יאללה הדרוס לכתוב אפילו רק להגיד שלום גם לי אין כוח לכתוב אבל אני כותב בכל זאת בשבילך
S ShukyD New member 4/9/06 #13 יאללה הדרוס לכתוב אפילו רק להגיד שלום גם לי אין כוח לכתוב אבל אני כותב בכל זאת בשבילך
S ShukyD New member 4/9/06 #17 רק לי נמאס מנלי פורטדו? נקווה שבקרוב תבוא עוד תקופה של מלא שירים חדשים ויחליפו כמעט את כל השירים בסינגלס חוץ מאריק ברמן ודיןדין
רק לי נמאס מנלי פורטדו? נקווה שבקרוב תבוא עוד תקופה של מלא שירים חדשים ויחליפו כמעט את כל השירים בסינגלס חוץ מאריק ברמן ודיןדין
C chen010189 New member 4/9/06 #20 הדר לה פה כבר יומיים אני לא רגילה לזה, אז לא יעזור אם תגידו "היא עסוקה, מה לעשות". אכן מה לעשות, אני מתגעגעת
הדר לה פה כבר יומיים אני לא רגילה לזה, אז לא יעזור אם תגידו "היא עסוקה, מה לעשות". אכן מה לעשות, אני מתגעגעת
C chen010189 New member 4/9/06 #27 אבל גם אתה מצחיק אותה ואתה פה ואנחנו אוהבים אותה ומתגעגעים אליה אז שתבוא
S ShukyD New member 4/9/06 #30 כן אבל זה לא אותו דבר כמו אני וליאורה ביחד אנחנו משרים אחד על השניה אווירה מאושרת במסנג'ר ואז באים לכתוב פה
כן אבל זה לא אותו דבר כמו אני וליאורה ביחד אנחנו משרים אחד על השניה אווירה מאושרת במסנג'ר ואז באים לכתוב פה
R RJlake New member 4/9/06 #48 יאפ..למרות שהיא שלחה לי מסר בצהריים ואמרה שהיא בדרך לקנות את החדש של הדורבנים