סיכמושון
שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? אוזני המן זה המאכל (ממאכלי החגים השונים) האהוב עליי ביותר. במיוחד עם פרג
אני באופן כללי אוהבת את אווירת פורים. אני לא נוהגת להתחפש בדר"כ אבל זה כן נחמד לראות אנשים אחרים מתחפשים.
הרגע הכי טוב השבוע: יום ראשון. הסרט של ג'וליאן האף
אין לכם מושג איזה אושר זה לראות את ג'וליאן במסך ענק
כל הסרט אני וחברה ישבנו ורק הזלנו עליה ריר
הרגע הפחות טוב השבוע: הפעם הראשונה שיצא לי למחוק מספר טלפון מהנייד שלי עקב מוות.. לא נעים:/
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אממ, זכורים לי קטעים שצחקתי אבל לא כל כך זוכרת איך ומה היה. אה אבל היה קטע ששיעשע אותי בבוקר. כפי שכתבתי למעלה, אני לא נוהגת להתחפש בדר"כ אבל היום בבוקר החלטתי לזרוק על עצמי משהו של הדקה ה-90 בשביל הילדים בגן. אז מה התחפושת הכי קלה לאלתור? נכון, שריף/קאובוי. בקיצור, כדי לא להיראות מפגרת לגמרי בדרך לעבודה עם התחפושת. שמתי הכל בתיק ונשארתי רק עם הג'ינס, חולצה משובצת, מגפיים ובנדנה על הצוואר. ואיזה אמא מהגן עצרה לי טרמפ בדרך ושאלה על התחפושת ואמרתי לה שזה אילתור של הרגע האחרון אז היא כזה "מה, את צריכה תחפושת? יש לי מלא תחפושות בבית! רוצה שאני אלך להביא לך משהו? יש לי תחפושת של שלגיה שתתאים לך!" אז ישר אמרתי לה בלי להתבלבל "הל טו דה נואו! אני לא מתחפשת לטרמפ! אני אשאר שריף סוואן טנק יו וורי מאץ'
" היא נקרעה עליי מצחוק וחשבתי שהיא לא הבינה אבל מסתבר שגם היא רואה וואנס
קניית השבוע: בגדים.
תוכניות לשבוע הבא: וול, אומנם הייתי בסרט מקום מבטחים ביום ראשון, אבל ביום שני בבוקר קיבלתי מסר מתפוז שמודיע לי שזכיתי בזוג כרטיסים לאותו הסרט אז כמובן שאני אנצל אותם.. בכל זאת, ג'וליאן האף במסך רחב
סדרה: איידול. למרות שדי התאכזבתי מהתוצאות. הארט אוף דיקסי, בייבי סטפס אומנם אבל בקרוב אני אסיים את העונה הראשונה. נאשוויל, וואנס, ומחשבות פליליות.
סרט: מקום מבטחים
ספר:
שיר: Sitting Down Here - Lene Marlin ביקור בפורום מצעדים וביקורות עשה לי חשק ללהיט הזה מהתקופה שהייתי בכיתה ו'... עתיק עתיק אבל מעלה זכרונות ילדות מהנים
תמונת השבוע: איך אפשר שלא... ג'וליאן
חג שמח ושבת שלום!!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0