*חלה
L limors2 Active member 7/1/07 #114 פיצה מתוקה?../images/Emo5.gifיש כזאת בפיצה האט אכלתי פעם אחת ואיכ מזל שפותחים במקום זה KFC בקניון
R RJlake New member 7/1/07 #123 זה לא במקום! הם חוצים את פיצה האט ל-2! חצי קונטאקי וחצי האט! ואז נוכל לעמוד מול זה ולשיר את השיר!
R RJlake New member 7/1/07 #145 חחחח ניסיתי לזמזם לכם אבל לא עבד! חיחיח בהדמנות אשיר לך! יש לזה גם ריקוד!
L limors2 Active member 7/1/07 #151 טוב../images/Emo6.gif את תרקדי ואני אזמזם סינגלס! הו יש מיקרופון נראלי במצלמה אולי אקליט ואשלח לך! ואז נזמזם לכולם!
טוב../images/Emo6.gif את תרקדי ואני אזמזם סינגלס! הו יש מיקרופון נראלי במצלמה אולי אקליט ואשלח לך! ואז נזמזם לכולם!
R RJlake New member 7/1/07 #156 כןןןן עשי זאת! ואז נשים את זה ביוטוב ונהיה מפורסמות ונצא להופעות בכל הגלוב!
L limors2 Active member 7/1/07 #182 לא ולא! הלקטתי ויצא ככ מדהים שאנשים שמעו מהחלון והחתימו אותי על חוזה הקלטות! מחר תשמעו את הסינגל החדש שלי בסינגלס.
לא ולא! הלקטתי ויצא ככ מדהים שאנשים שמעו מהחלון והחתימו אותי על חוזה הקלטות! מחר תשמעו את הסינגל החדש שלי בסינגלס.
R RJlake New member 7/1/07 #185 ../images/Emo2.gifבוגדת! נוטשת את הלהקה לטובת כסף! מושחתת! חושבת שככה את תופיעי בארץ! לא ולא! אין כניסה למצעד הכושונים!<ושום מילה על גזענות>
../images/Emo2.gifבוגדת! נוטשת את הלהקה לטובת כסף! מושחתת! חושבת שככה את תופיעי בארץ! לא ולא! אין כניסה למצעד הכושונים!<ושום מילה על גזענות>
L limors2 Active member 7/1/07 #190 הלהקה תחמם אותי בקיסריה בקיץ../images/Emo10.gif מה לעשות, הם הגבילו אותי. עכשיו היצירתיות שלי חופשיה לפרוץ!
הלהקה תחמם אותי בקיסריה בקיץ../images/Emo10.gif מה לעשות, הם הגבילו אותי. עכשיו היצירתיות שלי חופשיה לפרוץ!
L limors2 Active member 7/1/07 #211 פחחחחח היו מתים הם שומדבר בלעדי! אני מחזיקה את כל ההרכב על כתפי הרחבות והחזקות שהתחשלו מסחיבת קרטוני נייר ברחבי העיר! וזה פאקינג כבד
פחחחחח היו מתים הם שומדבר בלעדי! אני מחזיקה את כל ההרכב על כתפי הרחבות והחזקות שהתחשלו מסחיבת קרטוני נייר ברחבי העיר! וזה פאקינג כבד
R RJlake New member 7/1/07 #216 הווו תראו אותה עם הטראש טוק שלה! קיבלה חוזה התלהבה! פפפפפפ את אינך חברה אמיתית! רודפת בצע שכמותך!
L limors2 Active member 7/1/07 #222 אההא../images/Emo123.gif אני מכורה לתהילה! ומפנה עורף לכל חברי! ומתעלמת מפשוטי העם שמדברים איתי! לא טורחת לענות להם! כי לא נאה לי!! בקרוב אתעלם ממך!
אההא../images/Emo123.gif אני מכורה לתהילה! ומפנה עורף לכל חברי! ומתעלמת מפשוטי העם שמדברים איתי! לא טורחת לענות להם! כי לא נאה לי!! בקרוב אתעלם ממך!
R RJlake New member 7/1/07 #229 ../images/Emo2.gif את אינך מה שהיית בעבר! השתנית כליל! איני מכירה אותך יותר! ואני מתעלמת ממך ראשונה! לא אתן לך את העונג להתעלם ממני! חה לא ציפית לזה הא?!
../images/Emo2.gif את אינך מה שהיית בעבר! השתנית כליל! איני מכירה אותך יותר! ואני מתעלמת ממך ראשונה! לא אתן לך את העונג להתעלם ממני! חה לא ציפית לזה הא?!
L limors2 Active member 7/1/07 #250 ../images/Emo7.gif ליבי נשבר סלחי לי על היחס המרושע שלי, אני נשבעת שאתקן את דרכי הנלוזות!!!!!