סינגלס, עם נעמי רביע

limors2

Active member
איפה הייתי?../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

שיר מדהים
חיכיתי היום לאחותי ולאמשלי באוטו ושמעתי תשיר הזה ורק אז קלטתי באמת כמה הוא מדהים

tkuihehr

New member
המהיר מדי??

אם אני משמיע למשפחה הם זורקים אותי מהאוטו [למרות שאני נוהג, אז זה מסוכן], אני מסתדר איתו רק כי הוא מושמע בגלגלצ, אז שהשאר??

tkuihehr

New member
לא אוונסנס, אני לא יכול יותר!!

לא בגלל גלגלצ, אני שומע אותו לאחרונה יותר מדי [ואת כל הדיסק שלהם, כמה עוד אפשר, הוא לא כזה טוב כמו שעשית ממנו!! <--ההודעה הופנתה למישהו אחר שבטח לא יקרא את זה, אבל רציתי להוציא כעס והפסקתי>]

limors2

Active member
חחחחחח אבל הדיסק ממש טוב../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

והשיר מעולה ואפשר עד שהוא יכבוש את המקום הראשון
למרות שלצורך זה הוא צריך להדיח את ריההנה. ואני אוהבת גם אותה

tkuihehr

New member
דה קילרס זה עוד מילא

שיר השבוע הבינלאומי, בלי לשמוע את אות שיר השבוע הפיינלאומי, אפילו לא פעם אחת??! רואים את ההבדל...

limors2

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא אוהבת את נעמי
לא רק שהיא לא השמיעה את האות של שיר השבוע הביינלאומי לשיר הזה פעמיים, היא אפילו לא השמיעה אותו

limors2

Active member
אני מקווה שכן../images/Emo54.gif

רק אז אוכל לסלוח לנעמי
מזלזלת ככה במסורת סינגלסית.. פפף

tkuihehr

New member
היא לא יודעת

היא לא ערה בשעות האלו, אחרי שעתיים של התוכנית שלה, היא מסתובבת סביב עצמה, נופלת על איזו ספה ונרדמת...

limors2

Active member
ג'יימסדיןבראדפילד../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

טוב שנזכרתי כשהשיר נגמר

tkuihehr

New member
היום את מחליפה וכותבת את הרשימה?

בעצמך? [בהנחה שחן לא כאן כמו שזה נראה...]

limors2

Active member
חן כותבת גם היום...../images/Emo54.gif

אני מעסיקה אותה במסן, היא עסוקה עם הרשימה והיא גולשת במקומות אחרים. והיא שוכחת אותנו
אבל נסלח לה, היא עושה עבודת קודש!

tkuihehr

New member
מה עוד ביקשת, שוב

אחרי שכבר הקלו עלינו בלשמוע אותו, עכשיו מחזירים אותו [או שככה רק נראה לי], וזה בסדר, אבל לא יודע מדי הא?

limors2

Active member
הממ דווקא אני עדיין מאד אוהבת אותו

שזה מפתיע, כי בהתחלה לא סבלתי אותו. בד"כ עם שירים שאני לא אוהבת מההתחלה האהבה מתחלפת לשנראה מרוב ההשמעות הגלגלציות..

tkuihehr

New member
כן, זה דיי אצל כולם

את זה אהבתי, התחלתי לשנוא כשהיתה חרישה מטורפת, ירד המינון, נרגעתי, ועכשיו הוא שוב כאן, רק שלא יגזימו...

למעלה