סכמ"ש!

סכמ"ש!

שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן?
הרגע הכי טוב השבוע:
הרגע הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

חג שמח ושבת שלום!!

חג שמח?!

שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? פעם אהבתי..
הרגע הכי טוב השבוע:
הרגע הפחות טוב השבוע: ביום רביעי לקחתי את הכלבה לעיקור.. אחר כך שבאתי לקחת אותה היא הייתה מפוחדת והיא רעדה.. פשוט נשבר הלב לראות אותה ככה..
כשחזרנו הביתה היא נכנסה למיטה שלה ולא יצאה ממנו עד חמישי..
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: חיים!
סדרה: הקבועות, האישה הטובה
חברים, שני גברים וחצי..
סרט: כלבי הקש (2011) וצ׳ט רום..
ספר:
שיר: לילי בל

http://youtu.be/iQcUj3NLg2Q
אני אוהב שמתאימים את השיר הנכון לסצנה.. ואחר כך ששומעים את השיר ישר חושבים על הסדרה ועל הרגע הספציפי הזה..
תמונת השבוע: מתנחלת על המיטה שלי..

זה נורא לראות אותם כאלה חסרי ישע

שעשינו לשלנו עיקור זה היה שהיא הייתה בת שנה וחצי, וגם באותו ניתוח הוא הוציא לה גידולים מהבטן, היא הייתה מלאה תפרים, לא יכלה ללכת כמה ימים, בקושי לעמוד היא יכלה, היא נכנסה לפינה שלה ובקושי יצאה

אבל אחרי שבוע וחצי כבר חזרה לעצמה.
איך שלך? חזרה לעצמה? עשית דבר טוב שעיקרת אותה, אומרים שזה מקטין מאוד את הסיכוי לסרטן.
שתרגיש טוב, היא ממש מתוקה

עצוב לשמוע דברים כאלה
ואיך היא עכשיו?!

אתמול היה לה קשה לעשות סיבוב ובכלל לעלות במדרגות והיא הייתה רוב היום במיטה ובקושי אכלה..
היום ברוך השם היא מרגישה יותר טוב מסתובבת בבית, אוכלת ואפילו נובחת מה שבקושי עשתה מאז..
הכלבים במושב רוב הזמן משוחררים אז לא יכלנו לתת לה להיות מחוץ לבית בלי השגחה אז זה עוד סיבה למה עיקרנו אותה..
ותודה
היא חמודה חמודה אבל שמישהו לא בא לה טוב בעין היא תוקפת..
.
והתמונה צולמה אתמול..

יופי
שתחזור לעצמה מהר!!

אצלנו זה היה לפני המון זמן.
לפני 4 שנים נאלצנו להרדים אותה, כי היא איבדה את הראייה והיה לה דלקת פרקים. היה נורא עצוב ובכיתי המון, אבל היא חיה 13 שנה והיו לה חיים טובים ונעימים, היא הייתה אהובה ומפונקת וזה מה שחשוב, וזה מה שאני צריכה לזכור.

היא פודל מעורבת עם אין לי מושג

אספנו אותה מצער בעלי חיים באילת. פה היא מסופרת, בד"כ היא הייתה מלאה מלאה בשיער.

shirush3

New member
יוווווווו ממש כמו בובה!

ועוד מהבובות ענק שממש בא לך לחבק

תודה..

כן היא תגדל ותהייה בינונית.. עכשיו היא סתם השמינה כמו שרואים בתמונה..

עונה

שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן?
שהייתי קטנה אהבתי, אח"כ לא ממש התחברתי, מדי כמה שנים היינו הולכים למסיבה ותוקעים איזה כובע קאבוי. אבל מאז שאני אמא החג הזה מרגש מחדש.
הרגע הכי טוב השבוע:
היום!! שהתארגנו בבוקר, היא כ"כ התרגשה
אהה וגם שלשום שהגיע הציון.

הרגע הפחות טוב השבוע:
אני עדיין זמנית בעבודה, אין שום התפתחויות בנתיים
נכון להיום סוף מרץ אני כבר לא שם, אבל אני לא באבדת תקווה, מקווה ומתפללת כל יום

הקבוצה של העבודה בוואטסאפ! הם כל יום מעלים סירטונים הורסים, האחרון היה של קרן מור עם ה"יש לך, יש לך....."

קניית השבוע:
כלום כלום כלום
הגדלתי את המשכנתא
וסגרתי חובות של 60 אלף ש"ח!!! הלוואות, ויזה, מינוס הכל. עדיין נשארה לי עוד הלוואה, כי נגמר הכסף, אבל אני אעשה הכל כדי לא לחזור למצב הזה שוב חלילה
, ביטלתי ביטוחים, ביטלתי מי עדן, ואני עדיין מחפשת מה עוד לבטל. הפסקתי לקנות קולה באמצע שבוע. בקיצור זהו, אין עוד ביזבוזים להמון זמן

תוכניות לשבוע הבא:
שאריות פורים, וכמה אירגונים לפני הבדיקה בבלינסון ב 5 למרץ (טיסות, טפסים ולבדוק איך לעזאזל אני מגיעה לשם מהשדה תעופה
)

סדרה:
הרבה|
סרט:
לא
ספר:
לא, תמליצו לי כבר על ספר טוב!!
שיר:
גלגל"צ
תמונת השבוע:

shirush3

New member
עם העבודה!

יש עוד חודש שלם דברים עוד יכולים להשתנות, כן?

ולא צריך קולה בכלל! רק מים

וספר טוב - משחקי הכס

האמת שבחצי שנה האחרונה אני בעיקר עם משחקי הכס אז פחות קראתי מעבר, אבל יצא לי לקרוא את אשמת הכוכבים והוא גרם לי לבכות כמו ילדה קטנה

מה שכן, הוא יותר נוער

תודה מותק

אני אנסה את משחקי הכס, עכשיו יש לי זמן

מים קצת קשה לי, כי אם זה לא מי עדן אני לא שותה הרבה, אבל אני אתחיל לקנות פטל או משהו.

Y. Welis

New member
אני הורדתי 10 קילו לפני שנה וחצי, רק ממעבר

למים, כך שזה שווה. הסכנה שבסוכר גדולה - זה דבר שידוע במיוחד היום, ובמיצים ממותקים יש *המון* סוכר. יותר מבשוקולד או עוגה. זה נזק מצטבר.

אם חייבים מתיקות, אז פעם בכמה ימים. או פה ושם מי עדן 'עם נגיעות'. אני שומר את רוב המתוק לשישי ושבת. שאר השבוע נקי.

למעלה