הבנתי רוצה [בואינג] 747?
L limors2 Active member 4/12/06 #137 קובי אפללו!../images/Emo2.gif היה מישהו שבא פעמיים לפורום ושאל למה אין תשיר הזה בגלגלצ בנתיים אני לא אוהבת. אבל אם זה אחד מהשינויים שבאים עם דלית עופר, זה שיש גם שירים יותר מזרחיים, כל הכבוד לה
קובי אפללו!../images/Emo2.gif היה מישהו שבא פעמיים לפורום ושאל למה אין תשיר הזה בגלגלצ בנתיים אני לא אוהבת. אבל אם זה אחד מהשינויים שבאים עם דלית עופר, זה שיש גם שירים יותר מזרחיים, כל הכבוד לה
I Inbar789 New member 4/12/06 #140 לאלאלא!../images/Emo103.gif בכלל לא כל הכבוד לה עם עידן יניב עוד יכולתי להתמודד.. מורן קריתי אני דווקא מחבבת.. אבל רז חדד?!?!?! אני משתגעת! ועכשיו השיר הזה?!
לאלאלא!../images/Emo103.gif בכלל לא כל הכבוד לה עם עידן יניב עוד יכולתי להתמודד.. מורן קריתי אני דווקא מחבבת.. אבל רז חדד?!?!?! אני משתגעת! ועכשיו השיר הזה?!
L limors2 Active member 4/12/06 #152 רז חדד זה טוב! וכל הכבוד לה כי זה עוזר להשתיק אנשים כמו גלעד! אבל תשיר הזה אני לא אוהבת
L limors2 Active member 4/12/06 #170 הוא שר תודה! ליפה שלי! לנסיכה שלי! למאממת!!!! בטח משבוע הבא נשמע אותו הרבה מאד..
T tkuihehr New member 4/12/06 #185 למה דווקא משבוע הבא? גם בימים אלו שומעים אותו, נכון, הם עוד יכולים לחרוש עליו יותר, אבל בינתיים זה בסדר, למה להתחיל עכשיו?
למה דווקא משבוע הבא? גם בימים אלו שומעים אותו, נכון, הם עוד יכולים לחרוש עליו יותר, אבל בינתיים זה בסדר, למה להתחיל עכשיו?
R redgirl2 New member 4/12/06 #189 לאאאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif זה שיר טראומההההההההה כל הטיול שנתי הערסים והפקאצות חפרו לנו איתו בשכל!!! אני לא מאמינה שיכניסו את זה לפלייליסט =\
לאאאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif זה שיר טראומההההההההה כל הטיול שנתי הערסים והפקאצות חפרו לנו איתו בשכל!!! אני לא מאמינה שיכניסו את זה לפלייליסט =\
M maymayush New member 4/12/06 #183 זמר מזרחי שהוציא סינגל יחסית מצליח בשם "תודה לך" (או סתם "תודה"... אני לא בטוחה).
I Inbar789 New member 4/12/06 #144 סינרגיה!!!!11../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif שיר שמציל את סינגלס לבינתיים
T tkuihehr New member 4/12/06 #154 נכון, סינגלס היום גרוע אחרי שאתמול היה ממש טוב, היום הוא לא משהו... צריך להגיד את זה לדנדן
T tkuihehr New member 4/12/06 #146 כן, המקום הראשון הישראלי בגלגלצ! אוח, איזה שווה, כבר הרבה זמן שלא הסכמתי עם המקום הראושן