סכמ"ש!

shirush3

New member
תעלימי אותו באמת

שהוא לא יהיה לך זמין ואז לא תוכלי להשתמש בו
הכי טוב זה להיות כמו הלקוחות בבנק שבאים כל 10 לחודש להוציא את המשכורת, להשאיר כסף לחיובים קבועים ולהסתדר רק עם המזומן

ואם את עושה את זה תבקשי בשטרות של 200 זה נראה קצת וחבל לפרק אותם

באמת כואב הלב לשבור שטר של 200

אני אתן אותו לאמא שלי.
חשבתי על להוציא הכל ולהשאיר רק בשביל הורדות, אבל אני עדיין חוששת ממני, אני פשוט אתחיל לעשות חישוב כמה אני צריכה בשביל השבוע וזה מה שיהיה עלי. ככה בתקווה שאולי אצליח גם לחסוך משהו.....

shirush3

New member
תמיד שיש לי שטר של 200 הוא הולך רק כשאני באמת

צריכה

גם תמיד יש לי שטר של 200 באנרק שאני מתייחסת אליו כאילו הוא לא קיים ואז הוא משמש אותי רק למקרי חירום
וגם יש לי את הדיירקט שאפשר להשתמש בו רק אם יש כסף ואיאפשר לחלק אותו לתשלומים
אמא שלי עושה ההפך היא מביאה לי את הכרטיס שלה בשביל לא להשתמש בו

תחשבי באמת כמה את צריכה, וגם אם את מחשבת את ההוצאות תעגלי למעלה
לדגומא: פלאפון יוצא לי 200 ומשהו בחודש אז אני מעגלת ל300 ואני לא נוגעת ב300 ואם הוצאתי על משהו נגיד 170 אז אני אעגל ל200 וביחד אני לא אגע ב500 ואיכשהו אחרי שהכל יורד ואני בודקת יתרה אני "מופתעת לטובה"
וככה גם אם קורה שנתקעים וצריך אז יש מאיפה לגעת בלי לפגוע בהורדות קבועות וכאלה

וכמו שאמרנו למעלה - רק מים!
אני ממש שונאת מיי ברז, אבל עשינו תמי4 וזה מעולה!
אני לא יודעת בדיוק איך זה הולך עם העלויות, אבל אני לטווח הארוך זה יותר זול ממי עדן/נביעות ולקנות בקבוקים כל הזמן

ואוו חפרתי

את צריכה להיות בתוכנית חיסכון..

גם לנו יש תמי4, היה לנו מי עדן בהתחלה ובאמת יש הבדל..
את יכולה גם רק לקנות את המכשיר של התמי4 (אפילו יד שנייה) ושמישהו יחבר לך אותו.. את רק צריכה להחליף את המסנן פעם ב..

Y. Welis

New member
נסי את 'גולן'. 50 בחודש לחצי שנה

באמת שאין סיבה לשלם 200. עברתי לפני שבועיים. יש אופציות שליטה על הקו מהאתר שלהם, שאין באף חברה אחרת. לא צריך לדבר עם אף איש שירות (ואם צריך יש עם מי. לא כמו שסיפרו).

shirush3

New member
הבעיה אצלי

היא שקניתי את הפלאפון דרך החברה עוד לפני שירדו המחירים, שזה בעיקר מה שמייקר לי את העלות

יכוליות שזה יעצבן אותי עוד כמה חודשים ואני פשוט אשלם את כל התשלומים על המכשיר ואראה איפה התוכנית יותר משתלמת
כי באמת שאין סיבה להוציא כ"כ הרבה על זה

גם אני ככה בדיוק

יש לי תוכנית ממש טובה באורנג' של 40 ומשהו ש"ח לחודש (כי אני לא משתמשת הרבה ורוב ההודעות הן בוואטאפ.
אבל מה שמייקר לי את המחיר זה הנייד שזה עוד 100 ש"ח כמעט לחודש.

LeAnnDylan

Well-known member

גם לי יש תוכנית ממש זולה אבל אני משלמת הרבה כסף על שני מכשירים (אייפון ואייפד)

Y. Welis

New member
אסור לקנות דרך חברות. רק מוכיח את זה

אגב גם אייפאד אין סיבה לקנות בחברה - אפשר באיי-דיגיטל (יוצא זול בקצת) ועם חבילת דאטה של 012 ב-48 ש"ח לחודש עבורו (ו-3 ג'יגה, פי 3 מהממוצע באחרות), למי שבאמת צריך אותו בכל מקום (יש WF בהרבה מקומות).

