סיפורים, הסברים והתנצלות

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifלבריאות ובשורות טובות

סוכריה ותמרה - תהיו גיבורות ואמיצות בבדיקה, ושיהיו בשורות טובות
ממתינה לעדכון

ellieg

New member
מחזיקה לכם ../images/Emo45.gif

לי יש טור בעוד שבועיים לרופא עיניים (בדיקה שגרתית) ובדיוק חידדת לי החשיבות של הבדיקה. מחזיקב אצבעות שזה אזעקת שוו.

האצבעות מוחזקות בטרוף

לא מרפה לרגע עד שתבשרי לנו על בדיקה תקינה. אוי, סוכריונת, גם אני בוכה עכשיו מרוב דאגה. רוצה את כל הטוב שבעולם לילדה הנפלאה שלך ולאמא שלה האוהבת. יהיה טוב, יקירה.

baby4me

New member
../images/Emo45.gif מצרפת את אצבעותיי

יקירתי, אני קוראת ורועדות לי הידיים...אני מחזיקה אצבעות וממתינה לעדכון, אני מקווה שזו אזעקת שווא כאמור תהיו חזקים שרון

../images/Emo26.gif חזרנו הביתה

היה בוקר מתיש, עם התנגדות עיקשת וצפויה של תמרה לבדיקות העיניים. אמא שלי וחמותי שתיהן באו איתנו וזה היה טוב. הנוירואופטלמולוגית איששה את הממצא של רופאת העיניים, והחזירה אותנו לבירור נוירולוגי ב"דנה" עם המלצה חד משמעית לMRI. בביה"ח לילדים אילצו אותנו לפתוח תיק במיון (מה שהלחיץ אותי, כי לא רציתי להתאשפז והנוירולוגית כן היתה בדעה שצריך). שם תמרה דוקא היתה מאוד עליזה ומשתפת פעולה - לדעתי בגלל הגישה המתאימה לילדים שהיתה שם: כשמדדו לה ל"ד האחות אמרה שהיא צריכה לבדוק לתמרה את השרירים והביעה התפעלות כ"כ גדולה מ"חוזק השרירים" שלה, שתמרה הרגישה צורך להסביר לה שהיא אוכלת הרבה שניצלים
היא גם קיבלה שם "מדליה" וסוכריה על מקל, מה שבכלל עשה אותה הרבה יותר מרוצה וחברותית כלפי הצוות הרפואי. בסיכומו של דבר הוחלט ברוב קולות שהדבר הנכון כרגע הוא MRI, ושכדאי לנסות לעשות אותו במימון הקופה (כי מיד התנדבתי לשלם עליו, כמובן) ובאיכילוב, כי צריך הרדמה מלאה
. רופאת הילדים במיון סיפרה לי על מקרה דומה שראתה ושבסופו של דבר התברר כמבנה אבנורמלי של הילד, הוא פשוט נולד ככה. הלואי שזה יהיה המצב גם אצלנו. היא אמרה שילדים שמגיעים עם בצקת כמו שראו אצל תמרה, שנובעת מגידולי מוח, הם בד"כ הרפה פחות תוססים וחיוניים ממנה. זו קרן האור הראשונה בכל הסיפור הזה. בקיצור, כרגע מחכים לאישור הקופה ל-MRI, במידה והוא לא יינתן אנחנו נשלם על הבדיקה, בשאיפה שתתבצע בשבוע הבא. תודה גדולה לכל מי שהתקשר וסימס ודאג וקיוה. בבקשה תמשיכו לייחל איתנו שבשבוע הבא תסתיים הסאגה האומללה הזו בממצאים תקינים לחלוטין ב-MRI.

baby4me

New member
לא משחררת את האצבעות

וממשיכה לקוות שהכל יהיה תקין...חיזקי ואמצי אלו ימים בטח לא קלים עבורכם!

Big Mama 1

New member
אימאלה../images/Emo12.gif

עוד לא גמרתי לחשוב על תגובה הולמת לנושא העבודה ועכשיו זה? אני לא מתחילה לתאר לעצמי מה עובר עלייך..... שולחת טונות של אנרגיות חיוביות לך ולתמרה, תדבקי בדברי הרופאה ואל תרפי, זה בדיוק מה שיתברר בסוף, אין מצב, פשוט אין מצב למשהו אחר
.

3קטנה

New member
מה שעובר עליכם ../images/Emo201.gif

סוכריה, רק עכשיו ראיתי. סיטואציה כל כך קשה. הצבעות משולבות בידיים ובלב חזק חזק. שהכל יהיה בסדר. שתמרה המדהימה בסדר גמור. בריאות בריאות בריאות.

neta2

New member
יקירתי - כל הזמן חושבת עליכם

מאמינה בכם! כמה קשה מה שאתם עוברים
וההמתנה הזאת.. אוף. מחזיקה אצבעות ומחכה לשמוע את אנחת הרווחה העצומה שתשמע פה, ואת העדכון המעולה שהכל טוב ובריא ותקין!!

מייחלת לסיפא שלך בכל מאודי.

בכלל , סיגל שיתפה אותי בכל העניין רק היום , קראתי בצהריים ופשוט חיכיתי לעדכון ממך , הרגשתי שכולי מאובנת. מיכל , אין דבר שאני וכולנו רוצים יותר מאשר שכל זה יהיה עורבא פרח. שולחת לך את האהבה שלי. אלוהים שומר על תמרה. תאמיני - כי אני מאמינה.

לא משחררת

חייב להיות טוב ובאמת אין כמו דנה, מנסיון וגם לי פעם אמרו שילד חיוני ותוסס זה סימן טוב !

למעלה