השכנים שלי שומעים טראנסים רוסים ואף שוטר עוד לא עבר פה.
S ShukyD New member 5/9/06 #143 מעשן חשיש ומדבר... שטויווווווואואואואואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווות
מעשן חשיש ומדבר... שטויווווווואואואואואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווות
ע עורוס New member 5/9/06 #147 האהאהאהאהאהא../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif השיר הכי טוב שהיה היום לא אמצא מנוחה אפילו בלילהההההההה
האהאהאהאהאהא../images/Emo99.gif../images/Emo97.gif השיר הכי טוב שהיה היום לא אמצא מנוחה אפילו בלילהההההההה
S ShukyD New member 5/9/06 #148 לא אמצא ת'שמיכה אפילו בלילההההה אין לי עוד כרית לראשי גם בבוקר חדש אני לא אשמע לעולםםםם בקולו של איש קופצניייייייייי |אישקופצני|
לא אמצא ת'שמיכה אפילו בלילההההה אין לי עוד כרית לראשי גם בבוקר חדש אני לא אשמע לעולםםםם בקולו של איש קופצניייייייייי |אישקופצני|
C chen010189 New member 5/9/06 #158 לא האמנתי שאני אגיד את זה אבל קשה לרדת על הסינגל של פאריס. הוא יפה מדיי. פאק.
ע עורוס New member 5/9/06 #161 יש לי עוד וידוי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif גם זה שיר ממש חמוד כולו כל כך פקאצתי ונאיבי... "סטארס אר בליינד, בייבי איים פרפקט פור יו..." זה חביב נורא
יש לי עוד וידוי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif גם זה שיר ממש חמוד כולו כל כך פקאצתי ונאיבי... "סטארס אר בליינד, בייבי איים פרפקט פור יו..." זה חביב נורא
S ShukyD New member 5/9/06 #172 מישהי פה רעבה או שמישהי פשוט עישנה חשיש ודיברה שטויווווווווווווווווווווואואואואוווווווווווווווווווווווווווווווות! אני השעון ואת המפתחחחחחחח <מה?>
מישהי פה רעבה או שמישהי פשוט עישנה חשיש ודיברה שטויווווווווווווווווווווואואואואוווווווווווווווווווווווווווווווות! אני השעון ואת המפתחחחחחחח <מה?>
C chen010189 New member 5/9/06 #195 אז יכול להיות שטעיתי ואתה עושה משהו אחר בלילה, רואה טלוויזיה, קורא פרק תהילים, מעשן חשיש ומדבר ש-ט-ו-י-ו-ה-ו-ת, מביא להדר ח-י-ב-ו-ה-ו-ק..... אני עדיין ישנה
אז יכול להיות שטעיתי ואתה עושה משהו אחר בלילה, רואה טלוויזיה, קורא פרק תהילים, מעשן חשיש ומדבר ש-ט-ו-י-ו-ה-ו-ת, מביא להדר ח-י-ב-ו-ה-ו-ק..... אני עדיין ישנה