או פשוט עושה אותך כשאת י-ש-נ-ה-א-ה-א-ה
C chen010189 New member 5/9/06 #198 אז נדפקת. כבר שבוע יש לי כאבי ראש, בחילות, סחרחורות ואיחור. תתכונן, בקרוב תהיה אבאל'ה.
מ מרקס New member 5/9/06 #176 אני ממש ממש מצטערת שאני לא ממש קוראת ומגיבה אבל מחר אהיה פה מלללללללללללללללללללללא אוהבת אתכם אשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש לילה טוב מתוקים שלי
אני ממש ממש מצטערת שאני לא ממש קוראת ומגיבה אבל מחר אהיה פה מלללללללללללללללללללללא אוהבת אתכם אשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש לילה טוב מתוקים שלי
S ShukyD New member 5/9/06 #181 לילה טוב אהובתי וכדאי לך מאוד לשים דיןדין או שתקבלי מכות על הטוסיק גררר
C chen010189 New member 5/9/06 #175 כל פעם שמגיע הסוף אני חושבת שזה ההתחלה של איי רייט סינס בלה בלה...(יכלו לקצר בשם וכן יש לי עוד הרבה טענות)
כל פעם שמגיע הסוף אני חושבת שזה ההתחלה של איי רייט סינס בלה בלה...(יכלו לקצר בשם וכן יש לי עוד הרבה טענות)
C chen010189 New member 5/9/06 #187 משעמםםםם ליייייייייי../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif מההההההההה קורההההה בהההההההההה דההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההה הההה אעעעעעעעעע עעההההההה
משעמםםםם ליייייייייי../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif מההההההההה קורההההה בהההההההההה דההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההה הההה אעעעעעעעעע עעההההההה
S ShukyD New member 5/9/06 #193 דין דין עסוקה היא ביקשה ממני למסור שהיא לא תשיר היום כי לוקח לי זמן לגמור