אני אשיג את אהובתי ברגע שהיא תשליך את בעלה הגמד
J james p New member 1/8/11 #63 טוב יש לך שריטה קצת. מי מסתובב בחנויות סקס למען ה'??????? גם לדרורה גם לעדי. אני כבר חצי מחורפן ממך!
LeAnnDylan Well-known member 1/8/11 #72 מי מסתובב? חברים של אנשים כמו דרורית ועדי, שהן מחוסרות סקס שמפחדות להיכנס ולהצטייד שם בעצמן. לכן, אחת לשנה אחד מחבריהן צריך להקריב את הכבוד שלו/ה כדי לרכוש לאותם אנשים כמו דרורה ועדי אמצעים מסוימים שיעזרו להן להרגיש אלייב
מי מסתובב? חברים של אנשים כמו דרורית ועדי, שהן מחוסרות סקס שמפחדות להיכנס ולהצטייד שם בעצמן. לכן, אחת לשנה אחד מחבריהן צריך להקריב את הכבוד שלו/ה כדי לרכוש לאותם אנשים כמו דרורה ועדי אמצעים מסוימים שיעזרו להן להרגיש אלייב
A adii1201 New member 1/8/11 #74 מי אמר לך שאני מפחדת../images/Emo12.gif? כשהייתי בלונדון הייתי שלוש פעמים בחנות סקס אפילו קניתי דברים|גבות|
מי אמר לך שאני מפחדת../images/Emo12.gif? כשהייתי בלונדון הייתי שלוש פעמים בחנות סקס אפילו קניתי דברים|גבות|
A adii1201 New member 3/8/11 #83 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם היו יפים והם היו במבצע../images/Emo11.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם היו יפים והם היו במבצע../images/Emo11.gif
LeAnnDylan Well-known member 3/8/11 #85 הם רוטטים עם שלט מרוחק? וג'יימס מה אתה משחק אותך מובך. ניתן לרכוש גם לך כמה