איך הוא הצליח?
T tkuihehr New member 10/1/07 #64 הנה הפרסומת של המופע של אריק "הערב ב9 במועדון הזאפה בת"א ובשידור חי ב10 וחצי בגלגלצ" היו צריכים להבדיל בינהם, שהפתיחה ב9 אבל המופע ב10 וחצי...
הנה הפרסומת של המופע של אריק "הערב ב9 במועדון הזאפה בת"א ובשידור חי ב10 וחצי בגלגלצ" היו צריכים להבדיל בינהם, שהפתיחה ב9 אבל המופע ב10 וחצי...
L limors2 Active member 10/1/07 #72 אבל כדאי להקשיב מ10. לא תמיד הם מדייקים בזמנים. הייתה הופעה אחת שהתחלתי לשמוע מאוחר כי הם התחילו מוקדם יותר.
אבל כדאי להקשיב מ10. לא תמיד הם מדייקים בזמנים. הייתה הופעה אחת שהתחלתי לשמוע מאוחר כי הם התחילו מוקדם יותר.
T tkuihehr New member 10/1/07 #87 בכלל הופעות לא תמיד מתחילות בזמן לרוב הן לא. וכן, לא תכננתי לעזוב ולחזור, ברור שאני כאן מ10 [כאן על גלגלצ, לא כאן כאן]
בכלל הופעות לא תמיד מתחילות בזמן לרוב הן לא. וכן, לא תכננתי לעזוב ולחזור, ברור שאני כאן מ10 [כאן על גלגלצ, לא כאן כאן]
T tkuihehr New member 10/1/07 #102 היא שידרה את החדשות של 9 ובטח תשדר גם את החדשות של 10, ככה שהיא בסביבה..
T tkuihehr New member 10/1/07 #74 הסתדר המופע ב10וחצי רק, ובין יפו לזאפה בת"א יש כמה דקות נסיעה, הדר תספיק [ותציע לו נישואין ]
L limors2 Active member 10/1/07 #79 שנחשוב כבר על מתנה? אבל היא לא התחתנה עם קוואמי, אחרי שידוך שנוצר בקומונה? צריך ללכת לחפש את זה זה היה מצחיק
שנחשוב כבר על מתנה? אבל היא לא התחתנה עם קוואמי, אחרי שידוך שנוצר בקומונה? צריך ללכת לחפש את זה זה היה מצחיק
T tkuihehr New member 10/1/07 #100 כן, היו דברים בקומונה, זה אחד מהם אולי כשיהיה שנה לקומונה נעשה שם פגישת מחזור? ונגיב שם, ונטייל שם, ונראה מה קורה ומה קרה..
כן, היו דברים בקומונה, זה אחד מהם אולי כשיהיה שנה לקומונה נעשה שם פגישת מחזור? ונגיב שם, ונטייל שם, ונראה מה קורה ומה קרה..
L limors2 Active member 10/1/07 #105 זה אפשרי! אבל את החתונה אני רוצה לראות עכשיו או לפחות כשתפוז יעבוד בקצב סביר. ואז היא אמרה משהו על זה בשידור
זה אפשרי! אבל את החתונה אני רוצה לראות עכשיו או לפחות כשתפוז יעבוד בקצב סביר. ואז היא אמרה משהו על זה בשידור
T tkuihehr New member 10/1/07 #117 זה התחיל מסתם משהו על זה בשידור אנחנו היינו אלה שניפחנו את זה [ואז גם הדר המשיכה עם זה]
L limors2 Active member 10/1/07 #120 לא, מישהו כתב בקומונה משהו עליהם והדר ראתה ואנחנו ניפחנו את זה ככ שהדר אמרה שהיא תספר על זה לקוואמי והזכירה את זה בשידור!
לא, מישהו כתב בקומונה משהו עליהם והדר ראתה ואנחנו ניפחנו את זה ככ שהדר אמרה שהיא תספר על זה לקוואמי והזכירה את זה בשידור!
D dabel m New member 11/1/07 #127 תגידי בקשר למה שהדר אמרה על החתונה עם ברמן.... השיר הזה האהבות האחרונות.. (או הראשונות) , לא חובר במיקרה גם עליה......????
תגידי בקשר למה שהדר אמרה על החתונה עם ברמן.... השיר הזה האהבות האחרונות.. (או הראשונות) , לא חובר במיקרה גם עליה......????