סיכמוש

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה |מפהקת|

משהו כיפי: נפגשתי עם חברות מהבצפר שלא ראיתי מאז שנגמר הבצפר בערך (שזה היה ב-2004) משהו מעצבן: כל הטיפולי שיניים האלה שכללית סמייל מחליטים למרוח על 800 טיפולים דיייייי נמאס שיסיימו כבר! והרופא הנודניק הזה רוצה לעקור לי איזה שן בינה :| מה נראה לו. אני אאבד את כל החוכמה שלי
משהו מצחיק: אני יושבת עם חברות בקפה גרג (מאוד) ואחת מהן מתעקשת שאני אעשה להן בוק. ואז היא עושה לי כזה "רגעעעעעע יש לך אייפון! יו תעשי לנו את הדבר הזה בפייסבוק שכותבים שהזה עם הזה בזה נו איך קוראים לזה" יואו שעה צחקנו עליה
היא כולה התלהבה שעשיתי לה צ'ק אין
אוי והיה קטע שמזה הצחיק אותי בטוויטר. מרטינה מקברייד כותבת "יש למישהו הצעות לשם לאלבום החדש שלי?" וליאן ריימס ישר מזנקת וכותבת לה: ive always loved "Bitch Can Saaaannnngggg" יואו שעה צחקתי אחרי זה
וכמובן שכל שיחה עם מתן זו שעה שלמה של צחוקים
משהו טעים: טורטליני פטריות|ריר|, פסטה ברוטב סויה ופטריות, קובה של דודה|ריר| ומלא חיות מתות
משהו חדש: נרשמתי לפן קלאב של מרטינה לפניי איזה שלושה חודשים והשבוע קיבלתי בדואר את הפן קיט והיא כנראה חושבת שהמעריצים שלה בני 3 אחרת אני לא רואה סיבה למה היא שמה שם קעקועים מחיקים כאלה שמגיעים בקופסאות קורנפלקס לילדים
אמרתי שאני אשים אותם לילדים בגן ואצלם אותם
אה וגם כל מיני בגדים ליום יום בפוקס כי לא היה לי כוח לחכות שיצאו מהכביסה >< אבל בגלל שיש להם הנחות ענקיות לבגדי קיץ יצא מזה שווה. קניתי איזה 7 חולצות ו-3 זוגות מכנסיים באיזה 200 שקל. סרט טוב: מי רואה סרטים
שיר טוב: Ten - Jewel בגרסה האקוסטית
זמר/להקה טובים: ליאן, מרטינה, לב"ט ספר טוב: Lies That Chelsea Handler Told Me יואו הגעתי השבוע לפרק שהת'ר מקדונלד כתבה וכמעט השתנתי מצחוק מאיך שהיא כותבת
אני סו הולכת לקנות את הספר שלה גם! אגב היה שם קטע כזה מצחיק שאחת החברות של צ'לסי כותבת על פעם שבה צ'לסי התקשרה אליה והתחילה לצעוק עליה שהוויברטור שהיא קנתה לה במתנה שבר לה את הקוסלופס ושעכשיו יש לה שם מין פצע גושי מחוספס כזה. החברה שלה נלחצת ואומרת לה שתלך מהר לגניקולוג כדי לבדוק את זה. צ'לסי צועקת עליה שהיא שברה אותה ושעכשיו תבדוק אם הוויברטור שלה גרם גם לה לפציעה פנימית כזו. סטפני (החברה) מתנהגת כמו חברה טובה. מתיישבת על הספה עם רגל אחת למעלה וצ'לסי בספיקר ודוחפת את היד לתוך העניינים שלה כדי לראות אם גם היא פצועה. היא שואלת "מה בדיוק אני אמורה לחפש?" וצ'לסי עונה לה: "An injury, some scraping, chafing, possible scabbing and definitely something bulbous" מהתיאור הזה כבר נקרעתי מצחוק כי ידעתי בדיוק מה היא הולכת למצוא
בקיצור החברה מפשפשת לה בפנים ובסוף פולטת איזו צעקת חרדה ואומרת לה אמג מצאתי משהו נפוח צ'לסי: באמת? סטפני: כן! צ'לסי: איפה? סטפני: ווי אפ ד'ר צ'לסי: אז את צריכה ללכת לרופא טו גט טו דה בוטום אוף ט'ינגס אז סטפני הלכה לה לגניקולוג בטוחה שהיא עומדת למות וגילתה מה שכל אישה אמורה להיות מודעת אליו וזה שהשפשפת המחוספסת, גלדיתית ופקעתית זה בעצם צוואר הרחם שלה. כמובן שהיא מיד התקשרה לצ'לסי רק כדי לשמוע אותה מגלגלת מצחוק מהטיפשות שלה. (שבסוף מסתבר שזו גם הטיפשות של צ'לסי כיוון שהיא הלכה לגניקולוג בדיוק עם אותה בעיה ואחרי שיצאה טיפשה החליטה להוציא עוד מישהו טיפש
) סדרה טובה: סיימתי את מדיום השבוע. ראיתי איזה פרק של צווארון לבן
ופרשיות סמויות
וכמה פרקים בכוח של הסדרה הכי גרועה אבר- 9 הנשמות של קלואי קינג. אה וכמובן פלטינום היט
ניק
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי: חמישי בילוי השבוע: לא משהו מענין במיוחד. בליתי עם חברים ואצל בת דודה שלי לטובת אכילת חיות מתות. ציטוט השבוע: מתן תוהה בקול: "איך זה שכל שיחה שלנו מגיעה בסופו של דבר לבולבולים והומואים?" מענין באמת...
האדם שעשה לי את השבוע: ג'ס, בת דודה שלי והחברות מהבצפר פירגון ו- למישהו מהפורום: מתן
איך עבר עלי השבוע: אחלה תכניות לשבוע הבא: האייפון לא בהישג יד מה שאומר שאין לי שמץ של מושג מה קבעתי תמונת השבוע: הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
תעקרי שן בינה, נו מה אכפת לך

