אני בטוח....
D dabel m New member 10/1/07 #92 אל תנסי לפצות את עצמך יותר מידי.... זה בסדר , אנחנו מבינים שאת לא משו...
T tkuihehr New member 10/1/07 #56 סבבה, ../images/Emo45.gif בהצלחה ספרי לי בשרשור המצעד של יום שבת בערב שזכית ואת מורישה לי 47אלף [לא דורש הרבה]
סבבה, ../images/Emo45.gif בהצלחה ספרי לי בשרשור המצעד של יום שבת בערב שזכית ואת מורישה לי 47אלף [לא דורש הרבה]
Y yhaa hi New member 10/1/07 #34 ../images/Emo6.gifקראתי את זה בדיוק מתי שהיה את הפרסומת הזאת בטלויזיה...
L limors2 Active member 10/1/07 #39 עכשיו גיליתי שאני ישן!!! אותו נושא כמו אתמול ולפני ולפני ולפני וכל פעם בערך שאני שומעת תשיר אבל לונורא
עכשיו גיליתי שאני ישן!!! אותו נושא כמו אתמול ולפני ולפני ולפני וכל פעם בערך שאני שומעת תשיר אבל לונורא
T tkuihehr New member 10/1/07 #40 אשםםםםםםםם../images/Emo70.gif בא לי סינרגייייייייייייייה, בא לטייל באוטו רק כדי לשמוע את הדיסק שנמצא שם
אשםםםםםםםם../images/Emo70.gif בא לי סינרגייייייייייייייה, בא לטייל באוטו רק כדי לשמוע את הדיסק שנמצא שם
L limors2 Active member 10/1/07 #46 כן, הוא די איטי אני פחות פה כי אני מעלה תמונות לאלבומים של העוגיות הם חדשים, צריך להשקיע! ולנצל את זה שתפוז לא נתקע כרגע!
כן, הוא די איטי אני פחות פה כי אני מעלה תמונות לאלבומים של העוגיות הם חדשים, צריך להשקיע! ולנצל את זה שתפוז לא נתקע כרגע!
T tkuihehr New member 10/1/07 #52 אבל משעמם לי הרבה פחות כיף לשמוע ככה. למה שהפורום של העוגיות ייהנו ממך? את המנהלת שלנו!! ואת צריכה לשבת ולחפור כאן!!
אבל משעמם לי הרבה פחות כיף לשמוע ככה. למה שהפורום של העוגיות ייהנו ממך? את המנהלת שלנו!! ואת צריכה לשבת ולחפור כאן!!
L limors2 Active member 10/1/07 #63 כי עכשיו אני מנהלת גם שם! וזאת התלהבות ראשונית! אם יש פה למה להגיב אני מגיבה!!
T tkuihehr New member 10/1/07 #77 את מנהלת גם שם? אל תשכחי אותנו, את גם שלנו. בעצם את היית שלנו קודם... סבבה, את יכולה לעבוד גם שם על חשבון השרשור סינגלס שלנו..
את מנהלת גם שם? אל תשכחי אותנו, את גם שלנו. בעצם את היית שלנו קודם... סבבה, את יכולה לעבוד גם שם על חשבון השרשור סינגלס שלנו..