החבילה הזו היא ללא כל התחייבות. אפשר להפסיק תמיד. בלי קשר לאחרים. מצער שאחרים לא מציעים חבילות דאטה ספציפיות.

אגב האייפון יכול לשדר WF סביבו (נקרא tethering) אם צריך, וכך מכשיר אחד יכול להיות מחובר לאינטרנט והשני יקבל ממנו.

LeAnnDylan

Well-known member
אני ל-012 לא מתקרבת

רק צרות הם עושים לנו מאז שאבא שלי החליט לעבור אליהם.
אני בסלקום ולא אכפת לי כמה אני משלמת מכיוון שאני מרוצה מהשירות.
הייתי במספיק חברות אחרות כדי לדעת שעל שירות לא מתפשרים. אם טוב לי איפה שאני נמצאת, למה לשנות? בשביל כמה שקלים פחות?

אגב, כשאני רכשתי את המכשיר, הוא ממש לא עלה פלות באיידיגיטל. להיפך, הוא עלה 580 ש"ח יותר, אז גם הטיעון הזה שלך בטל.
יש לי חבילה של 5 ג'יגה. ואני נמצאת עם האייפד רוב היום וכמעט אין מקומות שיש לי רשת WF חופשית, אז גם הטיעון הזה בטל.
כן, אני יכולה להשתמש באייפון בתור ראוטר אבל אז אני אצטרך לשנות את החבילה שלו וכרגע אני משלמת עליה 80 אז אין לי שום כוונה כזו, בטח לא בשביל גלישה...

יש אנשים שהחברות האחרות מתאימות להם ויש כאלה שלא

Y. Welis

New member
השוותי מחירים ולא ראיתי שהוא יותר בדיגיטל

וצלקום החלו לשווק אותו רק בפב' (הדגם של 16 ג'יגה). הבעיה היא ההתחייבות - אם חברה אחרת תציע בפחות? אני לא אוהב להיות תלוי בחברה, בעיקר כי אני יודע שזה בדיוק מה שהיא רוצה.

שירות - יש לכולם. אפילו לגולן. חזרו אלי בטל' ובמייל.

את האייפון ניתן לפרוץ כדי שישדר. בלגן, אבל אפשרי.

או משהו יותר חכם -להשאירו במקום טוב בבית

אני יוצאת רק עם כסף מזומן.... כרטיס אשראי הוא לעסקאות "גדולות" מבחינתי בעיקר בשביל סכומים שלא זמינים לי באותו הרגע.... וגם אותם אני לא מושכת מיותר משניים עד שלושה תשלומים.... אך ורק אם אני יודעת שיש לי איך לעמוד בתשלומים ולא להיגרר איתם עד אין סוף.

חחח אוי הוואטסאפ

אמא שלי ואחיות שלה כל היום שולחות סירטונים שמה ואמא שלי [עדיין חדשה עם הסמארטפון] מראה לכל עובר ושב בבית "תראה, תראה את הסירטון הזה"

אז אני בדיוק כמו אמא שלך

לכל מסכן אני מראה ושולחת את הסירטונים האלה......

LeAnnDylan

Well-known member
סיכמושון

שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? אוזני המן זה המאכל (ממאכלי החגים השונים) האהוב עליי ביותר. במיוחד עם פרג
אני באופן כללי אוהבת את אווירת פורים. אני לא נוהגת להתחפש בדר"כ אבל זה כן נחמד לראות אנשים אחרים מתחפשים.
הרגע הכי טוב השבוע: יום ראשון. הסרט של ג'וליאן האף
אין לכם מושג איזה אושר זה לראות את ג'וליאן במסך ענק
כל הסרט אני וחברה ישבנו ורק הזלנו עליה ריר

