סיפור לשבת

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך
נשבעת לך

לקרוא מה שהתפתח מזה זה ממש כמו לקרוא איזה סצינה של הצגה על בית משוגעים. השתגעתם כולכם?????? מה זה? מה הולך כאן? איך הגעתם לשטויות האלה ? (כן ! אני גסת רוח כי עכשיו התרגזתי באמת!) זה פשוט לא יאומן שאנשים מבוגרים מסוגלים ככה לסלף דברים בצורה כזאת חולנית!

צימעס

New member
שניה - אני צריכה להבהיר משהו -

בסך הכל אני נבוכה להיות עם שד חשוף. לפיכך, אני מיניקה באופן הרבה יותר צנוע מאיך שנשים מתלבשות. וכשמדריכת הנקה אומרת "תניקי איפה שבא לך", היא מזכירה לנשים ש"אתן לא אמורות להתבייש". מה לעשות, צריך להזכיר לנו את זה כי אנחנו (נשים בכלל) כל הזמן מתבישות, מתנצלות. (חשבתי לתת דוגמה-שתיים, אבל אני אפתח פה בנאומים פמיניסטיים על בחירה ולחץ של חברה. עדיף שלא).

Arfilit

New member
ההצעה להניק בשירותים

מאוד מקוממת בעיני. צריך לזכור שמדובר בפעולת אכילה. כמו שאת לא רוצה לאכול בשירותים - אני לא חושבת שראוי לשלוח תינוקות לאכול בשירותים. מעבר לכך - את שולחת גם את האמא - לשבת במקום שבהכרח לא נוח לשבת בו (לא מכירה שירותים ציבוריים שבהם יש כסאות - ובטח שלא כסאות נוחים), לא נקי, בהרבה מקרים מסריח, וזאת על מנת להאכיל את תינוקה - םפעולה שעשויה להימשך גם רבע שעה ויותר. נשמע לי לא לענין. אין מצב בעולם שאני הייתי מוכנה להניק בשירותים.

t32

New member
אף אחד

לא מבקש מאמהות להניק בשירותים- אני בהחלט לא חושבת שתינוק צריך לאכול בשירותים. אבל, אני בהחלט חושבת שאם מניקה יכולה להניק בצנעה , וזהו. הויכוח הזה הולך ומתפתח לשרשור תפלצת בלי שום סיבה. מה לעשות, הנקה בעיני היא פעולה אינטימית, אני לא חיה בשבט מסאי ומתהלכת חשופת שדיים כל היום, למה פתאום אני אמורה לקבל את העירום הזה כטבעי? אכן כפי שצויין כאן, אמהות מיניקות לא נוהגות ל"אוורר" את שדיהן לפני ההנקה אבל להניק באמצע מקום הומה בלי חולצה או אפילו פיסת בד לכיסוי (כן כן לשלוף את השד כולו ולהצמיד תינוק) דוחה אותי.

צימעס

New member
נדיר מאוד שנשים עושות זאת

(לפחות בסביבה שלי עתירת המיניקות, ואפילו במפגשים של נשים מיניקות). למשל - תראי כמה דיונים יש בפורום הנקה על "איך להיניק בפומבי בלי להיבוך" ו "איך להיניק בפומבי באופן צנוע".

t32

New member
יאללה בואי

מזמינה אותך לסיבוב בבתי הקפה באיזור מגורי (הוד השרון) כדי להתפעם מחוית ההנקה הטבעית (כדאי לך, קפה עלי). אני נתקלת לפחות פעם בשבוע בהנקה"טבעית".

Arfilit

New member
כשאת אומרת "הנקה טבעית"

את מתכוונת להנקה מתריסה שהמניקה אינה מכסה עצמה בחולצה / חיתול וכיו"ב? בכל מקרה - תקראו גם לי - מתאים לי קפה בשרון...

למעלה