רק 47? אבל כן, אם לא נאמר, שיר מעולה...
T tkuihehr New member 10/10/06 #142 זה יותר קרוב... וואי ,שמעתי את השיר הזה הרבה, למרות שהוא נחשב חדש, והוא לא נמאס עלי בכלל, אפילו לא טיפה... יפה לו
זה יותר קרוב... וואי ,שמעתי את השיר הזה הרבה, למרות שהוא נחשב חדש, והוא לא נמאס עלי בכלל, אפילו לא טיפה... יפה לו
L limors2 Active member 10/10/06 #146 לילי אלן?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני אוהבת את השיר. המבטא שלה ממש שווה והבתים שווים גמכן. אבל אז מגיע הפזמון המזעזע הזה והורס הכל
לילי אלן?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif אני אוהבת את השיר. המבטא שלה ממש שווה והבתים שווים גמכן. אבל אז מגיע הפזמון המזעזע הזה והורס הכל
L limors2 Active member 10/10/06 #155 אהה. השיר הזה באמת לא נמאס../images/Emo54.gif אפילו לא טיפה. ואני עדיין מסוגלת לשמוע אותו הרבה פעמים סתם ככה בבית
אהה. השיר הזה באמת לא נמאס../images/Emo54.gif אפילו לא טיפה. ואני עדיין מסוגלת לשמוע אותו הרבה פעמים סתם ככה בבית
L limors2 Active member 10/10/06 #143 חייכו../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif חבל, התוכנית הייתה טובה עד עכשיו למרות שה"סמההייל" של נעמי גרם לי לסמייל
חייכו../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif חבל, התוכנית הייתה טובה עד עכשיו למרות שה"סמההייל" של נעמי גרם לי לסמייל
T tkuihehr New member 10/10/06 #144 שוב סמייל? כן, לא נמאס להם, נראה לי הסינגלס ה20 ברציפות שהוא מושמע...
T tkuihehr New member 10/10/06 #145 הודעה מספר 147../images/Emo70.gif שנעצור כאן?!? <איך גם אני מתייחס למספר הזה כאילו משהו, ואני בכלל לא רואה את הסדרה הזאת..., אין לי מושג איך זה מתקשר>
הודעה מספר 147../images/Emo70.gif שנעצור כאן?!? <איך גם אני מתייחס למספר הזה כאילו משהו, ואני בכלל לא רואה את הסדרה הזאת..., אין לי מושג איך זה מתקשר>
T tkuihehr New member 10/10/06 #149 חדש לדורבנים? בעוד שבוע? רק אני שומע את זה פעם ראשונה? הוא היה כאן כבר? והיי, נעמי לא התלהבה מזה כמו שהדר היתה מתלהבת :/ היא הגישה את זה כסתם שיר רגיל...
חדש לדורבנים? בעוד שבוע? רק אני שומע את זה פעם ראשונה? הוא היה כאן כבר? והיי, נעמי לא התלהבה מזה כמו שהדר היתה מתלהבת :/ היא הגישה את זה כסתם שיר רגיל...
L limors2 Active member 10/10/06 #151 דורבנים לא רע../images/Emo54.gif אבל לא מתקרב לזהבה ולקודם שברח לי השם שלו
T tkuihehr New member 10/10/06 #153 עוד לילה ונכון, לא מתקרב, וואי, הדיסק הזה, השקט שלהם [על ה3 שירים ששמעתי ממנו] ,לא מגרד את הדיסק השמח והמקפיץ של הקודם... ברור שאני אוהב את בעוד שבוע החדש, אבל הוא הכי פחות טוב שלהם מכל מה ששמעתי, משני הדיסקים...
עוד לילה ונכון, לא מתקרב, וואי, הדיסק הזה, השקט שלהם [על ה3 שירים ששמעתי ממנו] ,לא מגרד את הדיסק השמח והמקפיץ של הקודם... ברור שאני אוהב את בעוד שבוע החדש, אבל הוא הכי פחות טוב שלהם מכל מה ששמעתי, משני הדיסקים...
L limors2 Active member 10/10/06 #163 אני אוהבת את הדיסק הקודם הרבה יותר החדש לא גרם לי לרצות לשמוע אותו שוב אחרי הפעם היחידה ששמעתי אותו