הרגע הפחות טוב השבוע: הפעם הראשונה שיצא לי למחוק מספר טלפון מהנייד שלי עקב מוות.. לא נעים:/
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אממ, זכורים לי קטעים שצחקתי אבל לא כל כך זוכרת איך ומה היה. אה אבל היה קטע ששיעשע אותי בבוקר. כפי שכתבתי למעלה, אני לא נוהגת להתחפש בדר"כ אבל היום בבוקר החלטתי לזרוק על עצמי משהו של הדקה ה-90 בשביל הילדים בגן. אז מה התחפושת הכי קלה לאלתור? נכון, שריף/קאובוי. בקיצור, כדי לא להיראות מפגרת לגמרי בדרך לעבודה עם התחפושת. שמתי הכל בתיק ונשארתי רק עם הג'ינס, חולצה משובצת, מגפיים ובנדנה על הצוואר. ואיזה אמא מהגן עצרה לי טרמפ בדרך ושאלה על התחפושת ואמרתי לה שזה אילתור של הרגע האחרון אז היא כזה "מה, את צריכה תחפושת? יש לי מלא תחפושות בבית! רוצה שאני אלך להביא לך משהו? יש לי תחפושת של שלגיה שתתאים לך!" אז ישר אמרתי לה בלי להתבלבל "הל טו דה נואו! אני לא מתחפשת לטרמפ! אני אשאר שריף סוואן טנק יו וורי מאץ'
" היא נקרעה עליי מצחוק וחשבתי שהיא לא הבינה אבל מסתבר שגם היא רואה וואנס

קניית השבוע: בגדים.
תוכניות לשבוע הבא: וול, אומנם הייתי בסרט מקום מבטחים ביום ראשון, אבל ביום שני בבוקר קיבלתי מסר מתפוז שמודיע לי שזכיתי בזוג כרטיסים לאותו הסרט אז כמובן שאני אנצל אותם.. בכל זאת, ג'וליאן האף במסך רחב

סדרה: איידול. למרות שדי התאכזבתי מהתוצאות. הארט אוף דיקסי, בייבי סטפס אומנם אבל בקרוב אני אסיים את העונה הראשונה. נאשוויל, וואנס, ומחשבות פליליות.
סרט: מקום מבטחים

ספר:

שיר: Sitting Down Here - Lene Marlin ביקור בפורום מצעדים וביקורות עשה לי חשק ללהיט הזה מהתקופה שהייתי בכיתה ו'... עתיק עתיק אבל מעלה זכרונות ילדות מהנים

תמונת השבוע: איך אפשר שלא... ג'וליאן

חג שמח ושבת שלום!!

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למצחיק!!

וזה הסרט עם בעלה של פרגי?! ג׳וש דומאהל או איך שלא כותבים את זה?!
ואיידול אני אראה מחר את השני פרקים ברצף.. ניקי הזאת..

LeAnnDylan

Well-known member
לא ידעתי שהוא בעלה אבל כן, זה הוא

ניקי הזו חיה בסרט
לפעמים לא ברור לי מה היא שומעת. אבל לא משנה כמה גרועה היא תהיה, היא תמיד תהיה עדיפה על ג'יי לו ואלן דג'נרס

יש איזה מתמודד/ת שאתה אוהב באיידול או שאתה סתם צופה לכיף?

דווקא איתה אני מסכים רוב הזמן

הבעיה זה מתי שהיא מעדיפה מישהו בגלל ה״שואו״ ולא בגלל היכולת שירה.. ואני מעדיף אותה מאשר את מאריה בנתיים
בינתיים אין לי מועדף, יש הרבה שלא אהבתי אבל אני מקווה שעד הלייב שואו יהיה מישהו..

LeAnnDylan

Well-known member
אבל זה תמיד ככה

כל אלה שהיא אוהבת הם מוזרים. כל ווירדואו שני היא אומרת שהיא אובססיבית אליו והפרקים האחרונים זה היה שיא הביזאר. במיוחד בפרק של הבנים

דווקא מאריה, עם כמה שהיא חופרת, נותנת ביקורות נורמליות. אני אוהבת אותה

ואת קית'

גם לי יש הרבה שלא אהבתי. היו גם הרבה שאהבתי אבל איכשהו כולם התפגרו בדרך. העיקר שג'נל וקרי יעברו

אז אני אראה כבר..

עד עכשיו ממה שראיתי קית׳ תורם המון בניגוד לסטיבן שעיצבן אותי עונות קודמות.. ניקי מועילה בהרבה מרוב השופטות שהיו במהלך כל העונות.. ומאריה לא יודע עדיין, ממה שראיתי היא פשוט יושבת ושומרת על הפה כדי לא לצאת מצב של מאריהvs.ניקי..
אני מקווה שה20 יהיו זמרים טובים מבחינת הקול ושיוכלו להחזיק שיר שלם ושהשופטים לא יתלהבו מהם סתם..

למעלה