~סיקור ההופעה בהייאט~

היום יש לו כבר פחות...

מעריצים, אבל לדעתי רזאל זמר מוצלח ואני לא מבין למה לקחת רק את הצד השלילי שבו.

למי יש פחות ?

וברצינות, אני לא לוקח רק את הצד השלילי של רזאל. עובדה שכבר אמרתי כמה פעמים שהוא מוזיקאי מצויין. זה שלילי זה? אבל זמר מצויין הוא לא !!! אתה רוצה לאהוב אותי? תאהב אותו. זאת זכותך. אני לא מסוגל לשמוע אותו. לפחות בינתיים עד שהוא יתחיל לשיר שירים בלי לסרס את המשמעות שלהם .

הרי יש שירים שהוא לא...

עושה הטיית מילים, אז מדוע שלא תשמע רק את השירים האלה?

זה אחוז נמוך מאוד

וכבר אמרתי שזאת לא הטיית מילים אלא זה ממש שיבוש וסירוס של הכתוב במקורות. ואפילו ציינתי שאהבתי את "זמן הגאולה" עד שנשבר לי ממנו לגמרי ביום שישי שעבר ועל כך סיפרתי כמה שהייתי מזועזע. ומאז אני בכלל לא רוצה לשמוע אותו.

טוב מה אומר לך...

אני לא יצליח לשנות את דעתך... אולי רזאל עצמו ישתנה ואז תוכל לחזור ולשמועו.

יש משהו בדברים שלך רפוש ידידי

ולכן מכיוון שאין סיכוי שתשנה את דעתי הפתרון הוא שהנ"ל ישיר כמו שצריך ואז לא תהיה לי כל בעייה לשמוע אותו. קיץ טוב ובריא לכולם !

אני חושב שהוא...

לאט לאט נגמל מהבעיה של הטיית המילים נקווה שעוד תקופה נשכח שהייתה כזאת בעיה בכלל.

אתה לא ישן בלילה רפוש ?

אכלת מופלטה?... ושוב, בפעם המי יודע כמה : לרזאל אין בעייה של הטיית מילים. יש לו בעייה חמורה של שינוי וסירוס התוכן !!!

ואתה יודע מה רפוש ?

אני מפסיק להתייחס לאיש הזה. חבל על הזמן שאני משקיע בו כי זה לא יעזור. שישיר איך שבא לו ושכולם יאהבו את זה. אם כולם לא מבינים מה שהם שומעים וזה בסדר מבחינתם אז אני לא אחנך את העם. אני רק יכול להצטער על כך צער עמוק שאנשים לא מבינים שהם שומעים סילוף של מקורותינו הקדושים !!! כן !!! אהרן רזאל מסלף את המקורות !!! ואני מקווה בל"נ לא להגיב על כך יותר. נ.ב. אני לא מבין למה התגובה הזאת נמחקה מקודם אז למרות שאמרתי שלא אגיב יותר, אני מעלה תגובה זאת בשנית כי זאל לא תגובה חדשה. רק בגלל שזה נמחק משום מה. אולי ר' מתנדב יסביר. ובל''נ לא אגיב יותר בעניין הזה.

מתנדב

New member
מרדכי צבי....

אני שלחתי לך מסר למה שמחקתי את התגובות האלו, זה ממש לא קשור אליך, תקרא את המסר ששלחתי לך, ואם יהיה לך עוד שאלות אני אסביר לך בעזרת השם...

ר' מתנדב

עכשיו זה ברור. אני מצטער אבל המסר שלך הגיע אחרי שכבר כתבתי את התגובה פעם נוספת. לא נורא...

הוא מתחיל

להמאיס את עצמו , יותר מדי פעמים הוא מופיעה בזמן קצר , אותי הוא כבר מתחיל לשעעמם ולהימאס , הוא צריך הפוגה די ארוכה בכדי שיתגעגעו אליו .

שלמה ארצי מופיע...

כל שבוע בקיסריה, לרזאל אסור להופיע??? אל תשכח שעכשיו זה חג וכל הזמרים מופיעים המון.

את ארצי ...

אני כבר לא שומע 8 שנים לערך , הוא מעלה בי עצבים כשאני שומע אותו או קול דומה לו . ח ח ח ח ח ח .

לסיכום...

הופעה בלי נאומים מעצבנים, מי שגנב את ההופעה היו פרחי הקינדערלך וכמובן המלך אהרן רזאל, על ניצוח הערב הופקד זאביק וינדיש שלא היתה לו הרבה עבודה מכיוון שהיו הרבה פלייבקים, בקיצר היתה הופעה מוצלחת ביותר.

האמת היא...

שכנראה באותו זמן לא היית באולם ויצאתי החוצה... איזה שיר הוא שר?

למעלה