~סיקור ההופעה בהייאט~

שיחק אותה בגדול!

הסלולרי שלו לא הפסיק לצלצל מלקקנים למיניהם שהתקשרו לדאות על כנפי ההצלחה, ולגזור קופונים.

אני לא מסכים איתך

זה שהתקשרו לקקנים כלשונך זה לא ראיה למוצלחותו! הסינגל שלו נשמע הרבה יותר טוב. מסתבר שבסינגלים עובדים עלינו.

הזמר אברמי רוט...

עלה עם להיטו הפופולארי מה נאמר ואחר כך הוא ביצע גם את מלאכי השרת, אפשר לומר שהוא הרים ביצועים מוצלחים ביותר.

מקרב אותם למה?

לאהוב את אברימי רוט? אני לא סובל את ה`כלאיים` הזה, או חזן או זמר! רפוש, האמת, שהזמרים שאני אוהב הם בודדים, והם לא עוברים את אצבעות 2 ידי, אני מאד ביקורתי אז כך שאל תתרגש יותר מידי ממה שאני אומר.

אמנם לא שמעתי ולא ראיתי

עדין במציאות את אבריימי רוט (רק בהקלטות) אבל אני אוהב מאוד את השירה שלו.

איכותי גם

במציאות שמעתי אותו בהופעה שר שירי קרליבך ג.לוין ח.בנט והוא היה פשוט מעולה מקצוען ברמה הכי גבוהה ומלא נשמה .

t a p u z 1 1

New member
דוקא אברימי רוט כן......

לטעמי ולדעתי אברימי רוט הוא אחד מהיחידים היום במוזיקה החסידית שהוא גם מוזיקאי גם זמר גם חזן וגם מקצוען ואין הרבה כמוהו היום. לגבי הקול שלו זה ענין של טעם וריח וחבל לכם להתוכח על זה העיקר שיש לנו מקצוען במוזיקה החסידית. לגבי ההופעה עצמה בשיר הראשון היתה קצת פשלה של התזמורת שפשוט רצו עם הקצב של השיר שהוא לא הצליח להדביק אותם וחבל...לגבי השיר השני היה פשוט חבלזי...כך לדעתי ולטעמי...בסופו של דבר הוא יגיע רחוק זה בטוח..

להקת מוזיקאליש...

עלו לבמה עם הלהיט תפילה לעני ואחר כך גם יודו לה`, והם הפתיעו עם שיר חדש שנקרא והשתחוו לה` (שיר בסגנון הבעלזאי) אגב במקהלה יש ארבעה גברים פלוס דודי קאליש, ואחד מהארבעה הוא נטוראי עם זברה שניתן לציין שגם קול חביב היה לו.

הוא לא נטוראי

ולא נעליים, זה זמר מוכר וידוע, חסיד תולדות אברהם יצחק, שמו בישראל, אהרלה סאמעט, הוא זמרו הקבוע של האורגניסט מאיר אדלר, נ.ב. אין דבר כזה נטוראי! התכוונת, נטורי קרתא! כל קשר ביניהם לזמר סאמעט מקרי בהחלט.

ועוד דבר קטן.

השיר `תפילה לעני` היה פיקציה ועבודה בעיניים, זה היה פלייבק! הם בכלל לא שרו את השיר הזה, זה רק היה `כאילו...`

והיתה להם פשלה...

כי אחרי שהם סיימו לשיר את תפילה לעני עם הפלייבק אז הם שרו שיר חדש ולזה לא היה פלייבק והמיקרופונים של הזמרים לא עבדו ואז נחשף השקר שזה היה פלייבק לעיני כל ישראל.

אני גם לא הבנתי

למה את ארי גולדוואג לא ליוותה התזמורת? כל כך קשה היה לתת את התוים של שיריו לתזמורת של וינדיש שכידוע אין להם שום בעיה עם קריאת תוים מכה ראשונה? למה עם פלייבק? מה הם חושבים? שאפשר לעבוד על אנשים בעיניים?

כנראה שזה מה שהם חושבים

שאפשר לעבוד על האנשים בעיניים ולצערי הם צודקים כי רוב הציבור פשוט לא מבין בזה.

t a p u z 1 1

New member
ומה אכפת לכם בכל זאת...

קצת לפרגן מה יש העיקר היה מוזיקה היה נחמד היה קיצבי משהו פליבק פה פליבק שם העיקר זרם נו באמת....תנו להם מילה טובה סך הכל הם היו נחמדים ויש להם הרמוניה מעולה בואו נראה אחרים שעושים את זה ואפילו בפליבק...

למעלה