סכמ"ש!

אז זהו, בסוף מרץ אני עוזבת

ויש עוד בחורה שבהריון והיא אמורה לצאת בסוף יוני, אז אולי אני אחזור ביוני (עוד הפעם זמנית), אז אני צריכה למצוא משהו לשלושה חודשים.
הקטע שאני ממש רוצה להכנס לשם קבוע, זו עבודה עם משכורת לא משהו, אבל ממש נוחה וטובה, עם אנשים טובים ומנהלת מצויינת.

איזה מצב מסריח..

הלוואי שתמצאי משהו גם אם זה רק לשלושה חודשים..

LeAnnDylan

Well-known member

שמחה שהצלחת לצאת מהמינוס

בהצלחה עם החסכונות

איזה בדיקה יש לך אם יורשה לשאול?
אגב, עם עם שיר, לא צריך קולה. תשתי מים
פעם לא הייתי מסוגלת לשתות יותר מכוס מים ביום (וגם זה בלחץ) אבל הייתי תקופה שהייתי צריכה לקחת איזה 15 כדורים כל יום ועם כל כדור לפחות כוס מים אחת. מאז אני כבר לא צריכה את הכדורים אבל אני עדין שותה ה-מ-ו-ן מים. לפחות 3 ליטר ביום. גם בריא לעור, גם נותן תחושת שובע, לא עושה שיניים צהובות והרבה יותר זול מקולה

מה שכן, לרוץ כל חצי שעה לפיפי זה לא כיף

התמונה

אומרים שהשלפוחית מתרגלת לזה, לא?

זו אגדה אורבנית?

בגדול אני נוסעת לעשות ברור לגבי.......להביא עוד ילד לבד

LeAnnDylan

Well-known member
אממ כן

לא יודעת לגבי אנשים אחרים. ואולי זה גם תלוי בכמה הם שותים לאורך היום. במקרה שלי למשל, אני יכולה לא לשתות כלום עד 10 בבוקר ואז פתאום אני מרגישה שאני עוד שניה מתעלפת אז אני שותה ליטר וחצי בבת אחת

וליטר וחצי להעמיס על השלפוחית זה קצת קשה..
ואז אחרי 20 דקות אני חייבת פיפי ותוך איזה 10 דקות אחרי, שוב פיפי מטורף כאילו אני על סף צורך בהשתלת כליה...

בגלל זה כשאני הולכת לסרט אני צריכה להפסיק לשתות איזה 4 שעות מראש
וסביר להניח שגם אז יהיה לי פיפי באמצע. אבל לא בטירוף.

ילד לבד? אממ, את לא נשואה?
למה היה נדמה לי שכן

בכל אופן, בהצלחה

לא נשואה,

הקטנה שלי היא הפתעה שבאה בסוף מערכת יחסים עם בן אדם שממש ממש לא רציתי להתחתן איתו. תודה לאל הוא מחוץ לתמונה (לצערי הוא גם לא משלם, אבל אם זה המחיר להעלמות שלו - אין לי בעיה).

LeAnnDylan

Well-known member
ממש אמה סוואן את

או, משהו

הו וול, אשמע עכשיו כמו הזקנות - העיקר הבריאות

חחחח

הזכרת לי משהו לא ממש קשור.
בספר "חוכמת הביגלה" הוא מספר שתמיד שהוא הולך לחתונות הדודות אומרות לו: 'בקרוב אצלך, בקרוב אצלך'
והוא כ"כ מתעצבן מזה והחליט שהוא מחזיר להן, אז גם הוא אמר להן את אותו משפט שהוא פגש אותן בהלוויה משפחתית.

LeAnnDylan

Well-known member
זה מזכיר לי עוד משהו לא קשור אחר

כל פעם שאבא שלי מדבר עם מישהו שהוא לא מכיר בטלפון ואז מסתיימת השיחה הוא לא אומר "ביי" או "להתראות" או פשוט מנתק
הוא כזה "כל טוּב"
פעם נזפתי בו שיפסיק לאחל למוקדניות עילגות כל טוב, לחלקן מגיע להישאר שעה ביציאה ללא תשלום

אבל במקום להפסיק, הוא התחיל להגיד את זה גם פנים מול פנים לאנשים. הוא פשוט לא מכיר את המילה "ביי" כשהוא מסיים שיחה זה תמיד מסתיים ב"כל טוב"
זה כזה מונח של זקנים

כמו סבתא שלי

שמגיעים חלק של סוף השיחה היא משחררת כמות ברכות שלא מביישת אף רב ואז מנתקת

והסבתא השנייה התקשרה פעם אחת שהייתה לנו מזכירה חדשה (קראנו לו פיליפ והוא דיבר אנגלית במבטא בריטי
) ולא השאירה הודעה, אח"כ שאלנו אותה למה היא לא השאירה הודעה, אז היא אמרה שהיא לא יודעת אנגלית

הלוואי וישאירו אותך בעבודה
שהחובות ייסתיימו
ומאחלת שהבדיקה תעבור בשלום (ואני מקווה שאתן בריאות והכל בסדר)

ובקשר לקולה. אצלנו יש מיץ רק בסופ"ש. במשך השבוע יש מים, בשפע, וזה הכל

תודה

כן, הכל בסדר תודה לאל, רק מרחרחת בנתיים

אני עובדת על עצמי ממש קשה כדי לעשות סוויטצ' רציני בראש.
תמיד הייתי בזבזנית, תמיד חייתי עם הכרטיס אשראי, ממש חוסר אחריות מצידי. רציתי משהו - הייתי מעבירה כרטיס וקונה, לא חושבת מה יקרה.
שנים של התנהלות גרועה, הסוויטצ' צריך להעשות ברמות הקטנות ביותר, של לא כל מה שהקטנה מבקשת צריך לקנות, אם יש עוד עגבניות בבית - לא צריך לקנות עכשיו. דברים כאלה.

Y. Welis

New member
ההמלצה של כל היועצים - לגזור את הכרטיס

מספריים וזהו. לפח. רק עם מזומן.

אם צריך ויזה אפשר להוציא נטענת בדואר עם סכום מוגבל שהוטען.

אני יכול לומר מנסיון אישי שזה פיתוי גדול. אין *תחושה* שאת מוציאה משהו. זה כמו מתנה. כאילו מהאויר. מאוד מסוכן למי שלא יכול להרשות, וזה אומר כולנו.

בדיוק! לא רואים את הכסף, הכרטיס נותן אשליה

של אויר!
הבעיה שאני לא יכולה לבטל אותו לגמרי כי יש דברים שאני חייבת אותו (צהרון, לימודים...).
אני פשוט אשאיר אותו בבית או אצל אמא שלי.

למעלה