"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים"

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gifבהחלט מוכר

לכל הערומים למינהם אני לא עונה,ברור מה הם מחפשים לכאלה שמצולצים מרחוק ולא רואים כלום או עם משקפי שמש,אני מבקשת תמונה ברורה,אם אין להם אני לא ממשיכה לדבר איתם לכאלה שמצולמים עם בחורה,לא מפריע לי,לא תמיד זו האקסית... אני דואגת לשים תמונה שרואים ברור את הפנים שלי,וגם שתיהיה תמונה שרואים אותי באופן ברור כולל הגוף(לא בעירום כמובן) ומידי פעם מעדכנת תמונות(כל חודשיים שלושה עד חצי שנה או מקסימום שנה) ודואגת שיהיו כמה תמונות כי מאחת לא תמיד אפשר להתרשם

את.......שתקי!!

אלק. וואח'ד תמונה ברורה יש לך... קינאת פותה שורה עליי בכל פעם שאני רואה לך שם עם השימלה האדומית והציציונים המדהים שלך.. שהוא חלום של כל אישה ---{סאוחתק שלי בכל אופן!!} מציעה לך לא "לעדכן" כלום......תשאירי אותך בדיוק ככה!

גלי 1970

New member
../images/Emo25.gif

ואני חולמת להיראות כמוך את כל כך יפה וסקסית רואים לך יום שישי?

אע

מה יש בשישי? למה לא מעדכנים לי כלום בבית שלי?? {חכי תראי איך אני נכנסת בו בגללך}

../images/Emo45.gif

אני אומר לך בכנות, ככה בינך לביני בלי שרואים.. אני הייתי יוצאת איתך
סחיטיקה עליך ועל העדכון של התמונות

לא קראתי את כל השירשור- אבל

אני בדרך כלל לא פונה לנשים שאין להם תמונה בכרטיס האישי. באתרי היכרויות אני שם על זה דגש יותר מאשר בפורומים למשל. התמונה חייבת להיות תמונה שבה רואים עיניים ( ! ). זהו, חשוב לי לראות עיניים.

../images/Emo45.gif זה הכי חשוב לדעתי

העיניים, החיוך.... תמונת פנים
גם ברחוב אני מסתכל קודם כל על עיניים... אחר כך על עוד כמה דברים

אז אתה לא "גבר"!!!

כי רובנו מרכיבות משקפיי שמש ברחוב {מן הסתם...} ורוב הגברים מפנים את המבטים לאיזורים אחרים קודם כל! אז מה זה אומר? שיש לנו איזורים אחרים? שיש מבטים? שכל הגברים בלי משקפיים? שנשים עם משפיים לרוב הן בלי איזורים? או שיש איזורים שאין בהם משקפיים? כל התשובות אפשריות למעט הכותרת? הכותרת לא מתאימה לכותבת? נשבעת לכם שזו לא אני...

האא.........טעות בידך נסיכון

הלוק האולטימטיבי לחורף הוא המשקף החדר של קריסטיאן דיור, השחורות, הענקיות, שמסתירות את כל הפנים.. {המציאו אותן בייחוד לכל הכונפות המכוערות, כך שלא משנה גם אם יהיה מעונן של שחור ועננים של פרות, הן תמיד עם משקפיים} עכשיו בעיה: מה עם אילו שמרכיבות משקפיי ראיה, ומחוייבות במשקפיים כהות כשהן בחוץ? מה יהיה? הן לא יראו כלום אם לא ירכיבו משקפיים? האם זה רצוי? האם האחריות תהיה עלייך במקרה והעמוד ייקדם אותן ברכה? {נשבעת לכם עכשיו אני עושבת את המקלדת ועלה לישון, החמין והרגל של הפרה סתם י את כל העורק הראשי}

ד נ י ת3

New member
יקירתי,

את צודקת פרט לדבר אחד - לא כונפות ולא מכוערות. על אלה דווקא המשקף הנ"ל לא יתאים. צריך סוג מסויים של פנים כדי להתאים למשקף הנ"ל. ודווקא אופנה זה התחום שלי...

למעלה