ספורט וזוגיות - דעתכם

נוסעת27

New member
מצחיק

היה לי חבר טוב לפני כמה שנים, שהיה בודי בילדר. כל קשר שהוא נכנס אליו היה עם בחורה ספורטיבית ואם לא- אז ישב לה על הווריד שתהיה כזאת, כולן בלי יוצא מן הכלל ברחו בסוף.
&nbsp
קראתי את כל השרשור ונשמע שהחברה שלך נהדרת ושאתה אוהב אותה. אין מושלם בעולם. תתבגר ותלמד שאף אחת לא תענה על הציפיות שלך ב 100% ואם תמצא מישהיא חטובה וספורטיבית זה לא אומר ששאר התכונות שלה ישתוו לחברה שלך. יש לך משהו טוב בידיים וסך הכל אתה מאושר, ואעיז לומר שאתה פשוט חצוף שאתה מתעסק בזוטות כאלו. אתה יודע, ייתכן ותתחתנו. וייתכן והיא תיכנס להריון. מה אז? תבכה על הבטן? על סימני המתיחה? על כל קילו שיתווסף?
ומה בעתיד כשמתחילים להידלדל, מופיעים קמטים וכו'?
יופי ומראה הם דברים זמניים וחולפים, תזכור את זה כשתסתכל על הריבועים של הבנות במכון.

טוב,זה באמת נושא שקרוב לליבי

ולכן אני מזיינת את השכל הרבה,כי זה מעניין אותי למה אנשים מגיבים בצורה רעילה כזאת לדבר כזה

אני חוטפת הרבה מאנשים על העדפות ובחירות בחיים,מצד שני זה קרה רק בישראל ונפתר כשהחלפתי מדינה,הסקתי מזה
שחלק גדול מזה הוא מנטלי תרבותי,אבל בכל זאת נולדתי פה...אז אשאל

למה את חושבת שאדם הוא חצוף אם הוא מבקש כאלה דברים?ממה את מסיקה שהוא מחפש"מושלם",והוא אדם "לא בוגר"
והיא חסידת אומות עולם נהדרת ומקסימה?כי הוא אמר שהיא ניחנת בכישורים חברתיים והוא לא?
מאיפה את מסיקה שהם יתחתנו והיא תכנס להריון?או אם היא תשמין או לא מההריון הדמיוני הזה

אם יהיה לי יותר מגניב אם בן הזוג שלי יתאמן,למה זה רע?אם לצורך העניין,ימצא חן בעיני אם יהיו לו ריבועים בבטן,למה זה פסול?
למה זה הופך אותי לאדם שטחי ולא בוגר?וזה הקטע....אני לא רוצה מישהו עם ריבועים בבטן....אני רוצה אותו..רק גרסא קצת
יותר משופרת,למה זה כל כך בעיתי למסתכלים מהצד?וכל התאורים הנוראיים על איך שהוא ישמין ויזדקן והיא (בטוח) תשאר רזה
ותאכל שוקולד והוא יתחנן לפירורים,או לחליפין קמטים זקנה עניינים...בחיית

אם הקטע שלי בחיים הוא להתעסק באיך שהגוף שלי נראה,למה זה כל כך דוחה אותך?
ואני באמת חטפתי כל כך הרבה על זה,עד שזה הביא אותי ללהחליף מדינה...עד כדי כך

לפרק מערכת יחסים על בסיס העדפות ספורטיביות זה דבילי,כמו לפרק על בסיס העדפות מוזיקליות שונות
אבל אם זה מבאס אותו,אז הוא לא מאושר... החיים הם דינמיים,ולמה לא לחשוב חיובי יותר...אולי לא מתאים לה עכשיו
מתי שהו יום אחר,יתאים לה...אולי היא תרצה לשמח אותו ויהיה לה מגניב לעשות את זה בקטע כזה..אולי מחר זה יהיה לו
חשוב פחות,על סמך מה מגיעות העצות הנחרצות לעזוב אותה לטובת אדם עתידי שהוא לא מכיר אבל מתאמנת בחדר כושר?
או הקביעה שהיא לא מתאימה לו בגלל שמבאס אותו שהיא לא אוהבת את אותה להקה שהוא אוהב...זה...לא שטחי בכלל
זה גם קיבלתי מכל הנשמות הטובות שהמליצו לבן זוגי או לי על פרידה...מחמם את הלב

חשבת אולי שבגלל זה?בגלל שהכל זמני וחולף יש אנשים שהקטע שלהם זה להוציא את המיטב מהגוף שלהם כל עוד הוא
צעיר ובר יכולת?להצליח את העוד מילימטר הזה...לפני שהזמן ידביק אותך

אולי זה נחשב ל"פסול"כי פה חשוב שתתחתן,תלד ילדים,תצבור רכוש ותארים ויהיה לך מקצוע עם שם שיש בו יותר ממילה אחת
אז ישר יש את ההנחה שתהיה חתונה ילדים זקנה וקמטים מקשר של שמונה חודשים ולכן זה נראה כ"זוטות",כי זה לא החשוב...
בקטע של עזוב חדר כושר..מה עם ילדים?
לא יודעת

