"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים"

ורק עיניים?

רק עיניים יספקו אותך? נעים לראות שלא כל הגברים רצים לפזזים שלנו, עם העיניים

תגידי

כמה שאלות לי אלייך.. א. על מה את מהרהרהרהרת בדיוק? ב. למה את נדחפת? ג. מה דעתך לשתות את התה\קפה שלך כבר? ה. יש לך פזזים? ו. מה זה פזזים? ז. <------ אחריי התה\קפה
<===זו התוצאה

לא רק עיניים, אבל בעיקר העיניים ../images/Emo13.gif

עיניים מדברות אליי . גם בדייט- אם העיניים לא נראות לי- זו בעיה. כמובן שמסתכל על - נקודות חן למשל .... על מבנה גוף- רצוי שיהיה עגלגל כמה שיותר.. אני מסתכל על כפות ידיים, על צורת התנהגות, על השפתיים. לא רק, גם על השיער אני מסתכל, אבל בעיקר התרשמות הראשונית היא כמובן עיניים .

========= 95=================

השרשור הזה קפץ תוך שעה וחצי ל 95 תגובות רק בגלל ההירהורים שלך העיניים. יאללה איתך, אסור לך להרהר במצבים כאלה. לכי לישון.

בלעת כדורי מרץ?? ../images/Emo2.gif

תנשמי עמוק, הכל יעבור... ותפסיקי להקפיץ זה לא יקפוץ
look into my eyes

3שרונית

New member
מה יש לכן??? וואווו

ממש קשות (כן כן גם הגברים שבחבורה, סליחה) איך הצטלם , מתי , למה ??. ואולי הבחור/ בחורה סתם נכנסו לאתר והתחילו למלא פרטים ואז שלפו את התמונה היחידה שמצאו באותו הרגע והכניסו?? ואולי היא / הוא לא פוטוגנים?? לא בגלל התמונה, לא בגלל המרחק, לא בגלל המצב המשפחתי, לא בגלל העבודה אז מה כן?????

יש הבדל בין סתם תמונה בשליף

לבין תמונה בחצי עירום... יתכן ולא כולנו מסננים לפי אותם הדברים, אבל כל אחד והשיטות שלו/ה. לי אישית מפריע שאני רואה גבר ששם תמונה שלו בבגד ים/בלי חולצה. לא שאני מתחסדת, אבל בחיי ... מכל התמונות בעולם זה מה שמצא ומצא לנכון לשים?? אם הבן אדם שם תמונה שאפילו הצלם שצילם אותה כבר לא בן החיים, נו באמת... הרבה מהדברים שנאמרו כאן, נאמרו עם חיוך. חלק נאמרו ברצינות... יש דברים שמפריעים ויש דברים שלא. יש הרבה אנשים שלראות תמונה כלל לא חשוב להם, אבל מי שכן רוצה לראות תמונה או מי שכן בחר לשים תמונה, בשביל לקבל רושם כללי על מי ומה, רצוי שתהמונה תהיה כזו שמייצגת את המציאות ולא משהו אחר.

תמונה זה לסינון ראשוני לבד

יש אנשים מאוד פןוטוגנים וכאלו שמאוד לא ויש תמונות מאוד מוצלחות ויש כאלו שפחות והרבה פעמים תמונה עושה עוול לאדם המצולם בחלק מהמקרים כי הוא נראה בה יותר טוב מבמציאות, דבר שיכול להביא אכזבה ובחלק מהמקרים, בדיוק את ההיפך... בקיצור, חובה לראות תמונה, אך זה סינון ראשוני בלבד ורצוי מאוד מאוד, אפילו חובה, לעבור למצלמה במסג'ר, לראות ולהיראות לפני שלב הפגישה. גם כאן זה לא 100% אבל זה הכי קרוב שאפשר... (ת'כלס, השיטה המיושבת שבני אדם היו מצולמים בוידאו, הכי משקפות)