יש לי 2!
תחלקי איתי בנטל קצת

LeAnnDylan

Well-known member
גם לי יש שתים מסתבר

אמרתי לו שאני נותנת לו רק אחת שיבחר איזו מהן מפריעה לו יותר. אני מזה לא עוקרת את שתיהן|הא|

גם אני אמרתי את זה (כי אני מתה מפחד מרופאי

שיניים. ואז התחילו הכאבים, כל כמה חודשים כאבי תופת, מרחתי כמות אין סופית של המישחה המרדימה הזו (וגם על האוזניים של השותף שלי לדירה דאז
כי זה היה מצחיק והוא היה מתעצבן) ואז מצאתי את עצמי בקנדה עם כאבים מזעזעים, הולכת לרופא שנראה כמו חוטב עצים בלי רשיון לעבוד בקנדה (כי אלה עם הרשיון רצו 1000 $ לעקירה), "המרפאה" שלו הייתה בבייסמנט עם ציוד שנראה ממלחמת העולה השנייה, אבל מחיר סביר
170 $, התברר שהוא רופא מעולה, הוא עקר לי שן אחת ובגלל שהשנייה צריכה ניתוח כירורגי (היא לא הצליחה לצאת), הוא רק "עשה לה מקום" בפה. בקיצור, לכו לרופא ותוציאו את מה שצריך. אני מרגישה כזו מבוגרת שיש לי כבר סיפורים עם מוסר השכל........

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שזה לא מקטע של פחד

יש לי שתי שיני בינה שלא מפריעות לי בכלל. הן לא גורמות לי לשום כאב והן איתי כבר שנתיים כך שאני לא מבינה את הצורך להוציא אותן פתאום. זה סתם ענין יקר ונראה לי מיותר ><

adii1201

New member
יקר זה לא מילה../images/Emo178.gif ואני אגיד לך למה להוציא

הנה, שירלי גם לי יש סיפור מוסר השכל
יש לי 4 שיני בינה בערך מכיתה י' (אני לא מגזימה, אני רצינית לחלוטין) וכשהן התחילו לצאת כמובן שזה כאב והציק אבל לאט לאט זה עבר. מה הקטע? כל שבוע בערך הן היו יוצאות עוד קצת, כל פעם אחת אחרת, וזה היה עושה לי דלקת. יאללה אנטיביוטיקה ואי אפשר לאכול באותו צד כמה ימים. הייתי מוכנה לסבול רק בשביל לא לעקור אותן (אני פחדנית גדולה כשזה מגיע לשיניים). אח"כ גם התחילו החורים (כמו כל השיניים בפה האומלל שלי
) והייתי צריכה סתימות. אני לא צריכה לספר לכן כמה נוראי זה לעשות סתימות בשיני בינה (עזבו כאבים, נסו לשבת 40 דק' אצל רופא שיניים כשהוא מנסה להגיע לשיני בינה שלכם
) והוא החליט לעשות את זה אחרי שהוא עשה לי צילום פנורמי שהראה לו שהן צומחות ישר ויש להן מקום ובכל מקרה יש להן שורשים ברצפה מרוב שהן עצומות כך שלא צריך לעקור. אני כמובן יצאתי מרוצה, כי אמרו לי שלא צריך לעקור, וכמו ילדה טובה עשיתי סתימות. 900 ש"ח ל-3 סתימות (בערך) שעשיתי. ואז עכשיו לפני כמה חודשים התחילו לי כאבים בשן ואני מרגישה את המניאקית בחניכיים שלי. מאז המצב לא השתפר ויש לי כאבים באוזן שאתן לא מתארות לעצמכן רק בגלל השן הזו. הלכתי לרופא אחר (החלטתי לקבל חוו"ד נוספת) והוא שלח אותי שוב לצילום פנורמי אבל אמר לי לפני זה שבכל מקרה הוא רוצה להוציא כי אם היו לי דלקות וכו' אין טעם להשאיר זה סתם עושה צרות. חזרתי מהצילום הפנורמי בשביל לגלות שהשיניים התחתונות שלי צומחות במאוזן במקום במאונך (כן, זה נורא נעים
) ועכשיו גם אם אני אתחנן על נפשי אין ברירה. מה המסקנה? להוציא, ממילא מבזבזים כסף והשיניים האלה מיותרות (כן, יש פה ניסיון לשכנוע עצמי, זה לא עובד
)

