עציצים עציצים בעיני
T tkuihehr New member 30/8/06 #240 ריהנה כעסו על הדר שהיא מביאה את הכעס שלה על אמנים מצליחים לתוכנית? בגלל זה הדר ויתרה לריהנה הפעם שהיא שמה את השיר הזה? [או שהיא הסתפקה במה שהיא אמרה בתחילת השעה הקודמת??]
ריהנה כעסו על הדר שהיא מביאה את הכעס שלה על אמנים מצליחים לתוכנית? בגלל זה הדר ויתרה לריהנה הפעם שהיא שמה את השיר הזה? [או שהיא הסתפקה במה שהיא אמרה בתחילת השעה הקודמת??]
L limors2 Active member 30/8/06 #247 הא אני יודעת את כל מילות השיר../images/Emo2.gif זה לא קורה לי הרבה בלי לשמוע עם ליריקס מול העיניים. ריספקט לי
הא אני יודעת את כל מילות השיר../images/Emo2.gif זה לא קורה לי הרבה בלי לשמוע עם ליריקס מול העיניים. ריספקט לי
B b o n c h New member 30/8/06 #245 לא כיף לי פה היום אני הולכת לשמוע סינגלס בחדר שלי. אתם לא אוהבים אותי ולוקחים אותי ברצינות רק בשירשורים של אסף... הדר אני מתה עלייך והולך להתבודד איתך בחדר
לא כיף לי פה היום אני הולכת לשמוע סינגלס בחדר שלי. אתם לא אוהבים אותי ולוקחים אותי ברצינות רק בשירשורים של אסף... הדר אני מתה עלייך והולך להתבודד איתך בחדר
L limors2 Active member 30/8/06 #248 הגבנו לכל אחת מההודעות שלך../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל לא טוב לך, תלך! וזה לא אני אמרתי, זה שיר של ריטה שצץ לי לראש!
הגבנו לכל אחת מההודעות שלך../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל לא טוב לך, תלך! וזה לא אני אמרתי, זה שיר של ריטה שצץ לי לראש!
B b o n c h New member 30/8/06 #251 אני בת ... (חולה על... לשעבר) נעים מאוד.. לא יודעת. לא כיף היום. אני אחזור מחר.
L limors2 Active member 30/8/06 #257 אני יודעת שאת בת../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif ככה הולך השיר... בואי מחר עם מצברוח מציף! לילה טוב
אני יודעת שאת בת../images/Emo8.gif../images/Emo54.gif ככה הולך השיר... בואי מחר עם מצברוח מציף! לילה טוב
B b o n c h New member 30/8/06 #263 ../images/Emo6.gif מבטיחה לחזור מחר... הדר מאמי, לא בציבור בבקשה בייי לכוווווווווווולם! אוהבת,