ככה אתה בוגד?
S ShukyD New member 5/9/06 #205 כמה המון מי ישמע כמה אני פה ולמה נפרדתם? ואחרי כמה זמן שהייתם ביחד? ומתי? ומי נפרד?
R RJlake New member 5/9/06 #209 חחח בפרידה הקודמת? די זה עבר היה הרבה זמן ונגמר.. עכשיו אני פנויה להצעות
S ShukyD New member 5/9/06 #212 אז... מה פרח כמוך עושה במקום כזה? ו... עכשיו.. ננסה שוב אחרי כמה חודשים <חודש?> שאני פה.. זורמת?
R RJlake New member 5/9/06 #215 חחחחח חמציץ? שוקי עם כאלה משפטי פתיחה אני עוד אשקול לבטל את כל העסק...
S ShukyD New member 5/9/06 #216 ../images/Emo6.gif טוב טוב אז.. הממ רוצה מישהו שידאג לך? ישקה אותך? ידשן אותך? ימסאז' לך את הציצים? מוזמנת לאיי סי קיו 276422220
../images/Emo6.gif טוב טוב אז.. הממ רוצה מישהו שידאג לך? ישקה אותך? ידשן אותך? ימסאז' לך את הציצים? מוזמנת לאיי סי קיו 276422220
S ShukyD New member 5/9/06 #206 כשאני רוצה אני יכול אבל תכלס זה לא משהו רע שצריך להתבייש בו להפך תהני יותר זמן בד"כ נשים מתלוננות על זה שגברים מזיינים בקבלנות
כשאני רוצה אני יכול אבל תכלס זה לא משהו רע שצריך להתבייש בו להפך תהני יותר זמן בד"כ נשים מתלוננות על זה שגברים מזיינים בקבלנות