אין שומדבר שאותו דבר מלבד הגעגוע!
D dabel m New member 10/1/07 #81 אני לא בטוח... בטח אמרת את זה כדי לא לצאת יותר מידי הבלה אבל יצאת...
D dabel m New member 10/1/07 #99 ליאורה יש לך מזל... סתם... תגידי יש לך תטלפון של הדר בטח,לא? אז.. את יכולה להביא או שאת רוצה כבר להגיד לה ... לעשות קצת שטויות פה? אבל עדיף שתביאי בכל מיקרה...
ליאורה יש לך מזל... סתם... תגידי יש לך תטלפון של הדר בטח,לא? אז.. את יכולה להביא או שאת רוצה כבר להגיד לה ... לעשות קצת שטויות פה? אבל עדיף שתביאי בכל מיקרה...
L limors2 Active member 10/1/07 #107 לא, אבל גלגלצ החליטו לצ'פר אותה כי היא השדרנית הכי טובה שם. תתקשר ותראה שתגיע אליה, ובחינם!
D dabel m New member 10/1/07 #113 המ... אני.. מזה לא... בקושי שומע אפילו אני לא לוקח תMP3 של חברים שלי בהיסטוריה לישמוע כשאני משועמם
D dabel m New member 11/1/07 #122 טוב טוב... אני לא קזה שרוט... היתקשרתי אבל לא אמרתי את זה... נישאר בי עוד קצת הגיון ... ניתקתי ישר... מי שענה שם הבהיל אותי.... לא ידעתי מה להגיד
טוב טוב... אני לא קזה שרוט... היתקשרתי אבל לא אמרתי את זה... נישאר בי עוד קצת הגיון ... ניתקתי ישר... מי שענה שם הבהיל אותי.... לא ידעתי מה להגיד
L limors2 Active member 11/1/07 #125 אלה בטח היו המזכירים של הדר! היא לא עונה לטלפנוים של עצמה, היא חשובה מידי בשביל זה. יש לה מזכירות מתחלפות!
אלה בטח היו המזכירים של הדר! היא לא עונה לטלפנוים של עצמה, היא חשובה מידי בשביל זה. יש לה מזכירות מתחלפות!