אני יכול להגיד לך מעכשיו שכן
S ShukyD New member 4/9/06 #64 תכלססססס אולי נקנה את הסינגל אבל בשביל מה יש לי במחשב אבל גם ככה קונים דיסקים רק בשביל שיהיה ולא באמת שומעים את הקרן פלס שלי שמעתי אולי יומיים שלושה וזהו ואת הדגנחש גם רק על מוקי חרשתי אבל עברה כבר שנה וחצי
תכלססססס אולי נקנה את הסינגל אבל בשביל מה יש לי במחשב אבל גם ככה קונים דיסקים רק בשביל שיהיה ולא באמת שומעים את הקרן פלס שלי שמעתי אולי יומיים שלושה וזהו ואת הדגנחש גם רק על מוקי חרשתי אבל עברה כבר שנה וחצי
S ShukyD New member 4/9/06 #82 ../images/Emo13.gif וזה כיף האוסף מתחיל להצטבר לי נראה לי שאני אתחיל לקנות הרבה
R RJlake New member 4/9/06 #87 חיחיחי אבל זה סתם בזבוז לא? אני תמיד הולכת לתו השמיני עם רשימה של דיסקים כולי מתלהבת ואז חושבת לעצמי "אני באמת אשמע את כל זה?" ואז הולכת לאכול
חיחיחי אבל זה סתם בזבוז לא? אני תמיד הולכת לתו השמיני עם רשימה של דיסקים כולי מתלהבת ואז חושבת לעצמי "אני באמת אשמע את כל זה?" ואז הולכת לאכול
S ShukyD New member 4/9/06 #29 אעעעעעעע התאהבתי בשיר הזה ../images/Emo99.gif איי לייק טו דיסקווווווווו איי לייק טו רוקנרוללללללל איי לייק טו היפ הופפפפפפפ ווי קאן דו איט אול ג'אסט דונט לט דה מיוזיק פוללללל פול שייפסססססססס
אעעעעעעע התאהבתי בשיר הזה ../images/Emo99.gif איי לייק טו דיסקווווווווו איי לייק טו רוקנרוללללללל איי לייק טו היפ הופפפפפפפ ווי קאן דו איט אול ג'אסט דונט לט דה מיוזיק פוללללל פול שייפסססססססס
R RJlake New member 4/9/06 #51 דווקא אהבתי מאוד..פשוט הרבה יותר כיף לצרוח בולשיטט מאשר מה שהן צורחות במקורי