סיכמוש

adii1201

New member
סיכמוש

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
מסכמת

משהו כיפי: יום גיבוש
משהו מעצבן: שיש לי 30 ימי מחלה שאם אני לא אנצל עד אוקטובר ילכו לאיבוד אבל אין לי איך לנצל אותם
משהו מצחיק: בטח כל מיני דברים מהסרט אתמול
משהו טעים: בלאק ו-וופל בר- פיצוי של חברה שלי ליומולדת כי היא הייתה נורא חולה
משהו חדש: iPhone 4!!!!!!!!!!!!
מכרתי את הגוגל פון אתמול, קניתי אייפון 4 היום ובין לבין חזרתי לימי הביניים לסוני אריקסון המתפרק שלי. ומה הקטע? כל שנייה אני נוגעת במסך ומנסה להזיז מסכים וזה ולא עובד
סרט טוב:הפרקליטה
שיר טוב:אנה נאליק, אדל
זמר/להקה טובים: ע"ע שיר טוב
ספר טוב:לא קראתי
סדרה טובה:פל"ל והמפענחת ודה בי C
פרק שיצא לי לראות השבוע:כל הפרקים החדשים מ"סדרה טובה"
היום הכי הכי:יום חמישי
בילוי השבוע:יום גיבוש
ציטוט השבוע:I want iPhone 4!
האדם שעשה לי את השבוע:אמא
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:וואלה בסדר.
תכניות לשבוע הבא:השתלמות אקסל, יום אוריינטציה ברמת אפעל, הדסה אופטימל, עוד איזה משהו על הדרך ובעיקר לנסות לא להגיע לעבודה
תמונת השבוע:

james p

New member
תמונה מהממת של פליקה../images/Emo45.gif

איך זה שאת לא מממשת ימי מחלה יא חולנית אחת??? איזה יופי שאת רואה את The Big C זו סדרה אדירה!

adii1201

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לא הייתי חולה טפו טפו טפו למה אתה מאחל לי דברים רעים?
אני רוצה לנצל אותם בהיותי בריאה! אוח לגמרי

james p

New member
סורי. פשוט במהלך השנים

זכור לי המון פעמים שהיית חולה אז התפלאתי שלא יצא לך לממש אותם. אבל זה דווקא דבר משמח מאוד. תסתכלי על הצד החיובי כנראה שהמערכת החיסונית שלך משתפרת!

Robin Sparkles

New member
שבוע מצחיק../images/Emo13.gif

משהו כיפי:הכל.. משהו מעצבן:מחסור בשעות שינה מיום שבת עד אתמול משהו מצחיק:השבוע הזה משהו טעים:וופל בלגי בדינר וההמבורגר החדש של מקדונלדס (שהוא לא באמת 250 גרם..שקרנים!) משהו חדש:תיק סרט טוב:לא ראיתי שיר טוב:Chris Brown - Next To You DJ Khaled Ft. Chris Brown, Keyshia Cole & Ne-Yo - Legendary
Loick Essien ft. Tanya Lacey - How We Roll Mohombi feat.Nicole Scherzinger - Coconut Tree Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give Me Everything שוב התמכרתי
RL (of Next) - Wonderin זמר/להקה טובים: מי שכתוב למעלה ספר טוב: סדרה טובה: פל"ל פרק שיצא לי לראות השבוע:פל"ל 206 היום הכי הכי:כולם בילוי השבוע:דיזינגוף סנטר ציטוט השבוע:אכלנו המבורגר 200 גרם בבלאק.. חברה:"מה?!?!! זה 200 גרם?!!?! בחיים לא אכלתי 200 גרם!!!" אני:"אתמול אכלת 250 גרם!!!" חברה:"מה?!?!?! (והכל בהיסטריה) זה 250 גרם?!!?!" ~~~ ידיד:"אני מתככון לצלם מ-5 בבוקר עד הבוקר!" ~~ אני (לא בגזענות):"ערבים הם ערבים.אני לא ערבייה" לא יודעת למה זה כ"כ מצחיק..צחקו עלי הרבה בגלל זה.. האדם שעשה לי את השבוע:טללללל פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע:מצוין תכניות לשבוע הבא:ההורים טסים לברצלונה (גם אני רוצה
) תמונת השבוע:

james p

New member
אוי התגעגעתי לסכמושים שלך

תמיד הכל כאילו בפאנן אצלך!

LeAnnDylan

Well-known member
הייתה לה יומולדת לא מזמן

והיק קיבלה במתנה חפץ כלשהו ורוד ורוטט ומאז נעלמו עקבותיה...

james p

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif דילן איך את מדברת???

ודרורה תחזרי מהר

LeAnnDylan

Well-known member
מה איך אני מדברת?!

זה נכון
אני קניתי לה את המתנה

adii1201

New member
אל תאמיני לה

היא עבדה עליי איזה שלושה חודשים שהיא קנתה לי בדיוק את אותה המתנה ואני כבר התחלתי לחשוב איך לעזעאזל אני יוצאת מהשאלה של אמא שלי "אז מה קנו לך מתנות?" ואז היא הביאה לי את הכרית של פליסיטי

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה! אני מוחה!

במקרה שלך באמת קניתי לך! אפילו גררתי איתי חברה לחנות סקס כדי שלא יחשבו שאני איזה לאסביט ממורמרת ובודדה (ככה לפחות חשבו שאנחנו זוג
) אבל אחרי שאיימת עליי שאמא שלך תשליך אותך מהבית החלטתי למסור את המתנה שלך לחברה אחרת (שיודעת להעריך!|הא|) וקניתי לך את פליסיטי ברגע האחרון.

james p

New member
הוי הכרית פליסיטי הזאת! את רואה דילן

ככה מחזרים אחרי אישה! יהי רצון שתשיגי את אהובתך ותחיו באושר ועושר וסקס לנצח!

למעלה