אפשר כבר לזוז? פשוט לא נוח לי
S ShukyD New member 5/9/06 #133 יכולת לזוז מהתחלה דיברתי לנועם בכל מקרה אם לא נוח לך תנסי להשתמש באולדייז חוטיני המשולש שהולך איתך לכל מקום
יכולת לזוז מהתחלה דיברתי לנועם בכל מקרה אם לא נוח לך תנסי להשתמש באולדייז חוטיני המשולש שהולך איתך לכל מקום
B b o n c h New member 5/9/06 #151 פשוט הוא הדגיש שהוא חייב לשכב עם כל (!) דבר שזז ובדיוק שכחתי לקחת גלולות אז דיי פחדתי... אבל תודה על העצה עם האולדייז (רוצה לספר לנו משהו?)
פשוט הוא הדגיש שהוא חייב לשכב עם כל (!) דבר שזז ובדיוק שכחתי לקחת גלולות אז דיי פחדתי... אבל תודה על העצה עם האולדייז (רוצה לספר לנו משהו?)
C chen010189 New member 5/9/06 #128 היום אני מושכת עד חצות לומדת מחר מ11:00 עד 13:00 אז המינון של 10 שעות שינה יספיק לי וורלד הולד הון ממ...שירים טובים יש עכשיו
היום אני מושכת עד חצות לומדת מחר מ11:00 עד 13:00 אז המינון של 10 שעות שינה יספיק לי וורלד הולד הון ממ...שירים טובים יש עכשיו
B b o n c h New member 5/9/06 #134 דווקא דיי נמאס מהשיר הזה כבר הגיע הזמן להוציא אותו מסינגלס - הוא כבר לא ממש חדש. 11:00 עד 13:00?? אחחחח אהבתי את הימים האלו, לא הייתי טורחת אפילו לצאת מהמיטה!
דווקא דיי נמאס מהשיר הזה כבר הגיע הזמן להוציא אותו מסינגלס - הוא כבר לא ממש חדש. 11:00 עד 13:00?? אחחחח אהבתי את הימים האלו, לא הייתי טורחת אפילו לצאת מהמיטה!
C chen010189 New member 5/9/06 #140 חחחחחחחח זה רק כי נכשלתי ב03 במת' אז יש השלמות הגשתי פעמיים ריק כי היא לימדה לטופס הזה רק חודשיים ואת כל השנה הקדישה ל002 חחחחחח כולם יצאו עם 40 ומטה בטופס הזה אז תקעו לנו אותה עוד חצי שנה...
חחחחחחחח זה רק כי נכשלתי ב03 במת' אז יש השלמות הגשתי פעמיים ריק כי היא לימדה לטופס הזה רק חודשיים ואת כל השנה הקדישה ל002 חחחחחח כולם יצאו עם 40 ומטה בטופס הזה אז תקעו לנו אותה עוד חצי שנה...
C chen010189 New member 5/9/06 #153 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד שאתה כבר נכנס וכותב בפורום תהיה קשור לחיים. לאחרונה יש פה יותר מדיי אנשים מוזרים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד שאתה כבר נכנס וכותב בפורום תהיה קשור לחיים. לאחרונה יש פה יותר מדיי אנשים מוזרים
S ShukyD New member 5/9/06 #169 רוצה לקבוע תור מעכשיו? במקביל את מוזמנת לתכנן את ההללוויה ולהשאיר צוואה
B b o n c h New member 5/9/06 #163 פיתרון, אבל מזה אחלה פיתרון! שמים גלגלצ ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזק בחדר ומתחילים להשתגע!!!! בדוק, חתום ורשום, זה עובד!!!!!!!!!!!! תנסו את זה בבית
פיתרון, אבל מזה אחלה פיתרון! שמים גלגלצ ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש חזק בחדר ומתחילים להשתגע!!!! בדוק, חתום ורשום, זה עובד!!!!!!!!!!!! תנסו את זה בבית