לדעתי הוא גם זמר בלוז מצוין וגם שחקן מצוין במיוחד לקטעים שטוקר עושה לתוכנית שלו הוא פשוט מדהים איזה משחק יש לו בקול...מה הקשר למוזיקה החסידית זה כבר סיפור אחר.....אבל גם כאלה צריכים להביא שיהיה מגוון לקהל ואין מה לעשות זה באמת עושה את זה לכמה אנשים בכל אופן נאחל לו בהצלחה ושישחרר יותר חומר לציבור כי יש לו מה לתת והרבה לתת והעיקר זה שונה מכולם ולמה לא ..שיהיו גם כאלה..
עלה לבמה עם מחרוזת פסח, אחר כך הוא שר את המבדיל בצווחות שרק הוא יודע לעשות, אגב הוא משמש כנראה בעוד תפקיד והוא דוגמן חליפות, הפעם זו היתה חליפת סינגל 4 ארוכה אשר לא נראתה על כל ארץ מצרים.
עשה שם אתמול אתה קורא מצויין אז אני מתחיל להיות מודאג מהבנתך במוזיקה! אני דן אותך לכף זכות שאולי הושפעת מההופעה שלו, למרות שלא נראה לי שהיה ממה להתרשם, אני שמעתי דרך הרדיו, כלומר התרשמות מוזיקלית נטו. ומה ששמעתי היה אסון לאוזן!
ההודעות שלי, כתבתי ללואי שבדרך כלל ולא רק אתמול על מה שלואי כתב, תקרא עוד פעם ותאמץ את שכלך, לגבי אתמול אז הוא הופיע מצוין וגם שר מצוין, ואולי בגלל שלא ראית אותו הוא היה נשמע גרוע (אגב אף פעם לא היה לו קול יפה אז אני לא יודע למה ציפית ממנו)
לא תמיד צריכים קול יפה לשמח אנשים וזה אחד מהדוגמאות שיש לנו . יעקב זינגבוים נותן לקהל הרבה שמחה ויש הרבה אקשן על הבמה. גם את זה צריך שיהיה מגוון ויהיה נחמד לכולם לעומת זאת אחיו מוטי יש לו גם קול מדהים וגם הופעת במה מעולה כמה שזכור לי כך שבואו וניקח מכל אחד את הדבר החיובי שבו...