~סיקור ההופעה בהייאט~

איציק אשל (אשואל)...

עלה עם לנר ולבשמים המרקיד והמוכר, אחר כך הוא שר את למה מה מה בסגנון מזרחי מסתלסל, וגם את מי שאמר, והוא סיים עם הלילה הלילה שמחה גדולה.

החומר שהוא שר

היה פשוט לא לענין ולא מוצלח, והשירים האלה היו אילתור של הרגע האחרון, מפאת מחלתו של עוזרו שלא הביא את ה....פלייבקים! איך ידעתם? אבל! הקול שלו מהמם! אני לא אוהב בכלל מוזיקה מזרחית, אבל אם היה לחלק מהזמרים החסידיים קול כמו שלו.....מבחינה קולית וטונים גבוהים יש להרבה זמרים מה להתבייש ממנו!

פרחי הקינדערלך <1>

מופיעה במופע הבכורה שלה בהרכב של חמישה ילדים מתוך תשע שמונה להקת הפרחי, חברי המקהלה חתיכים רקדנים מעולים ושחקנים גדולים וכמובן זמרים גדולים, הם עלו עם השיר היחיד שיש להם לעת עתה "אלוקים שמור עלינו">>>

פרחי הקינדערלך <2>

הכראוגרפיה שם היתה פשוט מדהימה צל"ש למורה לריקוד הגדול ישי לפידות, לדעתי ולדעת רבים תם עידן פרחי מיאמי ז"ל ועכשיו מתחיל עידן פתחי חדש שהקינדערלך הם חלק ממנו.

נכון שתם עידן

פרחי מיאמי, אבל מסופקני אם הקינדערלאך יכנסו לנעליהם הגדולות של מיאמי. בפרט אם הם מתכוננים לשיר בעברית מלאה, ההסטוריה הוכיחה שלפרחי ששרו בעברית ולא בלשון הקודש לא היתה הצלחה מזהירה, כמובן שפה ושם אפשר לשלב שיר עם מילים לא מהמקורות אבל לא כקו.

ההיסטוריה...

לא מוכיחה בדיוק את מה שאתה אומר מכיוון שלא זכור לי אף פרחי ששרו רק בעברית (חוץ מפרחי ירושלים שהם בכלל בסגנון מזרחי) ותאמין לי שאם היית רואה את ההופעה שנתנו הקינדערלך היית מפסיק להתלהב ממיאמי שהם הרבה ילדים ולא עושים כלום.

שיSY

New member
אבל...

למה רק שיר אחד?? כ"כ הרבה זמן דיברו ע"ז, ורק שיר אחד? ד"א ישי לפידות היה שם? שר איתם?

לפידות לא היה שם...

וגם אני הייתי מאוכזב שכזאת מקהלה מוצלחת שרה רק שיר אחד, אגב הם שרו את אותו שיר פעמיים, אבל דוד פדידה אמר שעד ל"ג בעומר יצאו עוד חמישה שירים למקהלת הפרחי, מן הסתם ישי לפידות יהיה המלחין ואם כן שווה לחכות.

רפוש ...

לא הבנתי מה הקשר ביניהם? מיאמי שרים בסגנון חסידי רגיל פלוס כוראוגרפיה , הקינדרלעך שרים בסגנון מודרני + דאנס + כוראוגרפיה .

למיאמי יש כמה שירי דאנס...

והקינדערלך לא יתבססו רק על שירי דאנס כמו למשל השיר שהם שרו אתמול, מה שבטוח שהקינדערלך עושים עכשיו וידוא הריגה למיאמי.

ועוד ...

לא שייך בכלל עכשיו לדעת אם הם יצליחו , בקושי שיר אחד יש להם , איכות המוסיקה תקבע את ההצלחה האפשרית וכאמור זה עדיין רחוק מלקבוע .

ידידי היקר...

ההיסטוריה מוכיחה שישי לפידות עשה הצלחה גדולה בכל מה שהוא התעסק (חסידיש,אוף שימחעס וכל הלחנים שהוא הלחין להמון זמרים) אקיצר זה נשמע מבטיח מאוד.

מלך המוזיקה האלטרנטיבית.

אהרן רזאל עלה לבמה עם גיטרה ולווי של עוד שלושה גיטריסטים (1.חשמלית סולו 2.חשמלית בס 3.חשמלית אקורדים 4.גיטרד אקוסטית) וגם נגן קלרינט, הוא שר את זמן הגאולה, שתיים סוכר וכן את שיר המעלות ואת שיר ציון, אגב הקהל קפץ על רגליו ורקד, אין ספק אהרן רזאל יכול לספוק את ידיו בהנאה ולומר לעצמו שהוא כבר הגדול באמת במוזיקה אלטרנטיבית (הוא כבר הופיע עם מרדכי בן דוד ועכשיו גם היתה לו הופעה מצוינת).

אחחחחחחחח...איזה מזל שלא שמעתי

ולא ראיתי את הזוועה בהתגלמותה... תגיד רפוש, אתה אוהב אותו?

ידידי...

אם היית רואה איך שהקהל רקד איך שהוא עלה לבמה היית נאלם דום, יכול להיות שאתה צודק בקשר להטיית המילים אבל אין ספק הבנאדם הוא אחד מהמוזיקאים הדתיים הגדולים ביותר, ואם היית רואה אותו אתמול עם ארבעה הגיטרות והסקסופון בטוחני שהיית שוכח מהטיית המילים שלו, אגב הוא נתן ראיון בקול חי שבוע שעבר והמראיין שאל אותו למה הוא משבש את המילים וגם האמרגן שלו (אריאל פלי) אמר שהוא לא כל כך אוהב את הטיית המילים של רזאל, בכל מקרה לרזאל לא היתה תשובה מספקת.

קודם כל אני שמח להיות ידידך

שנית, אמרת בעצמך שלרזאל לא היתה תשובה לדבר שמפריע לי כל כך ועובדה שאפילו זה לא מוצא חן בעיני ובאזני האמרגן של רזאל מה שמעיד כאלף עדים שאני צודק. וזה שכמה עשרות/מאות/אלפים (ממש לא משנה כמה) לא מבינים מה שהם שומעים אלא רוקדים בגלל הקצב (שאף פעם לא אמרתי עליו מילה רעה), אז מה אני יכול לעשות שהאנשים לא מבינים? עובדה שאפילו המראיין ב"קול חי" (מי זה היה ?) שאל אותו על כך מה שמוכיח שוב שאני לא היחיד בדעתי.

אבל אתה צריך להבין...

שאהרן רזאל יש לו חיסרון קטנצ`יק של הטיית המילים אבל יש לו המון יתרונות אחרים שמחפים על החיסרון הזה, וגם האמרגן אמר את זה, המראיין היה דודי שוומנפלד העצבני.

אני דווקא מבין טוב מאוד

שהוא שר בצורה מזעזעת. זה בכלל לא חיסרון קטנצ'יק בעיני אלא חסרון גדול ביותר. וזה בכלל לא הטיית מילים. זה לשבש ולסרס את התוכן !!! וזה שיש לו מלא מעריצים? נו, טוב. גם למייקל ג'קסון יש מלא מעריצים. ואפילו קצת יותר מעריצים ממה שיש לרזאל.

למעלה