"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים"

מה שהקנאה עושה לאנשים

מקנאת באורגזמות שלי, אה? אל תדאגי, אלמד אותך.. כוכבים יש מספיק לכולנוווווווווו

Taz39

New member
תתפלאי ...יש גם גברים...

שייפסלו נשים... טאז - מעיז..

Taz39

New member
את הולכת לקיצוניות..

אבל רק האמת... אין ספק שנשים מקבלות הרבה יותר פניות...לכן קצב הסינון שלהן הוא יותר גדול... ברור שלגבר שאין לו הרבה מה להציע...הסינון שלו יהיה מינימליסטי...לעומת גבר שכן יש לו ופונות אליו נשים... הסינון שלו יהיה שונה... טאז - נשים נשים...

חובזה

אין יותר "קיצונית" ממני... אבל לא זו היתה כוונתי.. {באלוהימה שלי שהתכוונתי למשהו אחר לחלוטין
}

שונאת תמונות בהן לא רואים עיניים../images/Emo128.gif

מסננת לפי המבט.....ממש לא תמיד זה קולע ....מכירה אישית את הנישה של הגברים עם תמונות הבר מצווה....עצוב

שוב פעם עיניים ../images/Emo11.gif

גם טלה אמר עיניים... אולי תסבירי לי את מה בדיוק את מחפשת בעיניים מה את מוצאת שם מה זה אומר לך איך, מי מו.. נו, תלמדי אותי

אשמח מירב../images/Emo13.gif

ראשית לא מוכנה לקבל תמונות עם משקפיים , אני פשוט מתמקדת במה שהמבט משדר לי כמובן שזה מלווה באינטואיציה נשית חזקה
לרוב אני לא טועה, מבט שנראה לי חלול וריקני לא עובר אצלי, ניסיתי פעם לאתגר את עצמי ונפגשתי עם האדם וכל כך צדקתי שזה היה מדהים, קשה לי לשים את האמצע על מה אני מחפשת במבט, אבל חשוב לי שישדר חום וונעימות, כל אחד ומה שמדבר אליו. תנסי את זה בבית

מבטיחה לנסות ../images/Emo13.gif

האינטואיציה שלנו מופעלת ממליון דברים שונים לא יודעת אם העיניים מפעילות אותה, אבל בהחלט היא עובדת חזק מעכשיו.. משימה.. רק עיניים! אבוא לדווח, עליי
תודה

גם אני לא אוהבת תמונות עם משקפי שמש

חייבת לראות מבט בעיניים עם המשקפי שמש זה יוצר מין מראה קשוח לא אמיתי חייבת לראות את הפנים בנטורל בלי מסכות

MaYcHuK

New member
מה את אומרת על התמונות אצלי בכרטיס?

אלו בדיוק התמונות שנמצאות באתרים.... מה את אומרת? לאן אני משתייכת? באמת מענייןאותי מה התשובה

אני יכולה לאמר לך ש:

בעוד 15 שנה את תהיה נשואה עם ילדים יהיה לך בית משכנתא צרות בצרורות כלב חתול ואוגר.. אולי איזו קבריולט על המדף מינוס בבנק.. שיער שיבה... זה מה שאני רואה עד כה :)

MaYcHuK

New member
חחח ותשובה נורמלית?

לאיזה ז'אנר אני משוייכת..? האמת מעניין לדעת מה התשובה - פה אפשר לקבל את התשובה הכי כנה.... שימי לב - תמונה אחת בטבעי < בלי איפור בלי שטויות> תמונה שנייה לפני אירוע

נורמלית

?????????. את מחפשת כאן היגיון ונורמאליות? חחחחחחחח אין מצב. את זה השארנו על מדרגות הרבנות מתועד ומתוייק אצל העו"ד. את שייכת לז'אנר של הג'נדרים, זה הכי בטוח :))

מה סיבכת אותי... ../images/Emo6.gif

לא יודעת אם התכוונת לתשובה אמיתית ורצינית, אבל אענה בכל זאת רק אל תרביצי לי אחר כך
התמונה עם האחיין/האחיינית (אני נמניחה שזה מי שבתמונה איתך) לא משדרת דברים טובים, בעיניי. או שאת לחוצת ילדים או שאין לך חיים והאחיינים ממלאים אותך או לא יודעת כרווקה, לא נראה לי טוב לשים תמונה עם ילדים. אבל למעשה צריך לשאול את הגברים כאן, אולי הם רואים זאת אחרת ומן הסתם גבר גרוש יראה זאת שונה מרווק רווק שרוצה ילדים ומוכן לזה יראה זאת שונה מרווק שלא בקיצור, זה משתנה...

MaYcHuK

New member
מירבי חופשי תשובה לא הסתבכת בכלום

את התמונה עם האחיינית אני נורא אוהבת האמת לא חשבתי לשדר איתה כלום אבל מקבלת את ההערה

למעלה