ברוחי ובנפשי הייתי פה ונומי לא מתקשרת אז אני הולך להתקלח
B b o n c h New member 4/10/06 #59 ואמא היא תמיד אמרה לי כל הגברים אותו דבר, אם אחד ילך היום אחד אחר יבוא מחר... הדר, לא אישרת לה לשיר, איך בכל זאת היא שרה???
ואמא היא תמיד אמרה לי כל הגברים אותו דבר, אם אחד ילך היום אחד אחר יבוא מחר... הדר, לא אישרת לה לשיר, איך בכל זאת היא שרה???
L limors2 Active member 4/10/06 #51 לך מפעל הפיס מציע מלגת לימודים! טורוטוטוטוטוטוטו! איזו פרסומת שווה
L limors2 Active member 4/10/06 #63 הממ השיר הזה לא רע../images/Emo54.gif אני לא מצליחה להיזכר אם שמעתי אותו פעם או לא, מלא שירים לאחרונה נשמעים אותו דבר אולי שמעתי. וחשבתי שאני לא אוהב את זה אבל שיש לו פוטנציאל הפוטנציאל מתממש
הממ השיר הזה לא רע../images/Emo54.gif אני לא מצליחה להיזכר אם שמעתי אותו פעם או לא, מלא שירים לאחרונה נשמעים אותו דבר אולי שמעתי. וחשבתי שאני לא אוהב את זה אבל שיש לו פוטנציאל הפוטנציאל מתממש
L limors2 Active member 4/10/06 #66 שלא כמו הלילי אלן שיש עכשיו../images/Emo4.gif פזמון שהורס את השיר והופך אותו למשהו רע, גם אחרי כל הפעמים האלה נו איט דונט מין ג'אק
שלא כמו הלילי אלן שיש עכשיו../images/Emo4.gif פזמון שהורס את השיר והופך אותו למשהו רע, גם אחרי כל הפעמים האלה נו איט דונט מין ג'אק
B b o n c h New member 4/10/06 #67 אני מקווה שהצבא יעשה לי טוב וכשאני אחזור בסופ"שים יהיו מללללללללללללא שירים חדשים...
L limors2 Active member 4/10/06 #69 להעיף שירים ישנים החוצה../images/Emo54.gif ולהשמיע יותר שירים חדשים! כמו בום פם! ולינדה לינדה ששמעתי היום לפחות 20 פעמים וישר אחרי סינגלס אשמע שוב
להעיף שירים ישנים החוצה../images/Emo54.gif ולהשמיע יותר שירים חדשים! כמו בום פם! ולינדה לינדה ששמעתי היום לפחות 20 פעמים וישר אחרי סינגלס אשמע שוב
L limors2 Active member 4/10/06 #72 היא שרה כה גבוה../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אינגדשט. ואני עדיין לא אוהבת תשיר
L limors2 Active member 4/10/06 #77 אוף תפוזונה../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif עד שיש פרסומת שמעניינת אותי ואני רוצה להקליק עליה הם מחליפים לי אחת עוד לפני שהעמוד נטען לי כמו שצריך
אוף תפוזונה../images/Emo46.gif../images/Emo54.gif עד שיש פרסומת שמעניינת אותי ואני רוצה להקליק עליה הם מחליפים לי אחת עוד לפני שהעמוד נטען לי כמו שצריך