בסדר, גם זה יכול להיות והאמת נראה לי שהשבוע זה יקרה...
I Inbar789 New member 4/12/06 #186 אבלאבל זה לא שיר יפה../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif למען האמת, אני די לא סובלת אותו.. סיקלוני
T tkuihehr New member 4/12/06 #210 אהבתי את התקופה עם שירי ומירי שבוע זאת ושבוע זאת, היתה תקופה נחמדה, אהבתי שזה קרה כל שבוע, זה הצחיק אותי.. בסוף כן, היה איזה שבוע אחד שהכריזו על תיקו מוחלט יהיה נחמד עכשיו לסינרגיה ואהבות המתוקות במקומות הראשונים שבוע אחרי שבוע
אהבתי את התקופה עם שירי ומירי שבוע זאת ושבוע זאת, היתה תקופה נחמדה, אהבתי שזה קרה כל שבוע, זה הצחיק אותי.. בסוף כן, היה איזה שבוע אחד שהכריזו על תיקו מוחלט יהיה נחמד עכשיו לסינרגיה ואהבות המתוקות במקומות הראשונים שבוע אחרי שבוע
I Inbar789 New member 4/12/06 #221 כן, זה היה כיף../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif אהבתי את שתיהן.. וזה נמשך יותר מחודשיים ובסוף התיקו, היה הכי כיף
כן, זה היה כיף../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif אהבתי את שתיהן.. וזה נמשך יותר מחודשיים ובסוף התיקו, היה הכי כיף
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #157 טוב נו, אתם בטח כבר יודעים שאני לא מאוהבי סינרגיה.. אז אני פשוט אשתוק עד סוף השיר.
Y yhaa hi New member 4/12/06 #166 יאאאא../images/Emo99.gif Welcome To The Black Parade אבל הם חתכו ממנו קטע
T tkuihehr New member 4/12/06 #202 לפעמים זה קורה עם שירים של הסוף בדרך כלל הם דווקא יודעים לכוון, אבל הפעם החטיאו וחתכו [ודווקא שיר טוב, לא יכלתם לחתוך את ג'סטין?]
לפעמים זה קורה עם שירים של הסוף בדרך כלל הם דווקא יודעים לכוון, אבל הפעם החטיאו וחתכו [ודווקא שיר טוב, לא יכלתם לחתוך את ג'סטין?]