סיפורים, הסברים והתנצלות

osi28

New member
את עושה עבודת קודש../images/Emo106.gif

מקווה שתוכלי לכתוב כאן עוד זמן מה הודעה מלאת אופטימיות וסיפוק על עבודת היחידה במקומה החדש. המון בהצלחה

לבנה123

New member
אוף. איזה סיפור.

מרגיז. מכעיס ומעציב. מקווה שבקרוב תוכלי להרגיש בנוח גם בבית החדש... שיהיה מעבר קל, עד כמה שאפשר.

../images/Emo24.gif- נשמע קשה

מקווה שכמו כל טריקת דלת זוהי גם פתיחת חלון. שיהיה בהצלחה במיקום החדש של היחידה.

ממש מרגיז לשמוע ../images/Emo46.gif

איך אנשים כל כך קטנים מצליחים לעשות עוול כל כך גדול... פעם הייתי חושבת שזה פשוט לא יכול להיות, והיום אני מנסה לומר לך- תני לזה ללכת, תפרדי עם כל הכאב והצער, ומאחלת שמעז יצא מתוק, והמרכז החדש יהיה באמת גדול, פורה, ובעיקר מוקף במערכת הגונה יותר.. בהצלחה! אסנת

עצוב לשמוע

ואני מקווה שההתחלה החדשה תהיה טובה יותר. אין ספק שאתם עושים עבודת קודש של ממש

קצת ריחמתי על עצמי, ובאה המציאות

להזכיר לי מהם הדברים החשובים באמת בחיים. לפני חודש הייתי עם תמרה בביקורת שיגרתית של גיל 3 אצל רופאת עיניים. הייתי מאוד מרוצה מעצמי שאני לוקחת אותה לביקורת, עד שראיתי את הפרצוף חמור הסבר של הרופאה. היא מצאה בצקת בכלי הדם שסביב עצבי הראיה שלה, מה שעלול להצביע על לחץ תוך גולגלתי. היפנתה אותנו לנוירולוג ילדים ולחזור אליה מיד אחרי. נלחצתי בטירוף, יצאתי משם בדמעות, וכהרגלי במצבים כאלה מיד הדחקתי. את התור הדחוף לנוירולוגית ילדים קבעתי רק בשבוע שעבר, וכשהתקשרו אלי שאבוא בו ביום לא נדלקו לי שום נורות אדומות והסברתי שאני לא יכולה כי יש מסיבת חנוכה ליונתן. אתמול הם התקשרו שוב שאבוא היום, אז יצאתי מוקדם מהקורס המשעמם שאני מחויבת לקחתי ולקחתי אותה וגם את יונתן (הנוכחות שלו מאוד מרגיעה אותה). הנוירולוגית בדקה אותה ולא מצאה שום דבר חריג, מה ששימח אותי מאוד ולא הכין אותי כלל להפניה הדחופה שהיא נתנה לי למיון. היא האיצה בי ללכת לשם באופן מיידי, כדי שיאשפזו את תמרה והבוקר היא תראה נוירואופטלמולוגית ויעשו לה ניקור עמוד שדרה. במעט הקול שעוד נשאר לי ניסיתי לשכנע אותה שאין טעם להגיע עכשיו ולהתאשפז, ושנלך למחרת (כלומר, היום). הצלחתי. יצאנו משם, קשרתי את הילדים במכונית, התיישבתי בכסא שלי מקדימה כך שהם לא יוכלו לראות את פניי ובכיתי נורא. כמה טלפונים לקשרים שעוד יש לי באיכילוב, והסתבר שהנוירואופטלמולוגית תהיה רק ביום חמישי (מחר). דיברנו איתה ישירות והיא קבעה לנו פגישה דחופה למחר בבוקר. התקשרתי לנוירולוגית שבדקה אותנו והיא אמרה שכבר דיברו איתה מביה"ח ושנעדכן אותה גם. אז זהו, מחר תמרה ואני מתייצבות על הבוקר לבדיקות רציניות מאוד, אני מתה מפחד. בכל מקום בו אני מחפשת את המונח "לחץ תוך גולגלתי" מיד קופצץ חברו, המונח "גידולי מוח". מי שהחזיק לי אצבעות לעבודה החדשה שיפתח אותן מיד ויחזיק אותן לבריאות של הבת היפה והחכמה שלי. אני לא יודעת איך אחזיק מעמד עד מחר.

גאיה100

New member
אוי סוכריה, מחזיקה את כל האצבעות שבעולם

וגם שק של
. נשיקות לנסיכה ושיעבור בבריאות.

גיליה

New member
הרבה בריאות לתמרה

כי זה באמת מה שהכי חשוב. מאחלת לכם למחר הרבה בהצלחה והכי חשוב שיעבור בקלות ועם בשורות טובות.

אפרסקה

New member
אוי מיכל, השארת אותי עכשיו בפה פעור

מחזיקה המון המון אצבעות לבריאות ותוצאות טובות לתמרי המדהימה שלך, שלנו. לא מסוגלת לתאר לעצמי את הלחץ בו את שרויה.

אוי, האצבעות של כולנו מוחזקות

לתמרה המדהימה שהבדיקה תעבור בשלום ושהתוצאות יהיו טובות ומרגיעות

פתחתי לרווחה!!!

ועכשיו מאחלת לתמרה את כל הבריאות שבעולם, ושהבדיקה מחר תעבור לה בקלות יחסית.. מסכנונת! ועכשיו סוגרת חזק חזק עד שתעדכני שהכל עבר ב ש ל ו ם!! (מצרפת את האצבעות של המתוקים שלי.. חייבת להיות לזה איזשהי סגולה, לא?) מחכה לעדכונים חיוביים

יעלה239

New member
אוי ווי ../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif

מחזיקה את כל האצבעות שיעבור בשלום עם אפס ממצאים (ב.מ.פ) ** החלפתי ניק*** יעל של רעות

מ י כ

New member
אין כמו רופאי ילדים

בשביל לתת לנו שיעור טוב טוב בפרופורציות
אני כבר בכלל לא זוכרת מה היה הענין העצוב עם העבודה,ורק מחזיקה חזק אצבעות ומתפללת לבריאות תמרה המקסימה שלך,אני מסתכלת על התמונה שלה והמונחים המפחידים האלה שהזכרת ממש לא מתחברים לי לברק בעיניים ולחיוך הרחב-זה לא יכול להיות!!!! מקבלים תשובות במקום על הבדיקות האלה? תחזיקי מעמד,(ואם אפשר להיות קצת אגואיסטית ולבקש שברגע שתוכלי רק שימי אייקון עם האגודל למעלה שנוכל לחזור לנשום...)

מיה80

New member
יש לך את כל האצבעות שלנו

מאחלת לתמרה שתעבור את הבדיקה בשלום עם תוצאות טובות

סוכריונת

מחזיקה לכם אצבעות חזק חזק. לך - אמא שחייבת להיות חזקה, ולבת המתוקה והמדהימה שלך. אין לה כלום. היא בריאה כמו שור. ואל תחפשי באינטרנט, את רק תלכי ותשתגעי עד מחר. מתפללת עבורכם חזק חזק. ע'.

1ויוי

New member
לתמרונת- כל האצבעות שבעולם

איך בבת אחת כל הדברים נכנסים לפרופרציות של מה באמת חשוב בחיים. מחכה להודעה המרגיעה שאפשר לשחרר אצבעות. אפילו לא ידעתי שצריך לקחת בגיל 3 לבדיקת עיניים שגרתית ...

למעלה