איזה שיר שתמיד עושה כיף!!! אבריבודי דאנס נאו!!!!!!!!!!!!!
L limors2 Active member 4/10/06 #14 השיר הכי טוב שלו בנתיים!../images/Emo54.gif יש לי הרגשה שנהיה לבד פה, לפחות בזמן הקרוב.. שנציף ונגיע למעל 100 תגובות?
השיר הכי טוב שלו בנתיים!../images/Emo54.gif יש לי הרגשה שנהיה לבד פה, לפחות בזמן הקרוב.. שנציף ונגיע למעל 100 תגובות?
L limors2 Active member 4/10/06 #10 אבריבאדי דאנס נאו!../images/Emo54.gif גם אם יו דונט פיל לייק דאנסינג בלי מספריים בידיים!
L limors2 Active member 4/10/06 #20 הצפירות והקטע המוזר הזה תמיד מבהיילם אותי. אני חושבת שמשהו השתלט לי מאד בפתאומיות על התדר
L limors2 Active member 4/10/06 #18 אני רוצה לזההווז!../images/Emo54.gif יש לי מחשבות על לקנות תדיסק שלו. הממ.
L limors2 Active member 4/10/06 #28 נכון../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אל תתלבט, תשמע לינדה לינדה במקום ולמה יש לי "אל תתלבט, הצבע נינט" בראש עכשיו?
נכון../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif אל תתלבט, תשמע לינדה לינדה במקום ולמה יש לי "אל תתלבט, הצבע נינט" בראש עכשיו?
L limors2 Active member 4/10/06 #38 מה רע בנינט?../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif יחפה והיא יודעת
L limors2 Active member 4/10/06 #53 השירים שלה שווים../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif אבל זכותך פפף
B b o n c h New member 4/10/06 #62 פשוט לא אוהבת אותה יש לה אחלה קול אבל דווקא את השירים אני לא אוהבת, למרות שהחדש שלה יותר נורמאלי מהקודמים.
פשוט לא אוהבת אותה יש לה אחלה קול אבל דווקא את השירים אני לא אוהבת, למרות שהחדש שלה יותר נורמאלי מהקודמים.
L limors2 Active member 4/10/06 #64 את צריכה לשמוע את יחפה../images/Emo54.gif זה שיר פשוט מדהים והיא משתמשת בקול שלה בצורה מדהימה בקטעים מסוימים
את צריכה לשמוע את יחפה../images/Emo54.gif זה שיר פשוט מדהים והיא משתמשת בקול שלה בצורה מדהימה בקטעים מסוימים
L limors2 Active member 4/10/06 #75 ה"אשמע-מבטיחה" נראה במקום../images/Emo54.gif הלא נכון! אם התכוונת לשרשר את זה למה שאמרתי על יחפה. וגם למעלה על ה"תודה אני אהנה"!
ה"אשמע-מבטיחה" נראה במקום../images/Emo54.gif הלא נכון! אם התכוונת לשרשר את זה למה שאמרתי על יחפה. וגם למעלה על ה"תודה אני אהנה"!