נכון!!
Y yhaa hi New member 4/12/06 #274 אווריל../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif התחלתי להתרגל אליו ואולי אפילו עוד מעט אני אוהב אותו!
L limors2 Active member 4/12/06 #280 ולא ידעתי שהוא בפלייליסט עד היום../images/Emo2.gif שיר יפה עודמעט אולי אוהב מספיק כדי להוריד! תדיסק הראשון שלה קניתי, תשני קיבלתי. מישהו מתנדב לקנות לי תשלישי?...
ולא ידעתי שהוא בפלייליסט עד היום../images/Emo2.gif שיר יפה עודמעט אולי אוהב מספיק כדי להוריד! תדיסק הראשון שלה קניתי, תשני קיבלתי. מישהו מתנדב לקנות לי תשלישי?...
L limors2 Active member 4/12/06 #278 הם שוב עשו לי שחור../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif והפעם אין לי כח להכחיל הכל
T tkuihehr New member 4/12/06 #283 זאת הבעייה שלך? תפוז פשוט מעלימים לי הודעות!! וזה קרה רק היום לפחות 3 פעמים, מכעיס!! אולי זה בעיה אצלי, אבל עדיין ,זה מעצבן
זאת הבעייה שלך? תפוז פשוט מעלימים לי הודעות!! וזה קרה רק היום לפחות 3 פעמים, מכעיס!! אולי זה בעיה אצלי, אבל עדיין ,זה מעצבן
א אסף צרנילס New member 4/12/06 #302 באמת במיוחד לא היה אמור להיות אבל ראיתי שאתם רוצים אז שמנו... א-הא. כן.
T tkuihehr New member 4/12/06 #311 עשית את זה פעם, זוכר? רצינו ריאהנה, ואז קימבנת לשעה השניה את ריאנה [לא? עבדת עלינו גם אז?]