אני בעיקר התכוונתי לתפאורה שמסביב

לא לאיכות התמונה או לאיכות האובייקט. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אני לא מצפה ולא רוצה לראות תמונות הלקוחות מתוך בוק של דוגמנים. אבל יש כמה נקודות שמפריעות והן לא קשורות למידת הפוטוגניות של האדם. אם אדם בחר לשים תמונה, אז התמונה היא חלק מה"אני" המוצג שלו, אין מה לעשות. אומרים שתמונה שווה אלף מילים, לא יתכן שמי שאמר כל כך טעה, נכון?
אנחנו מעבירים מסרים, בין אם מודעים ובין אם לאו, בכל דבר שאנחנו עושים/אומרים/כותבים/מצרפים. כל אחד מתחבר לסמרים אחרים. אני לא אוהבת לחקור למוות את ענין המראה בפגישות כאלו, רוצה רק לקבל תמונה כליית של מי האדם שאני אמורה לפגוש, כדי שלא אסתובב ברחובות עם שלטים וסימני שאלה. בשלבים הוירטולאים/טלפונים יותר חשוב לי לדבר עם האדם. את הכימיה המציאותית, שכוללת את המעטפת החיצונית, אני משאירה לפגישה עצמה. כמו שטלה אמר, לפעמים פשוט כדאי להיות קיצוניים ולהפגש...

DREAM111

New member
מירב קבלי חח ניסוח שיחקת אותה

בהודעה. לשאלתך אני בתמונה עדכנית שרואים את כולי כולל גוף (למנוע שאלות מפגרות). תמונה שלא תכננתי לא עשיתי פן לפני וכן ואפילו האיפור כבר ירד אחרי יום שלם של פעילות. כמה מוכר הקטע של מה סיפרת התמונות הללו של מישהו בקצה ההר עומד ומרים את היד להגיד שלום.

maiula

New member
אני רוצה להצטרף ולהביע את דעתי

בעניין החשוב הזה. נראה לי שהתמונות שהכי קולעות והכי טובות הן אלו הטבעיות יותר. בלי פוזות, בלי משקפי שמש, בלי עוד אנשים (חיות זה סבבה דווקא), עם בגדים ובאמת כאלו שאפשר לראות אותך. אני נתקלתי בתמונה של מישהו באיזה אתר שהוא אוחז בבקבוק וודקה (או איזהשנו סוג של אלכוהול) ככה לסבבה. איזה מין מסר זה מעביר? או בחור על אופנוע כבד? צריך משהו חזק בין הרגלים כפיצוי? ומה עם כל תמונות "אני בהודו/תאילנד/דורם אמריקה" בשנטי? זה פוזה לגמרי....... את מי מעניין שהיית בטיול ג'יפים בדרום לפני שנה? או שיש לך ידידה כוסית? מגמת התמונות המזעזעות חייבת להיפסק. גברים - הפיצו את זה בינכם!

חחחחחחח ../images/Emo13.gif

אמנם הרוב שענה כאן הן נשים, לכן פחות שמענו את הצד הגברי אבל למען ההוגנות חשוב לציין שאנחנו אכן לא צדיקות כפי שזה כביכול משתמע מהעץ הזה. אולי הנשים שכאן "צדיקות", אבל לכל גרסה גברית יש גם נשית, בכל דבר וגם בזה.

גלית35

New member
ממש אין לי כח עכשיו לקרוא את../images/Emo20.gif

כל השרשור-אבל אני מחליפה תמונות בכל פעם ש י' מצליח לצלם אותי תמונה שאינה נכנסת לאיכס.קום או דונט לוק
שמה תמונה של כל כולי. וכן "מתה" על תמונות בר מצווה, תמונה שנראת שם נקודה קטנה. והכי הכי "מתה" על אלו עם חצי ערום שעוד כותבים שהם מחפשים קשר רציני.

../images/Emo6.gif כמה נכון

ומה עם אלה ששולחים תמונה גזורה מאיזה ז'ורנל או אתר דוגמנות... גם בכאלה נתקלתי. גם אותי "הורגים" אלה ששולחים תמונה בחצי עירום ומצהירים על כוונות רציניות.מתה עליהם

straycat

New member
... עוד ז'אנר ששכחנו ../images/Emo6.gif

ז'אנר התמונה ה"מושאלת". די נדיר, אבל גם אני כבר נתקלתי בתמונה של שחקן אמריקאי או דוגמן מפורסם באתר היכרויות... את זה אני כבר ממש לא יודעת לפרש. מסובך מדי...

למעלה