אז עוד יותר! אחרי כל השנים האלה עוד לא למדת? *צקצוק מתנשא*
L limors2 Active member 10/10/06 #91 אז עוד יותר!../images/Emo54.gif אחרי כל השנים האלה עוד לא למדת? *צקצוק מתנשא*
L limors2 Active member 10/10/06 #109 אוו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אני קיבלתי בסופי 71, וזה רק כי החיבור הציל לי תציון. ללשון היה צריך ללמוד. לא למדתי
אוו../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif אני קיבלתי בסופי 71, וזה רק כי החיבור הציל לי תציון. ללשון היה צריך ללמוד. לא למדתי
C chen010189 New member 10/10/06 #121 זה לא שאני יותר טובה אני ניגשת למועד ג' בטופס 003 במתמטיקה אחרי שהגשתי ריק פעמיים וגם עכשיו אני לא מבינה את החומר אצא מפה עם ת.בגרות חלקית.
זה לא שאני יותר טובה אני ניגשת למועד ג' בטופס 003 במתמטיקה אחרי שהגשתי ריק פעמיים וגם עכשיו אני לא מבינה את החומר אצא מפה עם ת.בגרות חלקית.
L limors2 Active member 10/10/06 #123 אני יצאתי עם בגרות חלקית!../images/Emo54.gif עצלנות זה דבר נורא
L limors2 Active member 10/10/06 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif טוב, זה השיר הכי סינגלס שיש אז נסלח להם.... אלא אם מרגיש אחר יהיה אחריו...
../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif טוב, זה השיר הכי סינגלס שיש אז נסלח להם.... אלא אם מרגיש אחר יהיה אחריו...
T tkuihehr New member 10/10/06 #61 אחרי השיר נעמי הביאה חיקוי? קול מוזר? לא בטוח שהבנתי מה היא אמרה, אבל היה כל משעשע, מישהו יודע אולי מה היא בדיוק אמרה? משהו עם "אני כבר זקנה מדי" בקול זקן-פולני משהו...
אחרי השיר נעמי הביאה חיקוי? קול מוזר? לא בטוח שהבנתי מה היא אמרה, אבל היה כל משעשע, מישהו יודע אולי מה היא בדיוק אמרה? משהו עם "אני כבר זקנה מדי" בקול זקן-פולני משהו...
T tkuihehr New member 10/10/06 #69 ../images/Emo6.gif באמת מאוחר היא רגילה לאוטונומי באחה"צ, כשעוד יש שמש בשמיים היא היתה היום כרגיל בתוכנית שלה?
../images/Emo6.gif באמת מאוחר היא רגילה לאוטונומי באחה"צ, כשעוד יש שמש בשמיים היא היתה היום כרגיל בתוכנית שלה?
L limors2 Active member 10/10/06 #71 לא שמעתי...../images/Emo54.gif חיכיתי שעות לאוטובוס/טרמפ הביתה אחרי שראיתי עם אחותי סרט מדובב
C chen010189 New member 10/10/06 #60 זה היה חזק עכשיו../images/Emo6.gif הקפיצה\גמגום הזה, לא יודעת איך לקרוא לזה היום שמעתי הקלטות שליאורה שלחה לי וזה נחמד להזכר בדברים הקורעים
זה היה חזק עכשיו../images/Emo6.gif הקפיצה\גמגום הזה, לא יודעת איך לקרוא לזה היום שמעתי הקלטות שליאורה שלחה לי וזה נחמד להזכר בדברים הקורעים
L limors2 Active member 10/10/06 #65 נסעתי היום עם אמא שלי ושמענו תשיר הזה *פלאשבק להדר אומרת אותו דבר* והיא כיבתה את הרדיו ואמרה שזה שיר נורא מזעזע
נסעתי היום עם אמא שלי ושמענו תשיר הזה *פלאשבק להדר אומרת אותו דבר* והיא כיבתה את הרדיו ואמרה שזה שיר נורא מזעזע