יונתן שפירא - ת=ע=ש=ה ל=י י=ל=ד=י=ם=! זה אדיר הקטע בהתחלה של "אפשר?"
B b o n c h New member 5/9/06 #92 יונתן שפירא - ת=ע=ש=ה ל=י י=ל=ד=י=ם=! זה אדיר הקטע בהתחלה של "אפשר?"
C chen010189 New member 5/9/06 #102 אממ.. עד שאני לא אקרא את המילים, אני לא אבין על מה הוא, אז אני יותר שפטתי פה על הלחן קיבלתי 100 בטופס C (אני 4 יח') ואני לא יודעת להוציא מילה מהפה. סקסייי באק החרוש. אבל למי אכפת.
אממ.. עד שאני לא אקרא את המילים, אני לא אבין על מה הוא, אז אני יותר שפטתי פה על הלחן קיבלתי 100 בטופס C (אני 4 יח') ואני לא יודעת להוציא מילה מהפה. סקסייי באק החרוש. אבל למי אכפת.
C chen010189 New member 5/9/06 #111 אה חשבתי השיר של פרגי../images/Emo6.gif כי לפני שהגבתי לך, כתבתי תגובה על השיר ולא שמתי לב איפה הגבת לי
אה חשבתי השיר של פרגי../images/Emo6.gif כי לפני שהגבתי לך, כתבתי תגובה על השיר ולא שמתי לב איפה הגבת לי
C chen010189 New member 5/9/06 #126 חחחחח לא שמתי לב איפה היא הגיבה לי אני בדיוק שניה לפני הגבתי על השיר של פרגי ואז ישר עשיתי רענן וקראתי את התגובה שלה. למרות שגם העברית שלי בשעות כאלה לא משהו אז אם אני אכתוב בשגיעי קטיב... תבינו.
חחחחח לא שמתי לב איפה היא הגיבה לי אני בדיוק שניה לפני הגבתי על השיר של פרגי ואז ישר עשיתי רענן וקראתי את התגובה שלה. למרות שגם העברית שלי בשעות כאלה לא משהו אז אם אני אכתוב בשגיעי קטיב... תבינו.
C chen010189 New member 5/9/06 #98 החדש של פרגי טוב../images/Emo3.gif שתתחיל להתלבש כמו שהיא שרה זה לא יזיק
ע עורוס New member 5/9/06 #101 עכשיו גם אני כאן ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif כמה זמן לא הייתי בשרשור סינגלס ואני ממש אוהב את השיר של פרגי! והלוואי שהוא יצליח! למרות שהקליפ יותר שווה במילא
עכשיו גם אני כאן ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif כמה זמן לא הייתי בשרשור סינגלס ואני ממש אוהב את השיר של פרגי! והלוואי שהוא יצליח! למרות שהקליפ יותר שווה במילא
ע עורוס New member 5/9/06 #104 יש לי וידוי. ../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif אני אוהב את סקסי באק
ע עורוס New member 5/9/06 #113 דייי כבר עם ה"כמוני" הזה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מי בכלל רוצה להיות כמוך?! יא חתיכת ערס מזדקן! למי אכפת ממך?! למי אתה מזיז?! חוץ מזה שאתה לא יודע לשיר/לרקוד/לעצב/מה שאתה לא עושה... הוא כל כך מעצבןןןןן
דייי כבר עם ה"כמוני" הזה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מי בכלל רוצה להיות כמוך?! יא חתיכת ערס מזדקן! למי אכפת ממך?! למי אתה מזיז?! חוץ מזה שאתה לא יודע לשיר/לרקוד/לעצב/מה שאתה לא עושה... הוא כל כך מעצבןןןןן