אז אני לא מבינה למה זה לא בסדר. אני מוסיפה תגובה להודעה האחרונה שלך באשכול הנ"ל..
B b o n c h New member 4/10/06 #79 אז אני לא מבינה למה זה לא בסדר. אני מוסיפה תגובה להודעה האחרונה שלך באשכול הנ"ל..
L limors2 Active member 4/10/06 #24 מה זה הדבר הזה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif זה לא שיר נורא ישן? משהו בלייב או סתם שיר נורא לא סינגלי, אפילו יותר ממרגיש אחר?
מה זה הדבר הזה?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif זה לא שיר נורא ישן? משהו בלייב או סתם שיר נורא לא סינגלי, אפילו יותר ממרגיש אחר?
B b o n c h New member 4/10/06 #27 חחחח גם אני רציתי להגיד מה נסגר עם גלגלצ???? זה שיר ממש ישן הטיפטיפה הזה... נראה לי הדר או העורך/ת (לא שמעתי מי זה) התלבלבה בדיסק
חחחח גם אני רציתי להגיד מה נסגר עם גלגלצ???? זה שיר ממש ישן הטיפטיפה הזה... נראה לי הדר או העורך/ת (לא שמעתי מי זה) התלבלבה בדיסק
L limors2 Active member 4/10/06 #29 בטח יוצא דיוידי של מה שזה...../images/Emo54.gif כי עכשיו היו צעקות של לייב! צעקות לייב זה שווה
L limors2 Active member 4/10/06 #32 אוי ג'סטין../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif פורנוגרפיה בגלגלצ אוי איזה גב סקסי
B b o n c h New member 4/10/06 #33 ../images/Emo6.gif ה"אווו ג'סטין" של הדר נשמע לא ממש טוב חחחחחחחחחחח...
L limors2 Active member 4/10/06 #34 מעניין אם לשאקירה שאקירה יצא אי פעם סינגל חדש, או שאחרי ההצלחה של הירכיים שלה היא החליטה לפרוש
L limors2 Active member 4/10/06 #42 לא יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק מביעה בקול רם את מחשבותי הלא ממש קשורות לשרשור אבל חשבתי על זה בגלל סינגלס אז לונורא
לא יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif רק מביעה בקול רם את מחשבותי הלא ממש קשורות לשרשור אבל חשבתי על זה בגלל סינגלס אז לונורא
L limors2 Active member 4/10/06 #40 Chamillionaire../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif השם של מי שמבצע את השיר הנורא שווה הזה ואיזה שם קליל
Chamillionaire../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif השם של מי שמבצע את השיר הנורא שווה הזה ואיזה שם קליל
B b o n c h New member 4/10/06 #43 את האמת זה גם לא שיר כזה חדש אני כבר שומעת אותו ממזמן במסיבות... ל=ח=ד=ש באמת! תודה.