לגבי ה"בודי בילדר",במידה וזה היה המקצוע שלו(לא מישהו שיושב ומרים משקולות בשביל הקטע),יש גם עניין הורמונלי אצל אנשים כאלה
וקשה להיות איתם במערכות יחסים,או בחברתם באופן כללי,זה לא באשמתם...זה הורמונים...אשכרה כמו נשים בהריון,קשה אבל לא בלתי אפשרי
וכל קביעה שמתחילה במילים"היה לי חבר"....סביר להניח שאדם עם בעיות במערכות יחסים ,או בוחר לא נכון ,או בעל בעיות אישיות
שקשה להסתדר איתן,זה קשור לאדם,לא לאם הוא נדנד לה שתתאמן או לא...הנה,גם את הפחתת אותו רק לזה
אולי הוא בחדר כושר כל היום אז מן הסתם כל הבחורות שפגש הוא פגש בחדר כושר
אולי הוא "הבריח אותן",אולי הן ברחו מסיבה אחרת...לכי תדעי

דעתי האישית היא שהיא האדם היחידי שיכול לבחור

איך להתנהל בחייה. אתה לא יכול לקבוע שהליכה/ריצה/ספורט אחר 3 פעמים בשבוע זה הכי טוב בשבילה כי זה מה שטוב ועובד לך.
&nbsp
יש אנשים שעובד להם לעשות דיאטה בלי לאכול לחם, ויש אנשים שמבחינתם לא לאכול לחם זה עינוי אבל יורידו כמויות בדברים אחרים- כל אחד ומה שעובד לו.
&nbsp
אתה תזדקן בדיוק כמו כולם ולא תישאר חטוב לעד כי מה לעשות הגיל עושה את שלו- אני כל חיי הצעירים הייתי רזה מקל. עכשיו בגיל 30 אני עובדת על החיטוב בחד"כ כי העליתי קצת במשקל- מה לעשות, כבר לא בת 16 ולגמרי מקבלת את זה

&nbsp
גם אתה תשתנה, גם היא תשתנה וצריך לקבל באהבה את השינויים האלה ולא לפרט את האהבה לחלקים אם חלק אחד לא מושלם לגמרי בעינייך, תסתכל עליה כמכלול.
&nbsp

In Another Time

New member
נושא מוכר...

רק אני בתור הבחורה

אני והוא כבר 4 שנים ביחד.
הוא מתאמן בספורט פחות או יותר מאז שהוא נולד. הוא שרירי ונראה מעולה.
אני שנאתי ספורט, ראיתי את זה כטרחה, ולא הבנתי למה צריך לעשות את זה...
וגם בעבר לא ניראיתי רע במיוחד...
&nbsp
בוא נגיד שרק בחצי שנה האחרונה (אחרי יותר מ-3 וחצי שנים ביחד), פיתחתי מודעות לנושא... והתחלתי להתאמן ברצינות (פעמיים-שלוש בשבוע). חבר שלי עודד אותי, עזר לי לבנות תוכניות אימון, ולפעמים אנחנו גם מתאמנים ביחד.
&nbsp
אני מזדהה עם חברה שלך. אני מכירה את התחושה.
אתה צריך להבין אבל שספורט זו מודעות אישית, זה מתפתח וזה בא לבד. אתה לא יכול להכריח אותה לעשות את זה.
פשוט תמשיך להציע לה להתאמן איתך, תמשיך להציע ולהציע ולהציע ולהציע ולהציע... בסוף היא תסכים לנסות. ותראה בעצמה שזה כיף.
אני מבינה שזה חשוב לך וקשה לך לחיות עם המחשבה של "מה יקרה אם היא אף פעם לא תסכים"...
אתה צריך להבין אבל שהיא האדון לגוף שלה. היא מחליטה מה יקרה מתי.
אתה תחיה את אורח החיים הבריא שלך, אם תרצה או לא אתה משפיע עליה... היא מתישהו תפתח לנושא ותרצה לנסות גם.
&nbsp
מה שכן.
בחיים.
בחיים.
בחיים.
בחיים.
אל תגיד לה שאתה מפחד שהיא תשמין בחוסר טאקט. או להזכיר השמנה ליד בחורה. פשוט אל תעשה את זה.
אם אתה רוצה לדבר איתה על זה, אתה יכול להגיד לה שחשוב לך שהיא תהיה בריאה. ספורט משפר באופן מפליא את המצברוח לטווח ארוך וקצר, מונע עייפות, תשישות, מחזק את הבטחון העצמי (מבחינת מראה ומבחינת דברים שאתה מפתיע את עצמך שאתה יכול לעשות), ואתה מרגיש נהדר בגוף שלך ועם עצמך.

Berethor

New member
אפשר לקרוא לזה "חוסר התאמה ספורטיבית"

אף אחד לא יכול להגיד לך מה אתה צריך לבחור לעשות בנושא, זה החלטה שלך. אם זה נורא מפריע לך, זה בהחלט יכולה להיות הצדקה לפירוק הקשר, וחיפוש של אישה יותר ספורטיבית, במיוחד שאתה עצמך כזה לטענתך, אז אין פה סטנדרט כפול, אלא זה הוגן בסך כך. אפשרויות נוספות הן לעודד אותה לעשות ספורט, לבד או איתך ביחד, אתה יכול לנסות, למרות שלא בטוח שזה יעזור. אפשרות אחרונה היא זה שתתפשר בנושא, ותקבל אותה למרות החיסרון שלה בנושא מבחינתך. אין בניכם "התאמה מושלמת", השאלה היא רק עד כמה זה מפריע לך. כפי שאתה בטח יודע זה גם מאוד קשה למצוא התאמה מושלמת, אז הרבה אנשים מתפשרים בדבר זה או אחר בסופו של דבר.

למעלה