מסכמ"ש../images/Emo24.gif אוי כמה זמן שלא עשיתי את זה....
משהו כיפי: סופרלנד משהו מעצבן: כל מיני אנשים. משהו מצחיק: אויש לא זוכר כלום. בעצם משהו קצת מביך עשו לי איזו בדיקה וזריקה בבטן השבוע וכל פעם שנגעו לי בבטן קפצתי מדגדוג כמו איזה פסיכי. לא יודע הבטן שלי רגישה כזאת. משהו טעים: עוגה של אמא. משהו חדש: התחלתי אימון אישי וזה ממש מעניין. סרט טוב: הארי פוטר החדש. כאילו שאני אפספס. לא שהוא מדהים וברור שהוא מסרס את הספר אבל ידעתי את זה מראש ובאתי להנות ונהנתי. שיר טוב:--- זמר/להקה טובים: --- ספר טוב: כרגע אני בשיאו של "חוק הקוסמים הראשון" ואני מאוד נהנה. סדרה טובה: EPISODES אני ראיתי לאחרונה ונהנתי כי היא הייתה מאוד מקורית ומעניינת. פרק שיצא לי לראות השבוע: מעקרות לא יצא לי אבל אחותי הגיעה לפרק 18 בעונה האחרונה והיא פחות או יותר מרוצה מהעונה חוץ מזה שהיא שונאת את פול יאנג. היום הכי הכי: בילוי השבוע: מועדון הקלאסיקות שלי שעשיתי אותו באמצע הלילה ונרדמתי בחצי שעה האחרונה של "ד"ר ז'יוואגו" ציטוט השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: הבוסית שלי שנתנה לי מתנה את "ואלה שנות 60" פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי שקיבלה אותי וסלחה לי. לפחות קצת.... איך עבר עלי השבוע: דיי בסדר או ככה אני מנסה שיהיה. תכניות לשבוע הבא: להנות ולצמוח. תמונת השבוע: גרגמל מהסרט הצפוי של דרדסים בתלת מימד. אני ממש מחכה. אחיינים שלי במאניה של דרדסים כולם עם הארטיקים האלה של דרדסים. אוספים בובות כמו אחוזי דיבוק.