כן, זמזמי הפועל הזה נשמע טיפשי: ז.מ.ז.מ
L limors2 Active member 7/1/07 #13 היום בבוקר נועה אמרה את השם שלו בצורה עילגת כלשהי. נראלי shameli. ומה תלמדי את השמות של הזמרים!!!!!!!!!!1111111111111 אבל לונורא נסלח לה
היום בבוקר נועה אמרה את השם שלו בצורה עילגת כלשהי. נראלי shameli. ומה תלמדי את השמות של הזמרים!!!!!!!!!!1111111111111 אבל לונורא נסלח לה
T tkuihehr New member 7/1/07 #66 היא לא רגילה לזה היא רגילה לרעש במסור, ופתאום היא צריכה לשדר את המזרחית הזאת? וחוץ מזה אנחנו אוהבים את נועה יותר מאשר את איציק שמלי, אז סבבה, שתטעה, למי אכפת [כל עוד המרשמלו לא טועה וקורא נועה גראפ במקום גראס, זה בסדר... ]
היא לא רגילה לזה היא רגילה לרעש במסור, ופתאום היא צריכה לשדר את המזרחית הזאת? וחוץ מזה אנחנו אוהבים את נועה יותר מאשר את איציק שמלי, אז סבבה, שתטעה, למי אכפת [כל עוד המרשמלו לא טועה וקורא נועה גראפ במקום גראס, זה בסדר... ]
L limors2 Active member 7/1/07 #69 אני אוהבת את המרשמלו! האלר בק יאנגין!!! האאלר בק יאאאנגין!!!!!!!!!!!!!
R Rachel47 New member 7/1/07 #10 סאבלימנל ואיציק../images/Emo15.gif דווקא שיר ממש חמוד נושא חשוב (ממש חסרים שירים כאלה ) ואני אוהבת את השיר המקורי (שמסומפל בפזמון) אז זה מגניב אחח פאשלות על ההתחלה
סאבלימנל ואיציק../images/Emo15.gif דווקא שיר ממש חמוד נושא חשוב (ממש חסרים שירים כאלה ) ואני אוהבת את השיר המקורי (שמסומפל בפזמון) אז זה מגניב אחח פאשלות על ההתחלה
R RJlake New member 7/1/07 #16 מזה הזוועה הזו?../images/Emo10.gif למה זה ברדיו? שיר אחד טוב היה לבחור ומאז הוא רק יורד למטה...
R Rachel47 New member 7/1/07 #20 יודל יודל../images/Emo15.gif יודליהיהוווו עוד לא החלטתי מה אני חושבת על השיר הזה|כאב-ראש|
L limors2 Active member 7/1/07 #22 ווינדאיטאפ! יודליי יודליי יודללווו! הפזמון ככ שווה! השאר פחות. אבל הכל בערך! במיוחד איך שהיא צועקת ווינדאיטאפ!!
ווינדאיטאפ! יודליי יודליי יודללווו! הפזמון ככ שווה! השאר פחות. אבל הכל בערך! במיוחד איך שהיא צועקת ווינדאיטאפ!!