אחלה שיר דווקא אני אוהב אותו..
T tkuihehr New member 10/1/07 #29 בא לי גם כמה מיליונים "הלוווווו 19 מיליון שקלים." לעומת "השבוע בטוטו, שיגעון הטוטו נמשך, 50 מיליון שקלים!" הפרסומות של הלוטו יותר יפות, אבל הפרס השבוע של הטוטו יותר שווה. מה שמזכיר לי לשלוח מחר ולא לחכות לשישי..
בא לי גם כמה מיליונים "הלוווווו 19 מיליון שקלים." לעומת "השבוע בטוטו, שיגעון הטוטו נמשך, 50 מיליון שקלים!" הפרסומות של הלוטו יותר יפות, אבל הפרס השבוע של הטוטו יותר שווה. מה שמזכיר לי לשלוח מחר ולא לחכות לשישי..
T tkuihehr New member 10/1/07 #37 לוקחים טופס וממלאים את המשבצות באיקסים איך שאת רוצה נסי שייצא ציור, זה נחמד כזה כמו פסיכומטרי...
T tkuihehr New member 10/1/07 #45 47^^ מה תציירי? אם תזכי ב50 מיליון, אני רואה איך 3 מתוכם הולכים לקהילה רק כדי שיישארו לך 47 ! [ואז יבוא מס הכנסה ויהרוס לך]
47^^ מה תציירי? אם תזכי ב50 מיליון, אני רואה איך 3 מתוכם הולכים לקהילה רק כדי שיישארו לך 47 ! [ואז יבוא מס הכנסה ויהרוס לך]
L limors2 Active member 10/1/07 #50 אם אזכה ב50 מיליון אני אוותר על אהבת ה47 שלי נראה את הטופס ונראה מה לצייר!
L limors2 Active member 10/1/07 #60 לא, זה היה בלוטו! טוטו זה משהו אחר אבל אשקול לתת לך 47 אלף! ולך אלון כי אין לי כח לעוד תגובה! בעצם כן מה זה העצלנות השרשורית הזאת.
לא, זה היה בלוטו! טוטו זה משהו אחר אבל אשקול לתת לך 47 אלף! ולך אלון כי אין לי כח לעוד תגובה! בעצם כן מה זה העצלנות השרשורית הזאת.