl

New member
אה כן וכמובן, תודה תודה לאור-צ'אן

שכתמיד טוב לראותו, חמוד ביותר, לא עדיין אין מאמר איצ'ינוסה, ובזכותו יש לי את אוסף הדיסקיות של איצ'י המלא 3>

Goggle Girl

New member
וכמובן, תודה תודה תודה לאור-צ'אן

שכתמיד היה טוב לראותו, שבא אלי פעמים רבות בדרישות לחיבוק (צריך להנהיג שלכולם יהיה שלט "חיבוק?" כי זה ממש מקצר את התהליכים), לא עדיין אין מאמר איצ'ינוסה, ושבזכותו אוסף דיסקיות האיצ'י שלי לצוואר מושלם. תודה לך אור צ'אן 3>

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ממ ~_~

בהתחלה היה מזוויע, הרגשתי נורא בנסיעה באוטובוס ואחרי זה והרגשתי לא נחמד שאני לא נחמדה אבל הרגשתי רעעעעעעע. אחרי זה כולם הלכו ולי לא היה כוח, ועדי באה בכוח פלא בלי אפילו לראות את ההודעה ששלחתי לה ובסוף היא גרמה לי לבוא איתה (יכולות מבט האוקה ;<). ואז עליתי לגג והרגשתי עדין זוועה אבל לפחות ציירתי ופגשתי אנשים נחמדים וראיתי את היונה היפה הלבנה על הגג של עזריאלי, ואכלתי מצה מקורל. ולא אכלתי היום ארוחת צהריים או בוקר, רק שתיתי קולה כל היום XD ואחרי הגירוש התיישבנו בעצלנות ליד טאוואר רקורדס ואיתי הצטרף עלינו והתחלתי לספר כל דרך אפשרית לMPREG וזה היה נורא משעשע X3 (לא אוהבת MPREG, שיאמצו XD~) בסוף הייתי צריכה ללכת, אבל לא נורא, יהיו עוד מפגשים. ממ. בוא נראה עם אני זוכרת את כולם. עדי- דיסקיות האיצ'י שלך כוסיות, מתאימות לך ל... את יודעת
מירב- אין כמו כפפות ההומלס שלך XD~! (ואת מציירת יפה, באמת.) ויוי- אני לא מוצאת את הגיטרה שלך TwT קיפע- תעשי לי ילד. FMPREG! קורל- תודה על המצות D: מלפפון-את לא צריכה להסתיר את זה שלא אהבת את השפנפן של ביאקורנ. לא שהסתרת. אבל. זה ביאקורנ!!!1אחדשלושNC17. ... מתחילה לשכוח ... ;;. מיכל-תודה על הציורים XD! לא שאני בטוחה אם את קוראת בפורום, אבל ניחא. אפרת- רוצה שוקולד כשר לפסח? לקורל יש, הוא היה מגעיל. אור- אתה חמוד, אתה ;< נהמע- פעם הבאה אני לא שוכחת להביא לך את ציור היומולדת XD! (מזל טוב.) אנשים שלא הייתי נחמדה אליהם בתחילת היום- סליחה ;;. יוני- מבריזנית שפלה. אנשות חביבות שישבו עימי ושכחתי את השמות שלהם, אחת היא סובי וחברותיה X3- אתן חמודות. ענת- בואי איתי לתא הצדדי בבית הכלא המחוזי! ^_^ עינב- הא, מותי. אבל ציירי לי טומאמורה קודם, בבקשה<? ;< איתי- אני יודעת שאתה לא קורא פה XD רייבן- כוסית שלי ;< איך הציור המדהים שלי? XDגג כפית- סריגה יפה XD ... אני בטוחה ששכחתי אנשים, אני מצטערת מראש, מאוחר. תגידו לי את מי שכחתי ובבקשה אל תעלבו, השתדלתי נורא TT.

Vivi Sparrow

New member
באקי, הגיטרה אצלי! XDD

לא ראית שלקחתי אותה כשהלכתי עם אתי וניצן? X3

RaVeN IYI

New member
הציור מצא לו מקום של כבוד לצד~

דף משבצות צבוע באדום שחברה עשתה לי בכתה ח' :X~ 3> באקי שלי~ אוהבת אותך~ ^^;;; ומה כוסית........

למעלה