טוב, סליחה אני אשתדל לא לרשום ככה יותר.
S Sweet Revenge New member 27/9/06 #75 והנה שיר שנורא שנאתי בהתחלה ומרוב טחינה [מהמילה לטחון.. לא המאכל..] בלתי פוסקת נאלצתי לאהוב.. טוב לא לאהוב, לחבב+
והנה שיר שנורא שנאתי בהתחלה ומרוב טחינה [מהמילה לטחון.. לא המאכל..] בלתי פוסקת נאלצתי לאהוב.. טוב לא לאהוב, לחבב+
מ מאוהב בהדר מרקס New member 27/9/06 #98 אני רציתי לעזור ליואב../images/Emo7.gif אני רציתי לעזור ליואב בגלל
B b o n c h New member 27/9/06 #109 התגובות שלך לא עוזרות, הן רק גורעות אם אתה יודע מזה גורעות בכלל......
B b o n c h New member 27/9/06 #77 יאיייייייייי קרן פלס - פסק זמן! שיר מדהים!!! למה לא היה "מיוחד מיוחד מיוחד מיוחד לגלגלצ"??????
B b o n c h New member 27/9/06 #85 יכול להיות שלא הייתי מרוכזת אבל אני לא זוכרת שהיה... לא נכון זה שיר מדהים! שמעת פעם בגירסת אריק אינשטיין?
יכול להיות שלא הייתי מרוכזת אבל אני לא זוכרת שהיה... לא נכון זה שיר מדהים! שמעת פעם בגירסת אריק אינשטיין?
מ מאוהב בהדר מרקס New member 27/9/06 #94 יואב חם על חן ועד לא ראינו דם עוד לא ראינו דם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יואב חם על חן ועד לא ראינו דם עוד לא ראינו דם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח