אני לא אני תמיד עושה דברים בזמן השרשור, אבל זה לוקח קצת יותר זמן! ותודה.
L limors2 Active member 10/1/07 #83 אני לא../images/Emo10.gif אני תמיד עושה דברים בזמן השרשור, אבל זה לוקח קצת יותר זמן! ותודה.
D dabel m New member 10/1/07 #48 כן.. גמני... קצת מתחיל לשעמם... אז... תתחילו לעשות קצת שטויות אנשים...
T tkuihehr New member 10/1/07 #58 אפילו הדר לא עושה היום מספיק שטויות שומרת את הקול או מה? יום רביעי היום!!!!!
D dabel m New member 10/1/07 #66 בידיוק!!! ועוד אחרי שביטה.... חבל לבזבז תיום הזה ! אז.. שמישו יזרז תהליכים ויגיד להדר....
L limors2 Active member 10/1/07 #98 ליאורה כאן, למה לא לשאול בעצמך? ונניח שהיה לי, למה שאני אפיץ אותו?
D dabel m New member 10/1/07 #104 ידעתי שתיקראי את זה... אז חסכתי.... יש לך , קודם כל ... בטוח יש לך ואם את לא רוצה להפיץ אז דברי איתה כבר את טוב,תודה
ידעתי שתיקראי את זה... אז חסכתי.... יש לך , קודם כל ... בטוח יש לך ואם את לא רוצה להפיץ אז דברי איתה כבר את טוב,תודה
L limors2 Active member 10/1/07 #44 פתאום החזירו את AFI לתוכנית אחרי מלא זמן בלי כמו השיר של העברית ששכחתי את שמו ומשמיעים אותו פתאום ממש הרבה, כשפעם לא השמיעו ככ.
פתאום החזירו את AFI לתוכנית אחרי מלא זמן בלי כמו השיר של העברית ששכחתי את שמו ומשמיעים אותו פתאום ממש הרבה, כשפעם לא השמיעו ככ.
T tkuihehr New member 10/1/07 #47 מה רע<? נתנו זמן לשכוח, ופתאום השיר הזה נשמע לי הרבה יותר טוב מאשר פעם...
L limors2 Active member 10/1/07 #51 לא רע, רק תמוה. הוא גורם לי לרצות לקנות את הדיסק. אבל לא אקנה! כי את אחד מהסינגלים ששמעתי אני ממש לא אוהבת.
לא רע, רק תמוה. הוא גורם לי לרצות לקנות את הדיסק. אבל לא אקנה! כי את אחד מהסינגלים ששמעתי אני ממש לא אוהבת.
T tkuihehr New member 10/1/07 #59 יופי, סופסוף סופסוף דיסק אחד שיהיה בתקליטיית גלגלצ ולא יהיה בתקליטיה של ליאורה..
Y yhaa hi New member 10/1/07 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הראו עכשיו בחדשות חיות עושות ספורט והראו שם היפופוטם או ממוטה לא זיהיתי עושה כפיפות בטן ושכיבות סמיכה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הראו עכשיו בחדשות חיות עושות ספורט והראו שם היפופוטם או ממוטה לא זיהיתי עושה כפיפות בטן ושכיבות סמיכה