LeAnnDylan

Well-known member
:S

טוב לי הן לא כואבות ולא כאבו שניה אחרי שיצאו. לא גרמו לי לשום דלקות וסו פאר לא היו לי בהן סתימות
בכל אופן לא נראה לי שזה כל כך תלוי בי. כבר שילמתי על כל הטיפולי שיניים האלה מראש. מה שטוב בכללית פלטינום זה שיותר מ-60% החברת ביטוח מכסה ככה שבמקום איזה 12 אלף שקל יצא לי לשלם רק 4000 שזה עדין יקר אבל בהחלט נסבל. עכשיו עם המחיר הזה את בטח חושבת שהייתי צריכה להחליף את כל הפרצוף אבל גאד שיניים זה כזה פאקינג יקר. כולה הייתי צריכה טיפול שורש (ולעשות עליו כתר), שתי עקירות ועוד כתר לשן שעשיתי לה פעם טיפול שורש אבל לא המשכתי לכתר כי הרופא רצה 2000 שקל ולא היה בראש שלי לשלם כל כך הרבה כסף למשהו שלא הכרחי במיוחד. בקיצור 4 שיניים מסכנות שצריכות טיפול עולות 12 אלף שקל! פאק!!

adii1201

New member
לא אבל זה ממש ממש יקר מה נסגר../images/Emo6.gif

זה 12 אלף לכל השיניים? אני צריכה לשלם 1000 לאחת וזה עדיין נחשב יקר
תחליפי רופא

LeAnnDylan

Well-known member
12 אלף לכל הטיפולים

ואין לי מה להחליף רופא. כתבתי שאני משלמת בפועל "רק" 4000 ש"ח בגלל ההשתתפות של הביטוח. יותר זול מזה אני בחיים לא אמצא

LeAnnDylan

Well-known member
המורה שלך בכיתה ב' נפטרה או משהו?

כתבתי שתי הודעות מעליי את הטיפולים שאני עושה וכמה זה עולה לי ובכל זאת טרחת להגיב לשני הדברים שכתבתי בלי לקרוא רבע שורה ממה שכתבתי
נכה תחבירית שכמותך

adii1201

New member
קראתי!! אבל זה עדיין לא מצדיק את הסכום

השאלה שלי הייתה בעיקר רטורית כי wtf?!?

גם אני התמכרתי למדיום

אני פשוט מאוהבת באליסון דובאה! האמת שאני מטורפת על השחקנית הזו עוד מימי "רומן אמיתי" אחד הסרטים הכי מדהימים שראיתי (עם הפס קול המאלף). בהתחלה ראיתי מדיום בקצב של הוט, ואז התייאשתי ופניתי לדרכים נסתרות(מדיום....דרכים נסתרות.....אה?? שנונה שכמוני
).

LeAnnDylan

Well-known member
לא הייתי מתארת את זה כהתמכרות../images/Emo3.gif

התחלתי לראות את הסדרה לפני כמה שנים ביס. הייתי רואה פרק פה, פרק שם ולא ממש עוקבת אחרי זה כי לא באמת צריך לעקוב כדי להבין. ואז לפניי איזה שנתיים אמרתי לעצמי שאולי אני אוריד את כל העונות למחשב ואראה את זה בצורה מסודרת. והייתי רואה רק כשממש לא היה לי מה לעשות והייתי משועממת למוות. ז"א זה היה חביב כזה אבל לא הייתי מגדירה את זה כהתמכרות שלי. חוץ מזה ששנאתי את אליסון. איך אפשר לאהוב אותה :| היא כזו דרמה קווין לפעמים רציתי להוריד לה כאפה. ראיתי את הסדרה רק בשביל ברידג'ט
זו הילדה הכי גאונית בטלוויזיה!

בריג'ט מדהימה, היא נראת כאילו

עוד שנייה היא שמה חליפה ועפה לתפוס גלים! גם מארי מתוקה, במיוחד עם המשקפיים האלה.

LeAnnDylan

Well-known member
היא לגמריי נראית כאילו הוציאו אותה מסרט גלישה

מארי קצת חמודה אם כי היו פעמים שהיא עצבנה אותי. אבל הכי מעצבנת זו אריאל :S

james p

New member
מי יכול לחפור כל כך המון על סכמוש

בא לי לבלות איתך שבוע. הכל מצחיק. את אוכלת דברים טובים וצוחקת על כל העולם וכל מה שאת צופהנשמע שיא ההורס. ציטוט השבוע שלך כל כך הולם אותך! ! !

למעלה