למה גם אתה שונא את ג'סטין?? זה כזה שיר טובבבבבב
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #179 כן.. זה נורא מעצבן אותי כי אני תמיד באה להמשיך לשיר את זה ופתאום אין...
L limors2 Active member 4/12/06 #187 אני לא אוהבת תקטע שהם חותכים תמיד באייפוד אני חותכת לבד וזה הורס לי תרצף
T tkuihehr New member 4/12/06 #222 איזה סוג של חיתוך? חיתוך בשיר שהופך אותו לגרסת הרדיו שלו? או חיתוך בסוף השיר שנקטע ע"י חדשות?
א אסף צרנילס New member 4/12/06 #232 נראה לך?? איזה בסדר... לא אוהב אותם.... אלה מהרדיו.... (ליאורה, האם יש קאמבק לשיחת השטויות של אתמול???)
נראה לך?? איזה בסדר... לא אוהב אותם.... אלה מהרדיו.... (ליאורה, האם יש קאמבק לשיחת השטויות של אתמול???)
L limors2 Active member 4/12/06 #239 איזה שטויות? אני מדברת רק על עניינים חשובים שעומדים ברומו של עולם!! והאלה מהרדיו הם אחלה! חוץ מכמה שחושבים את עצמם לאלוהים ולא עונים כשמדברים איתם
איזה שטויות? אני מדברת רק על עניינים חשובים שעומדים ברומו של עולם!! והאלה מהרדיו הם אחלה! חוץ מכמה שחושבים את עצמם לאלוהים ולא עונים כשמדברים איתם
R redgirl2 New member 4/12/06 #237 אבל אבל... אלה מהרדיו הם אלה שחותכים... את אמרת שאת לא אוהבת את החתיכה שחתכו בכל מקרה והם דיברו על זה שהאלה מהרדיו חתכו את השיר במקום לא טוב נכון!? חחחחחח או שאיבדתי אתכם
אבל אבל... אלה מהרדיו הם אלה שחותכים... את אמרת שאת לא אוהבת את החתיכה שחתכו בכל מקרה והם דיברו על זה שהאלה מהרדיו חתכו את השיר במקום לא טוב נכון!? חחחחחח או שאיבדתי אתכם
L limors2 Active member 4/12/06 #242 כולנו מאבדים אחד את השני! זה מה שיפה בזה אבל כן, נראה לי שאת הבנת טוב! אני סתם נדחפתי
S Sweet Revenge New member 4/12/06 #230 הא, חשבתי שדיברת על מיי כמיקל רומנס וכן, בעיקרון דיברנו על אלה מהרדיו שחותכים שירים.. אבל אנחנו לא שונאים אותם.
הא, חשבתי שדיברת על מיי כמיקל רומנס וכן, בעיקרון דיברנו על אלה מהרדיו שחותכים שירים.. אבל אנחנו לא שונאים אותם.