סיפורים, הסברים והתנצלות

רק עכשיו פתחתי וראיתי את כל הסאגה

שולחת את כל האצבעות שאפשר ומקווה לשמוע רק אבל רק בשורות טובות כל המחשבות הטובות והאנרגיות החיוביות שלוחות אליכם

לבנה123

New member
אוי אוי אוי

כל האצבעות מוחזקות. כולן.

2אנה

New member
מחזיקה את כל האצבעות שלי

ומנדבת בשימחה את שאר האצבעות של בני משפחתי. תמרה המתוקה! מקווה שתוצאות הבדיקות ימחקו בחיוך רחב את כל הלחץ שקיים עכשיו.
ובגלל חשיבות העניין מוסיפה גם כמה תלתנים ליתר ביטחון
וגם שלושה דגי זהב מיוחדים

מישמיש7

New member
מחזיקה את כל האצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ומאחלת רק בריאות

אוי מסכנונות שתיכן, גם אני בכיתי יחד אתך../images/Emo23.gif

את הולכת לעבור את זה כמו גדולה! כמו שאת יודעת, להיות חזקה, להיות תמיד אופטימית ולראות את הצד המלא של הכוס. אני מחכה לשמוע בשורות ממך, ואני פה כמו כל חברי הפורום, מחזיקה לך כל אצבע אפשרית אצלי ואצל אוהדי גם, לחיזוק
כן|. כתבת שהנוירולוגית לא מצאה שום דבר, זה משהו להשען עליו ולחשוב חיובי
חיבוקים ממני, שירי

MAMALY

New member
מחזיקה לכן אצבעות ומתפללת שזו סתם טעות

ממש רועדת בכל הגוף רק בריאות רק בריאות תעדכני כי אנחנו דואגים

יופיופ6

New member
אוי. מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כ

מתפללת לבשורות טובות!

אלה 2

New member
../images/Emo45.gif כל האצבעות לתמרה המקסימה

לבריאות ונצלחה כל השאר כל כך מתגמד...

זואי11

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחזיקה חזק../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לתוצאות תקינות לחלוטין מחר

hillawr

New member
רק בריאות

מוחזקות חזק. הלוואי שהבדיקה תעבור מהר ובקלות ותוצאותיה יהיו הכי טובות שאפשר.

גוליגל

New member
מחזיקה את כל האצבעות שבעולם

לכך שהימים האלה ירשמו בסך הכל כפרק בספר "איך הילדים שלנו עושים לנו התקפי לב". אני לא מסוגלת לעכל מצב שבו לתמרה היפה והמקסימה והבוהקת שלך תהיה בעיה חמורה כלשהי. מחזיקה אצבעות לתמרה ולשפיות שלך

neta2

New member
אוי יקירתי אוי../images/Emo10.gif

אני מחזיקה אצבעותיי ומייחלת, מאמינה שמחר תוכלו לנשום לרווחה והכל יהיה בסדר. נורא מלחיץ, הכי מלחיץ בעולם, אני מחכה לשמוע שהכל תקין והילדה החכמה והמקסימה שלך בריאה כמו שור! איתך מחבקת

Navva

New member
../images/Emo24.gif גדול גדול,

תהיהי חזקה בשביל תמרה, את חייבת. מקווה שהתמונה תתבהר במהרה וניתן יהיה לדעת מה לעשות.
לך,
לתמרה וגם לכוחות החיזוק יהונתן ורון. נאוה

מאיו

New member
מחזיקה לך את כל האצבעות שלי

יש פתגם בידייש שאומר שהאדם מתכנן תכניות ואלוהים צוחק.... מאחלת לכם בדיקה טובה עם תוצאות מוצלחות.

למעלה